Mamici si Gravidute Italia -77-
Raspunsuri - Pagina 14
kemsy spune:
Yoana, am revazut pozele din Olanda, si am ramas incantata, pe langa casele superbe si super curatenia de acolo, de ce crezi?![]()
Mie imi plac cateii, dar mai mult cei de talie mica, insa dalmatianul surorii tale este SUPERB!!Imi inspira curatenie si eleganta!!Foarte frumos!!
Iar pitzi ce micuta era
!!
Vroiam sa va zic ca eu am mai lasat comentarii la foto (la Alexandra si abramburika), si m-am semnat kemsy
. Asa mai fac, mai scriu cate ceva. Am zis asta pentru ca imi imaginez ca instiintarea privind aparitia unui comentariu este trimisa pe mail-ul comun, si poate nu verifica nimeni.
, Giani 
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
abramburika spune:
kemsy - merci
. De aia nu ai mai dat pe-aici, ai fost pe la Consulat. Voi cand plecati? Cu masina sau avion?
Am controlat acum mail-ul comun, nu e nici un comentariu. Si nici la poze.
Ginger00 spune:
M-am uitat mai cu calm la foto..ce frumosi copii aveti toate 

.
Yoana-e superb in Olanda, parca e pictat...mie-mi place foarte mult Austria,daca am avea ocazia m-as muta acolo...
Slimatei...mammma mia ce par lung ai...frumos 
Berarpiri -cred ca am pierdut raspunsul, ai fost la pediatru ,ce ti-a zis?
kemsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika kemsy - merci . De aia nu ai mai dat pe-aici, ai fost pe la Consulat. Voi cand plecati? Cu masina sau avion?Am controlat acum mail-ul comun, nu e nici un comentariu. Si nici la poze. |
Hm...ciudat. La tine comentasem la pozele cu S. plina de bubite
.Azi ne plimbam prin Milano, ma intalnesc cu fosta mea colega de serviciu, de la biroul din Romania, pe care nu am vazut-o niciodata
Eu cu Loris plecam cu avionul, iar sotul vine cu masina

, Giani 
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)Loris, o noua stea
abramburika spune:
Aaaa, pai le-am sters pe alea cu varicela. Da' tot nu vazusem cometariul. Insa e ff probabil din neglijenta mea sa nu-l fi vazut, nu ca nu era. ![]()
LAlexandra spune:
Neata fetele. Nu #351;tiu cānd mai reusesc sa scriu. Acum va scriu de pe mobil pt ca laptopul trebuie dus sa imi instaleze ceva programe. O sa va citesc totusi. Tot am vrut sa intreb NELIA ce mai faceti? Va pupam
Mami de printisor Alessandro
- 15.04.2010
yoanag spune:
neata fetele
aveti cite o 
vad ca va place catelul :))
e tinut ca un print,la cum e de ingrijit si rasfatat e mai ceva ca un copil :))
noi am fost la www.aquafelix.it/home.html#in" target="_blank">aquafelix
ne-am distrat de minune
de Giulia nu va mai spun cit era de fericita!
cit a stat in apa si ce mai dansa ea in apa si balacit
o zi superba si am venirt toti ca racii si n-am stat deloc la plaja dar cu atitea bai ne-am bronzat de numa ![]()
Mami de Giulia -20 iunie '07-
kemsy spune:
Salutare!!
yoana,cred ca a fost super la parcul acvatic.Poze?(emoticon care da din gene)![]()
LAlexandra, cum ti-ai pus net pe telefon?Trebuie un telefon anume?
Noi a fost sambata la MI, a fost dragut, nu am stat mult insa.Am mancat o inghetata maaare, si de acolo potopul...adica durere de gat, nas infundat. Asta, plus geamul deschis noaptea egal o raceala de toata frumusetea 
Daca am timp va pun 2-3 poze cate am facut acolo ![]()
Azi avem program de stat in casa, oricum nu ma simt in stare sa conduc.
O zi buna!!
, Giani 
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
LAlexandra spune:
Giani am wirless in casa, iar telefonul are posibilitate de conectare la net, mai precis e Iphone, dar si altele au. Doar ca nu am platit sa ma conectez in rest pt ca nu am gasit nici o oferta convenabila, asa ca il pot folosi doar Acasa...GIANI v-a dat titlul da calatorie pe loc?
Mami de printisor Alessandro
- 15.04.2010
yoanag spune:
Alexandra-cum faci sa intri?
si eu am modem wirelles
cu laptopul intru din camera fara nici un fir dar de pe mobil n-am incercat
nu tre sa platesti cu mobilul?
sau cum faci?
Kemsy-pune pozicile
am pus si eu citeva ![]()
Mami de Giulia -20 iunie '07-