Crema de soare pentru copii
Raspunsuri - Pagina 2
grigore_tina spune:
Flower crema o gasesti la DM cum au zis fetele.Dm-ul il gasesti in galeriile Real Pan Vitan,Real Berceni si Auchan Militari.Eu am luat crema 50+ de la ei.Se numeste Baby Love si costa in jur de 15 ron,parca.Folosesc si alte produse de la ei:pampersi,sapun,lotiune.Cam tot ce ii trebuie copilului.Luam cate ceva si pentru noi.Au produse ok,fara parabeni si alte bazaconii.
Vezi ca au si o gama bio.
de George-Stefan (15.11.09)
poze geo
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Flower crema o gasesti la DM cum au zis fetele.Dm-ul il gasesti in galeriile Real Pan Vitan,Real Berceni si Auchan Militari.Eu am luat crema 50+ de la ei.Se numeste Baby Love si costa in jur de 15 ron,parca.Folosesc si alte produse de la ei:pampersi,sapun,lotiune.Cam tot ce ii trebuie copilului.Luam cate ceva si pentru noi.Au produse ok,fara parabeni si alte bazaconii. Vezi ca au si o gama bio. de George-Stefan (15.11.09) poze geo |
Multumesc frumos! Cu siguranta ii vizitez.
RAMONELLA spune:
Eu am luat de la Roche Posay anul asta.Pare putin mai grasa,dar hidrateaza f bine,ceea ce cred eu ca e important.Are si apa termala si e fara parabeni.A fost 45 de lei,promotie la Sensiblu.
Anii trecuti am folosit Bioderma,e si ea f buna,intra repede in piele.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
anya spune:
Pustiul meu cel mare face alergie la cremele de soare in combinatie cu apa de mare si cu soarele . Am gasit una singura pe care pot sa i-o aplic doar dimineata, inainte de baie/expunerea la soare - si de la care sa nu se irite pielea - asa ca sunt nevoita sa o folosesc doar pe asta si doar o data pe zi. Evident ca nu ma apuc sa cumpar alta pt cel mic (pe care pot sa-l dau si mai des) asa ca suntem nevoiti sa folosim doar Avene. Noroc ca au pilea 'buna' si nu se inrosesc/ard de la soare si nici noi nu exageram cu statul in soare (mai ales la orele pranzului). Crema folosim doar cand mergem la plaja.
geniest spune:
citat din mesajul lui RAMONELLA Eu am luat de la Roche Posay anul asta.Pare putin mai grasa,dar hidrateaza f bine,ceea ce cred eu ca e important.Are si apa termala si e fara parabeni.A fost 45 de lei,promotie la Sensiblu. Anii trecuti am folosit Bioderma,e si ea f buna,intra repede in piele. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
Ramona, ce gramaj ai gasit la oferta ??? Oare mai au promotia? Ma intereseaza si pe mine....
RAMONELLA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui geniest
Ramona, ce gramaj ai gasit la oferta ??? Oare mai au promotia? Ma intereseaza si pe mine.... |
Spray de 200 ml.Mai e valabila oferta.La Sensiblu.
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
RAMONELLA spune:
Tot la Sensiblu am vazut o oferta buna,dar era deja prea tarziu ca pt noi luasem crema.Pachet de la Bioderma,cu spray pentru copii factor 50 plus,200 ml si spray pt adulti cu factor 20,la 400 ml,la pretul de 98 lei.Mi s-a parut buna oferta.Produsele de la Bioderma sunt f bune.Anul trecut am folosit si pentru noi de la Bioderma.
RAMONELLA spune:
Scuze,sprayul de la Roche Posay e de 125 ml,dar arata ca un spray de 200 ml.
Flowers spune:
citat din mesajul lui RAMONELLA Eu am luat de la Roche Posay anul asta.Pare putin mai grasa,dar hidrateaza f bine,ceea ce cred eu ca e important.Are si apa termala si e fara parabeni.A fost 45 de lei,promotie la Sensiblu. Anii trecuti am folosit Bioderma,e si ea f buna,intra repede in piele. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
Este cumva Anthelios 40+?
alacub spune:
Am auzit si eu de chestia asta cu efectele secundare ale cremelor de protectie solara. Intrebarea ramane: si ce sa fac sa nu dau copilul cu nimic? Sa se arda la soare?
Pe bune ca o iau toate razna.
Mai citisem ceva ca si laptele in exces la copii peste 1 an e nociv.
Unde o sa ajungem?
PS Noi folosim Avene cu SPF50. Functioneaza asa de bine ca fii-mea abia daca se bronzeaza dupa 1 saptaman de stat la mare. Sfatul meu este sa aplicati crema din timp (de ex inainte de a pleca din camera), ca sa aiba timp sa intre in piele. Ca orice copil fii-mea nu stie cum sa se dezbrace mai repede ca sa intre in apa, si daca o dau atunci ramane mai mult in apa. Eu o dau inainte sa plecam si nici nu mai e nevoie sa o mai dau inca o data.