Prietene la bine si la greu - 31

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Am vazut poze cu copii superbi.Am postat si comenturi.M-a lasat feciorul.Acum e in patut si isi bea cerealele cu lapte (daca am muls azi a papat cu lapte de la mine in loc de apa.E super incantat)

de George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Am gasit www.produs-ecologic.ro/index.php" target="_blank">asta pe net.Livreaza produse bio acasa:lape,oua,cozonaci.

de George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ionela, chiar daca are "rosu in gat" eu n-as sari cu antibiotic. E maricel deja, nu mai e nou nascut si chestiile astea sunt in 90 si la suta din cazuri virale, iar antibioticul e fix pix. Fac 2-3 zile de febra si cu asta basta, trece. Ma credeti ca eu de cand am copii nu m-am uitat nicodata la ei in gatut? Faceau febra, le dadeam antitermice, daca nu scadea in 3-4 zile mergeam la pediatra si de multe ori imi spunea si ea sa mai stau ca nu vede motiv de antibiotic. Astfel ca Timi si Vlad au primit doar o data antibiotic din zecile de episoade febrile avute.

Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

croitoreasa cea viteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

pfiu, a venit tati si m-am asezat eu pe ziua de azi. evident ca acum e cuminte copilul . de fapt cel mai rau m-a obosit azi faptul ca m-am enervat, si cu baba, si cu masina si, in final cu ce v-am povestit...

Diana exista cumva in RO teste cu care sa afli daca o infectie (de genul rosu in gat etc) este bacteriana sau virala? stiu ca a povestit cineva din Canada aici pe DC ca a fost la dr si i-a facut pe loc acolo la cabinet test de asta....
Cand ma suna tanti consultanta aia, o intreb . tu ce faci? cum mai esti? Copiii?

Ionela uf ce rau imi pare. dar cum s-a intamplat de a racit?

Dankutza sa traiasca Pinky

si Nicholas by Laura

Andre cam cum l-ai pedepsit pe tati? (l-ai trimis la culcare pe plaja? )

Tina nu rade

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Lylyana voi cum v-ati pricopsit cu raceala? cum e Alex? ce-i dai? multa sanatate!!!

Apropos de jucat la tzitzi (Cristina_boc) si Iulian se joaca. ia 2 guri, se ridica in fund, iar 3 guri, se uita peste cap, iar 2 guri etc. In plus, mai nou, suge la un san si incearca sa-l prinda pe celalalt intre degete sau scoate sfarcul din gura, il pipaie putin si apoi iar il baga in gura

Cristina_boc uite aici despre LLL.

Dana.n ce bucurie si mandrie se ascunde de fapt sub ce spunem noi... ca sunt copiii dependenti de noi. cred ca vine repede vremea in care nu vor mai fi si ne vom dori asta... Eu cand ma uit la frate-miu (care a fost copilul cel cuminte dintre noi 2) ca n-o suna pe mama cu saptamanile... sau la tati de Iulian c-o suna pe maica-sa cand ii mai aduc eu aminte.... oi-oio-oi...

Many pe unde umbli? cu ce te ocupi de nu ziic nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Diana exista cumva in RO teste cu care sa afli daca o infectie (de genul rosu in gat etc) este bacteriana sau virala? stiu ca a povestit cineva din Canada aici pe DC ca a fost la dr si i-a facut pe loc acolo la cabinet test de asta....

Ma bag si eu ca musca-n lapte Exista exudatul faringian care se face la orice laborator, dar e tare neplacut ... Dar decat antibiotic degeaba, poate e mai ok ... Eu personal merg intai pe tratament homeopat si doar in cazuri extreme ajung la medicamente

Maria si Miruna(11.12.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariaandreai

Citat:

Ma bag si eu ca musca-n lapte Exista exudatul faringian care se face la orice laborator, dar e tare neplacut ... Dar decat antibiotic degeaba, poate e mai ok ... Eu personal merg intai pe tratament homeopat si doar in cazuri extreme ajung la medicamente

Maria si Miruna(11.12.2009)

da, da, exudat se facea si cand eram noi copii (si aveam fundu' umflat cu penicilina )... dar nu la asta ma refer. oricum, la noi pana la exudat, primesti deja tona de antibiotice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
oricum, la noi pana la exudat, primesti deja tona de antibiotice

asa e, pe pielea Amaliei probat, 2 ture de antibiotic in 2 saptamani date aiurea pt 2 episoade singulare de voma, sa va mai zic ca azi a inceput sa tuseasca, sa stranute, si sa vorbeasca mai ragusit????
Parerea mea e ca am dat-o peste cap cu tratamentele alea aiurea de antibiotice, imunitatea ei e deja afectata, si pac..mi-a racit de la putin aer rece de ploaie

Apropo de asta, Diana, please, tu ce ai face daca tuseste, o simt putin ragusita, si mi se pare putin fornaita..fara febra. Asistenta mi-a zis sa ii dau panadol de 3 ori pe zi, nu mai mult de 3 zile. Nu stiu sa iti spun ce fel de tuse e, ca habar nu am ...
E si nasol ca e weekend, si nu apuc sa o vada pediatra
Si daca o duc la urgente aici la Mangalia deja stiu tratamentul: antibiotice
Si nu imi e de alta, dar maine seara avem o nunta, ultima pe vara asta [ala de se sterge pe frunte a lehamite], si parca vad ca o apuca vreo febra , muci, alte alea fix cand sa iesim pe usa sa plecam la nunta si nu ne mai tihneste

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Citat:
Apropos de jucat la tzitzi (Cristina_boc) si Iulian se joaca. ia 2 guri, se ridica in fund, iar 3 guri, se uita peste cap, iar 2 guri etc. In plus, mai nou, suge la un san si incearca sa-l prinda pe celalalt intre degete sau scoate sfarcul din gura, il pipaie putin si apoi iar il baga in gura

Amalia e mare amatoare de rostogoliri, trage doua guri de tatzi, se rostogoleste , ajunge pe burta(o alaptez culcat), se intoarce spre tatzi si ma trage, si ma pisca de sfarc , o trag la loc si tot asa ne jucam. Dar de obicei joaca asta o face cand nu ii e foame rau, ca daca ii e foame, suge de o trec toate transpiratiile.

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Pun pariu ca bebei cu lp dorm bine mersi toata noaptea..

O trezire pe noapte pt papica pe la 2-3-4, depinde cand a mancat ultima data. In primele 2 luni se trezea de maxim 2 ori. Astea sunt "avantajele" ca nu am avut LM.

sper ca nu te-ai suparat, sa interpretat altfel afirmatia facuta de mine, era pur si simplu invidie + , ca erau noptile mai linistite daca eram si noi pe lp (bine, exceptand faptul ca trebuia sa muncesc la bibe, si alte alea..).

rechinas in pozici

Mergi la inceput