de unde Elmex Gelee?
Buna.
La recomandare stomatologului folosesc acest produs pentru prevenirea ceriei pentru fetita mea de 6 ani. Mentionez ca am deja un tub, dar este pe terminate. Acesta mi l-a dat chiar medicul adus din israel la pret de 10 $. De acum trebuie sa-l cumpar. El mia- spus ca s-ar gasi si la noi.
Raspunsuri
Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos DM,Rossman &! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Andacos,Elmex Gelee se gaseste numai in farmacie.
Mgabi,presupun ca si in Ro se gaseste tot in farmacii.Aici costa pe la 6 euro.
Nu stiu cum il folosesti tu insa la noi tine mult,il folosim toti 3 ,se foloseste de la 6 ani si doar 1/sapt.
Kya spune:
Il gasesti in farmacii.
Si eu stiam la fel, ca nu se foloseste tot timpul. Nu este o pasta de dinti obisnuita, ci un fel de "tratament" ca sa zic asa.
Si mie mi-a fost recomandat de stomatolog dupa o serie de interventii si de carii plombate, dar doar pentru 10 zile. In fine, cred ca ti-a explicat si tie medicul stomatolog tot ce trebuie.
kariguld spune:
in farmacii este in Germania. ar trebui sa fie si in Romania, tot la farmacie.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
andacos spune:
citat din mesajul lui Alina Andacos,Elmex Gelee se gaseste numai in farmacie. |
Da?Da' ce-am luat eu din Rossmann?Ca si noua ne-a recomandat acum ceva timp Elmex Gelee!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Alina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Da?Da' ce-am luat eu din Rossmann?Ca si noua ne-a recomandat acum ceva timp Elmex Gelee! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Dana,poate ai luat alt produs Elmex.
Cunosc un tip de la Gaba(firma producatoare),lucreaza la Forschung si stiu ca nu au voie decit in farmacii sa-l comercializeze,chiar pe tub scrie "Apothekenplichtig".
Eu merg des la DM si niciodata nu am vazut produsul asta,sapt trecuta chiar m-am uitat atent la raionul de Zahnpfleg,cautam o anumite zahnseide,si nu l-am vazut .
Uite,si pe siteul lor scrie "elmex gelée ist in der Apotheke erhältlich".
http://www.gaba-dent.de/htm/1060/de_DE/Gelee.htm?Productgroup=Gel
andacos spune:
M-am uitat si eu intre timp Alina si da,asa este,am cumparat altceva din gama Elmex!
Asa ca-mi cer scuze ca am dus-o pe Gabi in eroare!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
mgabi spune:
din farmacie? Curios am sa incerc la Dona si altele
Gelul de care va spun este cel de mai jos (Elmex gelee de la Gaba)
http://www.google.ro/images?hl=ro&q=elmex%20gel&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi
kariguld spune:
citat din mesajul lui mgabi din farmacie? Curios am sa incerc la Dona si altele Gelul de care va spun este cel de mai jos (Elmex gelee de la Gaba) http://www.google.ro/images?hl=ro&q=elmex%20gel&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi |
da, ala este la noi in farmacii. cel din linkul pus de Alina. e numai in farmacii. azi am fost la Muller si nu au, au alte produse Elmex, dar nu acela.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!