ALEXANDRA-ms,merg cu wizz.am vazut cand am prenotat dimensiunile bagajului.o sa pun doar apa ptr davide si ceva biscuiti,ptr merenda.in rest haine ce nu intra in valiza de cala.
SLIM-acum tot dezbat astia la tv,azi ar fi trebuit sa implineasca 43 de ani.doamne,ce-i viata asta.se pare ca i-a trimis un mesaj sotului pa la 2 spunand ca stie ca o iubeste multa lume si i pare rau.apoi a gasit-o el pe la 6 in hol,cu o sticla de insecticid vicino.brrrrrrrrr.dar ,ma inteb eu,el unde naiba era de n-a vazut-o si auzit-o con tanto di mesaggio.mah.....si mai are si un copilas,nici un an n-are.of doamne.
GIANI, am gasit si pozele voastre...si comenturile la pozele noastre.
Esti tare draguta, si la suflet si cum arati![]()
Mami de printisor Alessandro
- 15.04.2010
davi,
brrr.....
urata moarte.....
mai, eu tot zic ca de la depresie se trage (cel putin asa imi face mie impresia, adica ce sa fi avut ce sa-i lipseasca sau sa fi facut de grav in viata ei de condamnat...boo...
eu imi aduc aminte de depresiile mele..ca nimic nu ma multumea si convenea..si'mi veneau tot felul de prostiii in cap...
fetele...care nu va suparati....imi trimiteti numerele voastre de telefon pe privat, ca de multe ori s-a intamplat ca aveam nevoie repede de o informatie...si asa pot apela repede la voi, pana imi raspundeti aici.
doar daca doriti...
Mami de printisor Alessandro
- 15.04.2010
fetelor va las
ua la cap .78
acum tb sa ies ca ma streseaza stefi... cu gatto ei puzzolone.. asa ca gata cu comp. pe ziua de azi..![]()