Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 3
angieangie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shines si eu :))) angie nu ai somn ? ![]() Simo 14+ |
nu prea

Angie
+10
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Irinukaaa Simo pe tine te dor de ceva timp maselele... nu reusesti "s-o pacalesti" in nici un fel? Nasol oricum ![]() ![]() ![]() Am inteles ca de la curent ai zis ca te dor nu? ![]() Irina ~ 14+Shhhht! Cresc... |
de prin decembrie ma chinui cu durerile
am fost si la dentist pana in februarie
pe urma la inceputul lui martie am zis ca nu mai merg,imi era frica sa nu raman gravi in timpul tratamentelor sau sa nu imi dau seama si pe urma sa am prob
si asa a fost..in apr am ramas, bine ca nu m-am mai dus
mereu am prob de la curent..dar numai pe partea stanga..masea su ureche, nici nu stiu care doare mai tare
dupa ce nasc o sa ma apuc iar de lucrari, am niste masele sparte
Simo
14+
bebelusi spune:
Neata si de la noi
Bebelu bebe este jos la varsta asta, apoi va urca iar catre final asteptam sa coboare. Cam asa decurg lucrurile
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
blue_night spune:
Neata si de la mine!
Shine, poti sa te duci la dentist, mai ales daca ai trecut de trimestrul I. Numai sa ii spui de la bun inceput ca esti insarcinata (desi ar trebui sa observe si singur de acum
), ca sa nu iti faca vreo anestezie sau sa foloseasca vreun medicament interzis. Ca mai e mult pana nasti si e mai rau sa te chinui asa, plus ca poate sa se inrautateasca situatia si sa faci si vreo infectie (Doamne, fereste!). Stii ca in sarcina suntem predispuse la probleme dentare. Mai bine te duci acum si mai rezolvi ce se poate rezolva...
Anca
14+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
gabivalceanu spune:
`Neata!
La multi ani celor care-au serbat si felictari celor care au fost la consult/eco si-au venit cu vesti bune!
Vorbeati de analize in detaliu... si mie mi-e frica, sunt bune si nu prea. Eu le voi face. Stiu insa doua cazuri care ma pun pe ginduri: primul, al cumnatei mele. La 22 de saptamini i-a spus dr. IOSUP ca sarcina e oprita in evolutie (atentie oprita de tot!) si sa se pregateasca de avort (cu riscurile aferente). Evident ca sarcin aia a avut 4, 200 kg la nastere si acum are 6 ani si e un flacau sanatos tun si nazdravan. Al doilea caz, fata unei colege a mamei: i-a iesit DT prost de tot, amiocenteza (la 6 luni!) proasta-proasta. Asta era disperata, avea 37 de ani si ramasese gravi dupa 10 ani de fertilizari. Asa ca l-a pastrat (dr. si-a luat mina, a zis ca el n-o mai consulta, a plecat saraca la altul). Da, bebe e sanatos tun si f destept. Are 3 ani. Dar sper sa fie fffff rar erori asa!!
Am reusit si eu sa pun poze in cont, sunt cele mai recente, de-acum o luna, doar ca n-am stiut sa pun comentarii la ele. Cea de la mare e facuta in primele trei zile, cind nu ma apucasera ultragreturile... ca apoi...
Va pup,
Gabi, Ioana si bibi de 10s.
aditzaC spune:
neata
anca , irina
multumesc pt parerile voatre ...mda nici nu stiu ce sa mai zic , in general se spune ca tb sa faci asa cum simti ..asadar cred ca pe asta ma voi baza . Este f adevarat ca exista stres pana la venirea rezultatului ....dar asa cum au existat rez proaste si de fapt realitatea era alta , pot exisa si rez bune si realitatea sa fie alta , nu ? sunt cazuri si cazuri si pana la urma putem face noi toate testele din lume ..daca d-zeu asa hotaraste .......nu avem ce face !! Eu cred in soarta , si atunci ma gandesc ca asa cum mi-e scris asa voi trai , pot face eu orice ca sa previn Credinta si rugaciunea sunt cele mai bune retete , medicamente , tratamente .
Pe mine un rez bun la bitest sau la triplu test nu ma face sa ma gandesc ca acel copil nu are nimik , nu ma face sa dorm linistita . Cum spuneam daca e bun si probababilitatea este mica ..atunci nu inseamna ca in 1% nu se poate intampla ceva .
Da ...ar fii perfect sa fac amiocenteza , este o analiza la care aflii suta la suta ce se intampla cu copilul tau , dar ca sa o faci costa foarte multi bani .
O sa mai ma gandesc .... multumesc inca o data pt opiniile voastre 

si eu am dureri de masele ...la mine s-a inflamat gingia .... cred ca am o gingivita , as merge la dentist ...stiti ceva avem voie sa folosim Corsodyl ? pe prospect scrie ca da ..si in sarcina si daca alaptezi .
ps: vreau si eu din nou contul si parola ca nu stiu ce am facut cu ele
tks

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
11+
aditzaC spune:
gaby ... da , asa cum spuneam numai d-zeu decide ce face cu viata ta !
Ma bucur ca ambele cazuri au fost unele fericite si eu stiu cateva ...asemanatoare ! 

11+
monika_bt spune:
Neata, fetele! Eu mi-s la servici... va citesc, dar scriu mai rar..
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
mirela2 spune:
neata fetelor
ma bucur ca puteti manca si mai ale ca puteti bea apa
pana cand v au tinut greturile si voma?
eu nu mai scap de ele

sunt o lesinata
mi e frica sa nu le fac rau copiilor, mai ales ca nici vitaminele nu le pot lua
aditzaC spune:
nasol cu greturile si eu am inceput sa am parte de ele ...dar am obs ceva cand incepe sa ma ia greata bag repede ceva in gura si mai imi trece cateodata
aditza
13+

14+