Prietene la bine si la greu - 31
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariaandreai Noapte buna, somn usor, sapte purici pe-un picior si unu dupa ureche, ca sa fie cu pereche ![]() |
![](radtare.gif)
io stiam varianta asta:
![](icon_smile_big.gif)
Sapte purici pe-un picior,
Si cu unul dupa gat,
Ca sa iti tie de urat!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
rechinas in pozici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralu_seby spune:
Si am aparut in platou, transmitem live de la fata locului: cred ca-s o mama denaturata (de tata nici nu mai povestesc)..dupa plimbarea prin AFI (by the way, mi-am luat Superstari
), ne-am intalnit cu una bucata pereche de fini la un restaurant libanez, unde am zabovit vreo 2h. ei bine, vreo juma de ora a dormit si Matei..insa restul..te-roa-reeee
...acum pe drum spre casa ne gandeam ca avem cam multe pretentii de la un opil de 7 luni ce nu mai are chef sa stea locului...i-au adus si morcov crud sa roada..nu a functionat nimic..in schimb taare i-a mai placut plimbarea p-afara..
Revin ca se tot frichine si nu suge ca lumea.
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
sa vedem...
Licurici, eu nu m-as stresa inca prea tare... Panadol sau Nurofen/Ibalgin ce ai prin casa de 3 ori pe zi e arhisuficient. Daca iti plac chestiile homeopate poti incerca si Oscilo. Tusea aia cum o fi ea, cata vreme nu-i frecventa s-o deranjeze nu necesita nici o interventie. Pupilici la rechinasa! Daca vrei sa slabesti nu mai manca seara, la ora 6 gata cu mancatul si sa vezi cum se duc kilogramele! Eu mai am 3 de dat jos
No te-am enervat?!
Ma ajungi din urma?
Lylyana, va pupam sa va treaca repede raceala. Bine macar ca lipseste antibioticul din carnatul de medicamente. Felicitari ptr busilat!
Monis multam de intrebare suntem bine toti 5. De facut nu mai fac nimic interesant, incerc sa mai si citesc cate ceva sa nu ma rup chiar asa de munci... Dar e grele cu timpul asta...
Cristina_boc ti-a raspuns Monis... Jucatul cu tzatza e la ordinea zilei. Teo vad ca-i cumintica, dar ceilalti 2 m-au chinuit cu lunile fiecare cu trezitul de nenumarate ori noaptea...
Mami_ilinca am retinut bine esti dentist? (daca zicea dintoloaga te suparai? ). Am si eu o intrebare, cum e cu molarii de 6 ani? ar trebui sa-i iasa la fiu-miu acum? Si daca ies trebuie sigilati?
Ariadna, vad ca bagi commenturi la poze si voturi la mine {multumesc} ce mai faceti voi? Sunteti bine? Spune 2 vorbe.
Fete dragi, multumesc de voturi, sunteti extraordinare! (Lidia, Smara, Ralu_seby sa stiti ca am doua poze in concurs, nu doar una...)
Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2
![](al9leacer.gif)
![](bonjovi.gif)
![](indragostita.gif)
![](copilas.gif)
![](icon_smile_shy.gif)
![](icon_smile_shy.gif)
lili_a spune:
Seara buna fete dragi, sint nerecuperata dar daca iarasi stau pina citesc tot, apuc de scriu poimiine.
E greu cu musafirii neica, toata ziua stringe, gateste, zimbeste politicos... stiti voi
In seara asta,imi propusesem si io 2 chestii (pe linga sclavitul printesei dintisor suparat care e la ordinea zilei si noptii): sa ud gradina si sa intru pe DC. N-am avut pace, ca m-a innebunit barbatu sa-i vinez broastele din magazie ca lui i-e frica. Si uite asa, apucam sa ud un razor si iar venea ca el aude oracait dupa nu stiu ce raft - ii dadeam copilu in brate, luam borcanul si da-i de prinde riiosul si apoi cu prada in borcan sa-i dau drumul pe cimp afara.
Am vaqzut poza cu Santiago frumos si scump cu suzi trendy si am ramas cu cititul undeva la o discutie despre sterilizare: eu sterilizez suzete,din inertie cred, si borcanasele de sticla in care pastrez piureul de pe o zi pe alta ca eu gatesc pt 2 zile o data.
Ma intorc la recuperari cit m-or tine ochii deschisi,mai vreau sa-i zic lui Many ca mor de dorul lui Vlad, si madamei K ca mi-e dor si de dinsa si de tzutzupid
Va pe toate apasat si cu zgomot si cu urma cum face Bubu pe obrazul mamei
mart.apr09 spune:
Buna seara fetele!
Am revenit!
Cum aflu in ce capitol am scris ultimul mesaj?????
SIMINA_KIN
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
citat din mesajul lui DianaR Mami_ilinca am retinut bine esti dentist? (daca zicea dintoloaga te suparai? ![]() ![]() |
am citit discutii despre sigilatul asta... nu pare o idee rea. dar oare chiar o fi o solutie? cand ma gandesc ce danturi proaste avem si eu si tati... ma ia o jale pt pitix
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
Padi, merg o gramada de legume fierte/aburite, taiate bucati pe care sa e poate tine in mana si sa roada la ele (asa bastonase): morcov, cartof dulce, dovleac, dovlecel, fasole verde asa pastai fragede, brocoli desprins in buchetele mai mici etc. Succes! Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2
![](al9leacer.gif)
![](bonjovi.gif)
![](indragostita.gif)
![](copilas.gif)
![](icon_smile_shy.gif)
![](icon_smile_shy.gif)
lili_a spune:
citat din mesajul lui monis5 meyyy, la noi merge cam aiurea treaba cu somnul de noapte... adica se trezeste tot mai des ![]() ![]() ![]() Somebody, ![]() |
Daca afli, spune-mi si mie
![](icon_smile_big.gif)
![](plang.gif)
Totusi, inclin sa cred ca nu prea au cum sa fie flaminzi, ca doar primesc si chestii diversificate si ar trebui sa ceara mai mult de acolo daca nu le-ar ajunge tzitzi. Eu dau iar vina pe niste dinti imaginari
![](alcool.gif)