Urgent ! A mancat ciocolata expirata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Am vb acum cu soacra , rezultatul analizelor vine la ora trei si doctorita deja i-a administrat gentamicina
Nici macar nu mi-a dat un telefon sa ma intrebe daca sunt deacord , iar s-ar putea sa ii facem antibiotic degeaba.
Oare daca nu le mai dau voie sa-i fac tratamentul in continuare conteaza o injectie?
Daca hotarasc sa-l continue sunt suficiente 3 zile cum zice doctorita , nu ar trebui 5 zile.

Asa am patit si cu eritromicina i-a fost administrata tot trei zile in spital degeaba si acum e imun la ea.
Eu nu inteleg procedura asta preventiva nu ar trebui mai intai analize si apoi tratament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

imi pare rau de situatia creata ...

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Iar aici ciocolata expirata se vinde la jumatate de pret...e perfect legal... si evident ca se cumpara
imi pare rau ca nu te pot ajuta cu un raspuns, m-as hazarda aiurea. Bine ca nu e altceva mai grav.
Ah, poate e alergic la ceva din ce a mancat aseara.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

hm, nasol cu injectiile... era atat de grava situatia incat sa nu se mai poata astepta rezultatul analizelor?
Vezi de ce nu l-am dus pe al meu la doctor?
Nu zic ca poate daca se agrava in vreun fel sau altul sigur il duceam, dar pentru 3 ture de voma si o mica indispozitie cred ca organizmul trebuie sa fie capabil sa lupte.

Daca zici ca a baut si Tedi...mai ca as pune pe seama astuia din urma decat pe banutul de ciocolata! Daca Tedi era desfacut cu o zi inainte si tinut in conditii nepotrivite...se poate altera si sa produca o astfel de indigestie.

sanatate!

blog
proud
"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Eu am patit-o cand eram mai mica cu o ciocolata expirata pe care am mancat-o iar noaptea am avut diaree, am vomat si am avut frisoane dupa care am ajuns la urgenta si am primit tratament injectabil.De atunci sunt tot timpul atenta cand mananc o ciocolata la termenul de garantie.Sper sa iasa bine analizele puiului tau si sa te linistesti.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

important este ce tratament injectabil! adica nu e musai daca e injectabil medicamentul sa fie antibiotic.

sper ca Gabitza sa ne povesteasca argumentele doctoritei care a admin antibiotic.

nici eu nu sar la spital din prima. pana acum, in 5 ani si jum, am ajuns la urgente de 3 ori (prima criza de hernie inghinala la 6 sapt de ex)

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput