DE CE INSEALA BARBATII?MOTIVE PLAUZIBILE...

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa_bebe spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui alexa_bebe

voi barbatii sunteti prea indiferenti la treburi de astea,la voi sexul e ca nevoia la toaleta,de cate ori aveti nevoie e musai ,altfl explodati!

Oau! Adanca cugetare...Ti-ai dat seama singura, sau ai citit ceva studii?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus ,adanca zici?trebuiesc studii?ceva recomandari?

Mama de prichindel poznash

Mai bine "Toma Necredinciosul" decat ursul pacalit de vulpe

Just and my

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa_bebe

Rufus ,adanca zici?trebuiesc studii?ceva recomandari?

te recomanzi singura suficient

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

ei, decurg din modul de a trai iubirea. Sunt categorii estetice formulate de Nietzsche si se refera la ceva anume in legatura cu arta si formele literare, nu cu sexul intre sani.
Ionel ala nu stiu cine e dar prefer sa citesc si sa citez din sursa original(r)a. Daca n-am citit-o si nu stiu prea bine despre ce vorbesc apai nu mai vorbesc deloc.

Eu intrebasem ce-i aia dragoste 'apolonisiaca' pentu ca parea ca are legatura cu subiectul. Daca n-are si suntem amandoua offtopic I'm outta here.

consulta Dex-ul.
mea culpa:apolinic, nu apolonisiac....
stii tu ceva...dar nu totul...
drum bun!!

Ca sa aflu cine-i Ionel ala?
Bineinteles ca nu stiu totul. Dar macar stiu ce-i aia proprietatea termenilor si ca apolinicul si dionisiacul n-au legatura cu sexul intre sani (sau era anal?)
Multumesc pentru urari, m-am intors sa vad care-i treaba si sa-mi completez gaurile din informatie.

Ma alatur si eu rugamintii lui cristoiu - da, te rog, sursa citatelor alora ca sa le pot comenta cu inima impacata.

alexa_bebe, Xio are dreptate. Toata lumea face sex - ma rog, cel putin asa sper. Aia cu femeile fac dragoste - ca ele sunt 'sensibile' - iar barbatii fac sex e o mare naivitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

My God, mai trebuie ceva maturizare autoarei topicului, altfel zambesc in coltul gurii si imi aduc aminte cand gandeam si eu la fel, "barbatii ie toti niste porci", aveam vreo 13 ani si nu imi mai trimisese D niciun biletel de dragoste.

Apropos de expresiile "a face dragoste, a face sex" eu fac din ambele. Fiecare are propria interpretare pt ele, pt mine personal a face dragoste e cand actul e ceva mai spiritual, de genul fata in fata, privit in ochi, juraminte de iubire etc, a face sex e ceva mai nebunesc, mai axat pe obtinearea placerii si orgasmului, mai aventuros, mai fantezist. A face sex nu inseamna neparat a nu avea sentimente. Viziune si interpretare proprie cum spuneam.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Yo nu'sh ce tot despicati firu'n patru. Cand esti insurat/maritata nu treb'e sa faci nici sex nici dragoste cu al'cineva decat consoarta. Dc. esti de parere ca si soarecele se plictiseste de aceeasi gaura, mai misto e sa nu te casatoresti. De ce te-ai casatori dc. n-ai de gand sa te tii de regulile unei casatorii si crezi ca's proaste (asta e o intrebare de kiki, pentru ca e clar ca's avantaje in casatorie, atata vreme cat crezi ca doar tu esti ala care insala)? Sunt niste motive pt. fidelitatea asta, nu s-a inventat asa de kiki. Barbatii trebuia sa fie siguri ca odraselele sunt ale lor, de unde necesitatea presarii pe ideea fidelitatii femeii. Iar femeia avea nevoie de stabilitate si sanatate, care pot fi puse in pericol ambele de aventuri extraconjugale. De unde distinctia mai pregnanta intre sex si dragoste din partea femeilor. Adica e oarecum acceptabil sa se duca barbatu' "la curve", dar nu sa se indragosteasca, ca indragosteala poate duce la plecarea respectivului si destramarea familiei, ceea ce era cam naspa pt femeile dependente(si este destul de nasol si acum).
De ce inseala barbatii, in primul rand uite asa, ca le place si n-au chef sa se abtina de la ce au ei chef, ce atata analiza?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Yo nu'sh ce tot despicati firu'n patru. Cand esti insurat/maritata nu treb'e sa faci nici sex nici dragoste cu al'cineva decat consoarta. Dc. esti de parere ca si soarecele se plictiseste de aceeasi gaura, mai misto e sa nu te casatoresti. De ce te-ai casatori dc. n-ai de gand sa te tii de regulile unei casatorii si crezi ca's proaste (asta e o intrebare de kiki, pentru ca e clar ca's avantaje in casatorie, atata vreme cat crezi ca doar tu esti ala care insala)? Sunt niste motive pt. fidelitatea asta, nu s-a inventat asa de kiki. Barbatii trebuia sa fie siguri ca odraselele sunt ale lor, de unde necesitatea presarii pe ideea fidelitatii femeii. Iar femeia avea nevoie de stabilitate si sanatate, care pot fi puse in pericol ambele de aventuri extraconjugale. De unde distinctia mai pregnanta intre sex si dragoste din partea femeilor. Adica e oarecum acceptabil sa se duca barbatu' "la curve", dar nu sa se indragosteasca, ca indragosteala poate duce la plecarea respectivului si destramarea familiei, ceea ce era cam naspa pt femeile dependente(si este destul de nasol si acum).
De ce inseala barbatii, in primul rand uite asa, ca le place si n-au chef sa se abtina de la ce au ei chef, ce atata analiza?

iti dau dreptatedaca stii ca nu ti-e natura sa fii fidel,nu te mai inhami la o casnicie,nu mai adancesti relatia facand copii ca apoi sa-i faci sa sufere,ba mai rau sa destrami familia din cauza nestatornicirii tale!

Just and my

Mergi la inceput

da sunt tanara dar consider ca fiecare a evoluat spre maturitatea la care e acum!EXPERIENTELE VIETII SI TRECEREA TIMPULUI te maturizeaza,nu voi putea eu gandi acum ca o femeie de 40-50 de ani!probabil o mare parte din principii vor ramane cu trecerea anilor dar nu pot garanta ca voi gandi la fel despre unii barbati si peste 10 ani!poate candva voi intalni pe cineva care sa imi schimbe parerea(deocamdata gandesc sub influenta dezamagirii si suferintei)

Just and my

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Multe povesti de casnicii ratate incep de la "am ramas gravida si i-am spus...nu ma intereseaza ce faci tu, eu pastrez copilul". Este cea mai urata forma de a insela un om si cea mai sigura de a distruge o relatie si niste vieti. Sa te faca cineva parinte fara voie nu se compara cu nici o alta forma de inselaciune. Ca faci sex cu alta/altu...e aberant sa se impiedice cineva de asta ca de o suprema tradare. E o situatie care isi are explicatiile ei diferite pentru fiecare caz in parte, dar in mod sigur este o situatie de inteles si de trecut peste. Iertand sau nu, important e ca ai de ales. Dar cand aleg altii pentru tine...e trist.

Mai ca mi-a venit sa pling de mila sarmanilor/sarmanelor deveniti sau "facuti" de altii ,parinti fara voie.Auzi domne` asta-i culmea insalaciunilor,sa te faca unul parinte fara voie.De acord,da` numai in cazul in care te violeaza sau iti fura "materialul genetic" ca in rest nu stiu cum ai putea deveni parinte fara voie.
Din moment ce a convenit asupra actului sexual fiecare parte implicata trebuie sa stie ca sexul=bb.Ah,ca avem n posibilitati numite metode contraceptive ...mai sunt si care stiu ,mai sunt si de aia care nu stiu.Insa fiecare individ ar trebui sa stie ca absolut nicio metoda contraceptiva nu este sigura 100% si ca absolut oricind din acest sport pot rezulta
Asadar consider ca este aberant sa te victimizezi ca te-a facut cineva parinte fara voie!Pt. ca daca tu ,parintele fara voie (aiurea!) insisti ca sarcina sa se termine (printr-un avort) atunci asta ce e?Femeia care nu vrea sa faca avort dar e fortata,amenintata,abuzata ...parasita de parintele fara voie ,ea ce mai e?

Actul sexual trebuie sa aiba loc atunci cind ambii parteneri cunosc care pot fi urmarile faptelor lor ,atunci cind asa cum ziceam,ambii parteneri sunt informati ca absolut nicio metoda contraceptiva in afara de abstinenta nu este 100% sigura.

Daca o luam cu victima "parintele fara voie" ajungem pe "nisipuri miscatoare".

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Si ca sa facem un rezumat.Pt. oamenii cu standarde morale cit de cit..cu coloana vertebrala,pt. oamenii maturi ...nu exista niciun motiv pt. a insela.Insa pt. oamenii cu inclinatii spre infidelitate absolut orice poate fi un motiv pt. a insela.
Degeaba vi se par aberante,adica sunt da` nu pt. toata lumea.

Edit:sau reformulat:aceste motive li se par aberante unora insa atita timp cit ele exista si sunt valide pt. altii...Exista se practica.Ce credeti ca descoperiti cu subiectul asta?Motivul fiecarui adulterin in parte?Grea misiune

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

sursa citatelor...."de pe net"...puncte de vedere din acticole...
nu, nu ma citez singura(sunt simple puncte de vedere ale ziaristilor, persoanelor intervievate, editorialisti etc...in niciun caz nu am citat vreun Bebe Mihaiescu sau Dr.Andrei ori G.Bivolaru)...oricum voi in loc sa dezbateti subiectul, atacati persoanele...ca deobicei..si ca sa nu intru si eu in "mocirla", ma retrag..ca aici nu primesti raspunsuri la intrebari...ci formezi tabere...si sustii puncte de vedere....invederate.ce conteaza cum a pus alexa_bebe problema, cu ce cuvinte sau in ce context, poate atat se pricepe, mu e obligatoriu sa foloseasca expresii neologistice sau cuvinte marete, ca nu fiecare om e un intelectual pe lumea asta, fata a intrebat ceva simplu...ce motive plauzibile au barbatii sa insele??SIMPLU...noi trebuia sa dezbatem:au,nu au...motive..conjuncturi..si altele....legate de subiect....nu sa spui ca pe lumea asta exista doar alb si negru..e si gri din plin....si nimeni nu detine adevarul absolut...e posibil..unii fac doar sex, unii cred ca nu inseala...dar ei cred, ei simt....NU TOATA LUMEA SIMTE SI CREDE LA FEL...iar adevarul e relativ...fiecare detinem o parte din adevar..adevarul nostru...eu una nu am declarat ca eu detin adevarul absolut si punctele mele de vedere sau ale altora...sunt unicele....pentru ca fiecare traim in relitatea noastra.
iar faza cu a insela virtual, scuzati-ma, mi se pare o prostie...
a insela cu cuvantul, lucru sau gandul....mi se pare un adevar..MIE MI SE PARE, OK?de ce?pentru ca sa inseli e un lucru rau, da?contrar pana si dogmelor divine...si cand savarsesti un lucru rau..il savarseti in cele trei modlitati...si niciuna nu e virtuala...sau una mai reala..toate exista..si sunt forme de a pacatui...daca a insela inseamna doar a introduce falusul in vaginul sau anusul cuiva, nu conteaza genul pentru ultimul organ...atunci ce sa zic...la mai mare..
lumea e relativa, totul e relativ....
xio...daca tu consideri ca un copil vine pe lume doar ca faci tu sex...atunci...ar trebui sa fie suprapopulata Terra..sexul e sex si dragostea e dragoste....ca se savarsesc ambele cu un penis si cu un vagin...e una...ce simti e alta..sau noi nu percepem prin simtiri..tot ce e in jurul nostru..???
acestea este punctul meu de vedere...blamati-ma daca vreti..dar va dau un sfat, unora, nu toturor....fiti mai opened minded..adica....o viziune mai deschisa..un spectru mai larg...sa incercam sa depasim barierele..ca o sa ajungem mici robotei care preiau..in loc sa dezbata problema, sa gandeasca....caci totul capata forma, culoare si gust prin simtiri...adevarul e in noi..nu scris pe perete..si copiat ca la scoala..trebuie doar sa deschidem ochii si sa luam atitudine.
numai bine va doresc!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput