Aspirante(98)- Polo suntem alaturi de tine

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Ma tot gandesc ca poate am facut ceva, poate nu am facut ceva, am luat decizia potrivita? as vrea sa pot inteerveni in vreun fel si bb meu sa fie sanatos. Dar se pare ca orice as fi facut si orice as face nu pot schimba nimic. Nu imi ramane decat sa ma rog la DD si Maicuta Domnului si sa astept sa o pot lua de la capat..
Momentele cu bb au fost ff frumoase pentru mine si sotul meu, parca atat de apropiati nu am mai fost de mult sau aproape nicodata. Sper doar ca nenorocirea asta sa nu ia cu ea si sentimentle astea, ci din contra sa ne uneasca mai mult si sa mergem amandoi pe aceeasi carare cu aceasi dorinta: un bb sanatos.
Va multumesc mult, merg in pat sa ma mai smiorcai linistita cu durerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Polonu stiu exact prin ce treci,dar cu siguranta sunt momente dificile in viata ta,dar Dumnezeu stie de ce ne da sa trecem prin toate astea,toate au un scop in viata,sa speram ca la voi ,dupa toata aceasta durere,se va restabili armonia in familie,va face ca legaturile dintre voi sa fie si mai puternici si asa sa fiti pregatiti pt o a doua sansa care cu siguranta va veni.Fii tare si increzatoare ca totul se va schimba in bine iar voi veti avea inca un inger pazitor acolo sus

DD ne-a daruit o minune 26+Alesia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

polo stiu exact prin ce treci si stiu ca nu putem spune nimic care sa te faca sa uiti sau sa te simti mai bine..dar fi sigura ca suntem alaturi de tine ..acum trebuie sa te uiti spre viitor si sa ai incredere..stiu ca e greu dar cu credinta poti trece peste orice..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Capitol nou

Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta

Mergi la inceput