Mamici si Gravidute Italia -77-
Raspunsuri - Pagina 18
abramburika spune:
Eccomi!!
andreea - merci de urari
! Gabriel se va numi shurubelul nostru
. Silvia e bine, e la tara, se plimba cu caruta si da tuica la pisici ... hahhaaaa.
Sunt convinsa ca le e mai bine copilasilor in Ro, in vacanta. Distractie placuta in continuare!
ioana - mi-am terminat si eu treburile ... alergatura, de platit facturi, banca, am fost la asilo sa vad ce maestra are S. la toamna, am fost la coafor si m-am aranjat, gata! Aaa, am mai facut si o ciorba de perisoare dimineata, cat era inca racoare. Acum lenevesc cu laptopul langa mine
.
Azi noapte a plouat, se auzea asa fain ploaia .. era si racoare bine ... acum e iar zapuseala, uufffaaa!!
kemsy - merci!! Silvia se numeste fetita, ma gandeam ca stii
. Scriu prescurtat din lene, comoditate, graba, nu ca as tine secret.
nelia , ely si raluca nu au mai dat de mult pe-aici ...
neliaCris spune:
Cucu?
Bai astia mi-au taiat netu
,fara sa ne mai anunte,deh,sotul a uitat sa plateasca o factura de anul trecut
Ce vesti mai aveti?
Eu maine la 8 plec in ro,duminica ma intorc
Cris e bine,sanatos,si-a revenit si cu mancarica,eu nu mai rezit de caldura,am niste crampe...
promit sa revin dupa sejur
va pup
ps:petro felicitar pt cuculetz,si numele e divin,sa nu te superi daca voi avea un al 2lea bebe si va avea acelasi nume,doar ti-am spus dinainte
gata fuuug.va pup
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
abramburika spune:
Hhahahaaa ... nelia, ma faci sa rad, cum sa ma supar? Nu am eu probleme de-astea cu numele comun sau nu ... esti libera sa pui ce nume vrei, ca si mine de altfel
.
Bine ai revenit! Si bine ca e bine Cris!! Na, ca nu mai stiu nici sa vb, nu-mi gasesc cuvintele ...
neliaCris spune:
Petro,fr bine
Andreea,am vazut poze cu bubele Ambrei,e de la tantari,asa a avut si al meu,numai ca apoi sa scarpinat si a facut infectie,apoi dupa o sapt a facut urticaria care dupa instinctul meu,tot o alergie de la tantari a fost![]()
mai bantui pe aici un pic,profit de faptul ca bebe doarme![]()
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
neliaCris spune:
Plecam in familie,cu tati mereu,e o regula noua a noastra.ori toti ori niciunul![]()
Da,plecam si la mare ultima joi din luna si ne intoarcem duminica..
Sunt asa de fericita ca am vazut prognoza meteo in valcea pe urmatoarele zile...yesssssss,ploua tuna si fulgera,mama mia ce vrste buna,la sacramea acolo e asa o caldura mere,iti vine sa mori,iar noi aveam camerele la etaj,fara aer conditionat ofcorse,of,sper sa nu greseasca astia
Am vazut poze cu slimatei,mai fata,tu mananci ceva?esti buna rau
Mai stiti ceva de raluca?
de irina?bionda?federica?Am vazut si gemenii lui ginger,nu prea seamana intre ei,dar sunt smecherosi rau
Gata ies ca mai pregatesc ceva prin bagaje,stie cineva daca imi scot astia laptele lichid din bagajul de mana?data trecuta am avut 2 sticle,nu au zis nimic,acum am 6
ha ha
O sapt cat mai frumoasa
momente din viata
abramburika spune:
In bagajul de mana 6 sticle de lapte??? Adica bea Cris atata lapte pe durata zborului? Mie mi se pare cam mult. Nu am incercat niciodata atat, cand era pe lapte Silvia cel mult i-am luat un biberon de 250 ml. Restul de lapte praf in bagajul de cala. Iar acum tot cu cana de apa (250 ml) sau sticla de jumate am fost si nu au zis nimic, nu m-au pus sa o arunc.
neliaCris spune:
sunt sticle de mellin de la 1 -3 ani,sigilate...asta e,daca vor le arunc....macar sa mai opresc una![]()
momente din viata
abramburika spune:
Cu una iti da voie sigur, da' restul de ce nu le pui in bagajul de cala? Invelite in lucruri ca sa mai atenueze busiturile, loviturile si sigur ajung in stare perfecta. Sau, varianta de lapte praf de la Mellin, tot de la 1 la 3 ani.
Berarpiri spune:
petro-imi place numele pe care l-ati ales!
Imi aduc aminte ca ai mai zis de nume,dar am uitat
...
nelia-da,mi-a zis si pediatra ca erau de la tantari bubitele,au trecut f. repede,am avut noroc ca nu s-a scarpinat...
Drum bun!
Ieri i-am dat prima data la Giorgio ciorbita,a mancat putin,dar il deranjau pastele,asa ca azi i-am pus faina de cereale,si i-a placut f. mult.Imi venea sa-l mananc,asa de scump era,se arunca pe lingurita.A mancat umpic,si dupa aia mi-a cerut tzatuca lui...asa de bine a dormit dupa ce a terminat de mancat...si nu mi-a mai vomitat DELOC...demult nu s-a mai intamplat sa nu vomite intre mese 

Cred ca incepe sa dea Ambra semne de dorul lui tati...of,of....