Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *162*
Raspunsuri - Pagina 17
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Mada Uve calcarea silicata este un produs homeopat,sub forma de bilute mici-mici ,care se foloseste in tratamentul mai multor simtome.se mai foloseste si la fortificarea organismului impotriva racelilor/gripelor de sezon,impreuna cu calcarea carbonica ( cel putin asta am inteles eu de la dr ) LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! http://lacramioarametehau.blogspot.com/?zx=250727802bd6a0a6Noi trei...un inceput de viata![ /url] |
Hai ma ca e clar, ce naiba?
- Calcarea carbonica , care e deja lenta si moale, sicoza apare precoce si evolueaza; repede spre Thuya, cu posibile tumori moi, cum ar fi polipii nazali, bine tratati cu Teucrium si Lapis albus.
- In general insa si in mod special la tipul Sulfur, sicoza apare tardiv -; din cauza puterii mai mari de eliminare ale psorei, īn competitie cu cele de retentie ale sicozei.
Calea Sulfur -> Natriu sulfuric -> Thuya pare bine fundamentata; teoretic, mai ales daca; apar si elemente alergice care poate sa; acopere simptomele sicozei timp īndelungat.
Ma da' voi n-aveti pic de cultura generala? (poate iar imi da advertisment si va luati adio de la mine, ca la doo e fatala)
C a r i n a
Nihil Sine Deo
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lali_mete
Meey,in principal pentru ce ai scris tu acolo,daaar,incurcate sunt caile homeopatiei,ca tratamentul se face personalizat,in functie de caracteristici pricipale,secundare ,evidente,pana mea... iti pune homeopatul sute de intrebari si iti da trei flacoane cu bilute sa le sugi sub limba LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! Noi trei...un inceput de viata! |
indiferent de raspunsurile tale.....trebuie sa sugi bilutele
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Lali_mete spune:
Ukaaa n-are cum bre sa iti dea advertisment ca tre sa te reclame cineva,si cum noi iti tinem isonul atr trebui sa ne luam mai multe bulina galben-portocalie
LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
indiferent de raspunsurile tale.....trebuie sa sugi bilutele Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
mor aici
Auzi, da s-a descurcat Paul sa raspunda la sutele de intrebari? Zi sicer, l-ai ajutat si tu, asa?
Da mie niciodata nu-mi iese aia cu "sub limba" ..da io-s mai altfel, mi-e frica de locurile intunecate, gen beciuri, boxe..
C a r i n a
Nihil Sine Deo
lutoniana spune:
citat din mesajul lui happy_uka (poate iar imi da advertisment si va luati adio de la mine, ca la doo e fatala)[/size=1] |
lasa ca-si face Carina cont si mentine atmosfera distractiva ca sunt sigura ca seamana cu mami la asta
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Ukaaa n-are cum bre sa iti dea advertisment ca tre sa te reclame cineva,si cum noi iti tinem isonul atr trebui sa ne luam mai multe bulina galben-portocalie LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! Noi trei...un inceput de viata! |
Nu pot sa cred ca e ceva ce nu stii !!
Dear, pe pacientii cu advertisment ii monitorizeaza moderatorii - sa stiti ca m-am ridicat in picioare cand am scris asta, respekt !!
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Lali_mete spune:
Luto ma bucur ca te-am facut sa razi,asta era si scopul,sa mai descretesc frunti,ca prea ne suparam din orice. Si sa stii ca numai oamenii mari tre sa le "suga" sub limba,la bebei se pun in serina cu putina apa si se topesc .Destul de filozofic ?
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Ioanna81 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
Cuscra la nevoie se cunoaste Ce gatiti azi? Poate venim si noi la masa la dvs. Voi face supa cu galuste si ma voi gandi la tine C a r i n a Nihil Sine Deo |
astazi nu mai gatim ca am facut ieri pentru doua zile maine voi face ceva cu carnita de vitel, inca nu stiu exact ce!
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Luto ma bucur ca te-am facut sa razi,asta era si scopul,sa mai descretesc frunti,ca prea ne suparam din orice. Si sa stii ca numai oamenii mari tre sa le "suga" sub limba,la bebei se pun in serina cu putina apa si se topesc .Destul de filozofic ? |
eu nu am fruntea creata, de ce tii mereu sa ma jignesti ? am cateva kilograme in plus, depuse pe laterala burticii sub forma de colacei ....si cateva pe popou .....Sunt abia vizibile....ti-am zis ca sunt doar cateva
Dar fruntea ? fruntea e dreapta si inalta ....ca de inginer
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui happy_uka mor aici Auzi, da s-a descurcat Paul sa raspunda la sutele de intrebari? Zi sicer, l-ai ajutat si tu, asa? Da mie niciodata nu-mi iese aia cu "sub limba" ..da io-s mai altfel, mi-e frica de locurile intunecate, gen beciuri, boxe.. C a r i n a Nihil Sine Deo |
Ca nitroglicerina aia penru inima nu pentru bombe.La mine la margine,aici nu mai ploua... la tine la capatul celalalt de oras mai da cu stropi? Dar la tine,Selen?