Prietene la bine si la greu - 31
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
De unde ai 5 tzitzi? Ca daca as fi stiut, as fi cerut si eu pentru Chiara macar un tzitzi. ![]() ![]() ![]() Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa , Botez Chiara |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Buna ziua si de la noi
Nu am apucat sa citesc, ma apuc acum.
Mihnea a facut febra peste noapte si dimineata( 38.5). i-am dat panadol si a scazut la 37.4, dar dupa 4 ore era iar la 38 asa ca i-am dat nurofen... a scazut dar e pe limita...Intrebare: o fi de la dinti febra? ca nu are nimic altceva... Nasucul e ok, nu tuseste, nu stranuta. A mancat bine ( cam prea bine fata de cum eram invatata adica vreo 150-200 ml fructe)Acum doarme linistit... Voi ce credeti?
Pupici si va ajung acum din urma, cat doarme
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
![](images/user_woman.png)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Buna ziua si de la noiNu am apucat sa citesc, ma apuc acum.Mihnea a facut febra peste noapte si dimineata( 38.5). i-am dat panadol si a scazut la 37.4, dar dupa 4 ore era iar la 38 asa ca i-am dat nurofen... a scazut dar e pe limita...Intrebare: o fi de la dinti febra? ca nu are nimic altceva... Nasucul e ok, nu tuseste, nu stranuta. A mancat bine ( cam prea bine fata de cum eram invatata adica vreo 150-200 ml fructe)Acum doarme linistit... Voi ce credeti? |
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
salut!
noi suntem muciosi grupa mare, tusigosi ca ne-necam cu ei si stranutosi, pt moment nefebrosi. peste o ora avem intalnire cu dr, ca tot nu era in plan vizita luna asta
pupici tuturor
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Buna ziua si de la noi Nu am apucat sa citesc, ma apuc acum. Mihnea a facut febra peste noapte si dimineata( 38.5). i-am dat panadol si a scazut la 37.4, dar dupa 4 ore era iar la 38 asa ca i-am dat nurofen... a scazut dar e pe limita...Intrebare: o fi de la dinti febra? ca nu are nimic altceva... Nasucul e ok, nu tuseste, nu stranuta. A mancat bine ( cam prea bine fata de cum eram invatata adica vreo 150-200 ml fructe)Acum doarme linistit... Voi ce credeti? Pupici si va ajung acum din urma, cat doarme Mami fericita de ![]() Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
si eu zic o fuga la medic
![](pupic.gif)
lyly - pupam alexu mucios, sa treaca repede
by Raluca, full time mother for Remus Andrei
![](bubumica.gif)
![](foto.gif)
asa creste Bubu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina_boc/cristina_boc.jpg)
cristina_boc spune:
Salutare,
Am deschis fereastra asta de dimineata si abia acum reusesc sa scriu.
La capitolul geutate am reusit si noi sa trecem din nou de pragul de 7 kg . L-am cantarit aseara 7,050 kg la 7 luni.
Monis, si noi ne trezim destul de des. Saptamana asta a fost cel mai rau. Se trezea si la 20-30 min. Sigur il deranja ceva ca maraia. Se calma numai la tzitzi: nu suzeta , nu ceai. Faza e ca se joaca cu tzitzi din ce in ce mai mult si pe mine ma termina. Suge de doua trei ori si o lasa, dupa cateva secunde iar o cauta, si tot asa. Dimineata umblu pe zece carari.
Azi noapte i-am dat si vreo 50 ml LP. La biberon nu s-a jucat, dr pe urma iar la tzitzi, aceeasi distractie . Eu ii dau si cereale pe la ora 18-19.
Andrei doarme in general cu mine in pat, deci nici asta nu il calmeaza. Dar imi este mie mult mai usor.
ralu_seby, daca e drept ce zice dr Spock, inseamna ca la 8 luni noi vom avea nopti albe.
Andrei spune ta_ta, ba-ba, da-da, de ma-ma nici urma, spre mandria lui tat'su. Daca ar avea pene ar fi mai ceva ca un curcan.
Coque, o sa incerc si eu testul cu oglinda sa vad. Cand il tin in oglinda se uita la el si incepe sa rada si sa dea din maini si din picioare.
padi, vad ca voi stati mai rau ca si noi. Andrei macar mai papa cate o lingurita de fructe sau cereale. Cu legumele suntem complet certati. Nu stiu ce sa iti zic.
rgagapie, felicitari pt dintisor. Si eu sunt in asteptare, ca sa am pe ce da vina, cand e rau Andrei.
Ma lamureste cineva si pe mine ce este LLL? . Imi cer scuze daca s_a spus si am ratat.
Si inca ceva, voi de ce ati prins jumperul? Am vazut sistemul ala de prins pe tocul usii, dar la mine tocurile de la usa nu ies spre exterior.
Lyly, la Alex si sa se faca repede bine.
Ionela, si pentru Mihnea,
Andrei doarme de la 12, si acum da semne de trezire. Cine nu doarme noaptea, doarme ziua, asta e. In general are somn de 2 ore, acum vad ca doarme mai mult. Si somnul de zi este la fel de agitat. O ora - o ora jumate doarme linistit dupa care incepe agitatia, si cautare de tzitzi.
CRIS ,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Pun pariu ca bebei cu lp dorm bine mersi toata noaptea.. |
O trezire pe noapte pt papica pe la 2-3-4, depinde cand a mancat ultima data. In primele 2 luni se trezea de maxim 2 ori. Astea sunt "avantajele" ca nu am avut LM.
![](bang.gif)
![](buggy.gif)
www.youtube.com/my_videos" target="_blank">
![](copilas.gif)
![](bebic.gif)
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">
![](bebe.gif)
Andrecluj spune:
Alex Te pupam, draga mic, sa te faci bine repede, da? Tati de Chiara va transmite ca va pupa pentru comentarii, se distreaza copios (de fapt, azi e pedepsit si incearca sa-mi intre in voie, stie ca-mi sunteti dragi si atunci va transmite mesaje)
Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa , Botez Chiara
ralu_seby spune:
Sunt capie, Matei a dormit doar 20 min azi....urla dc il iau in brate sa-l culc, dc il pun in patut se ridica in picioare si again..urla. Imi vine sa-mi iau campii..
. In plus, cum vede/prinde tzitzi sare pe ea....nu inteleg de ce..mi-a facut si pe sanul stang un semn din ala ca la adolescenti
Cristina_boc, f tare tati "impaunatul". Felicitari pt ba-ba..sper sa aveti parte de nopti mai linistite!
Ione, daca nu o vizita..macar un telefon la dr..zic si eu tind sa cred ca e de la dintosi ei eu.
Lyly, sper sa nu fie nimic grav, asteptam vesti de la voi! Pup pt Alexutu!
Plecam pe la AFI ca innebunesc dc nu ies din casa..see u!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
citat din mesajul lui Dozz Am o intrebare: cata apa le dati bb-ilor sa bea? Sau inca nu le dam? |
Cata vrea ea. Ii pun apa intr-un bibe cu cioc de la Avent si i-l dau pe la gurita. Bea cam 10 ml o data. Depinde de zile, dar bea intre 50 si 100ml de apa pe zi, sau chiar mai putin. Deci, o medie = 40ml. A baut 100 ml cand a fost racita si avea febra.
Nu mi-a venit sa cred cat costa o consultatie la el.
![](alcool.gif)
![](buggy.gif)
www.youtube.com/my_videos" target="_blank">
![](copilas.gif)
![](bebic.gif)
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">
![](bebe.gif)