Mamici si Gravidute Italia -77-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Abramburika-nu au:(((((
au cainele pe care-l adora amindoi
o vazuse numai in poze,a fost la noi cind eram gravida in luna 7 spre 8 si a fost cu mine la eco a vazut-o in burtica
fata mea din prima zi s-a acomodat de zici ca acolo a crescut

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Da, e ff frumos catelul!

Stie ea ce stie G!!! Poate o sa ajunga sa stea pe-acolo daca zici ca aveti ganduri de-astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

mai fetele, pai cum sa nu iti tai venele cand vad ce liniste e, locuri de plimbat...un loc numai bun sa iti cresti copiii
nu mi-e de tara, indiferent unde ar fi, locul asta e superb!

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

pai am venit eu...si ati plecat voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

mai fetele, pai cum sa nu iti tai venele cand vad ce liniste e, locuri de plimbat...un loc numai bun sa iti cresti copiii
nu mi-e de tara, indiferent unde ar fi, locul asta e superb!

ale - ca sa continui in acelasi ton, ca azi is pusa pe glume , daca iti tai venele, nu iti mai poti creste copiii in locuri ca alea ... hahahhaaaa.

Ma duc sa pap, revin peste o ora ... circa.

Mergi la inceput

sa ai pofta buna...da, aici ai dreptate
...trebuie sa fac cumva sa amenajez si eu asa o zona...
sa stiti ca o sa fiu cam ocupata, daca nu intru zilele astea sa stiti ca sunt pe net...caut site-uri despre amenajari de case, spatiu verde, lacuri

Mergi la inceput

se vede ca azi printul meu e cuminte si acum doarme...ca ma-sa e pe net, se distreaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

ce figura mai sineti fetelor!
acum pe bune dar fiecare cu gusturile
eu de ar fi dupa mine as zbura imediat
nici nu se compara
acu nu ca ii defaimezi pe astia ca vb aia aici traiesc dar as schimba numai ca n-am cum......
aici e un stil agitat,stresant,haotic
acolo e linistit,calm,lumea nu-i agitata,cu totul diferit
trebuie sa te adaptezi la un stil de viata total diferit,ca de fapt in fiecare tara e altfel,alte obiceiuri
mi-e dor sa ma plimb pe acolo prin locurile alea,ne plimbam de vreo 5 ori pe zi (cainele) si am mers si cu barca
ce case sint acolo lalac
este o poza cu iarba aia verde si frumoasa si o masuta cu scaune tot verzi si cum am zarit-o m zis ca ce as mai sta la o cafea,o tigara si sa rasfoiesc o revista
si sezlonurile la malul apei... si nici macar nu au gard ca aia de bebelasi duc copii la inot si nu isi fac griji ca pe cind dau de apa stiu sa inaote si daca-i cresc acolo la lac nu au gard
mie mi-ar fi frica sa o las,dar de fapt si topogan este pus direct in apa ajung copiii
gata cu visurile,hai ca azi m-ati facut sa-mi amintesc de o vacanta minunata,ma bucur ca va plac locurile alea si promit cind o sa mai merg fac si mai multe poze

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

si eu care credeam ca ne promiti cand mergi...ca ne duci si pe noi...si ne lasi acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am inteles eu gluma... tot in gluma am vrut sa spun si eu altceva..cand ma refeream la locurile frumoase din Roma..da' mi-a iesit foarte serios.. (vroiam sa zic de unele locuri mizerabile si de barbonii din termini,etc.. mai bine as tacea

chiar zilele trecute citeam o carte, referitor la fazele astea cu locul de unde apartinem... "daca un loc e frumos..noi n-avem nici un merit(sau suntem responsabili de asta)"..nici n-ar trebui sa ne fie rusine(doar nu am fost noi cel care l-am creat) dar si mandri de ce am fi??? e drept totusi ca ne simtim bine cand se vorbeste de bine...

hai ca iar dau in altele...

ioana .. eu te stiu pe tine...
nu coment cu "grasimea" sau ... daaa iti statea mai bine

eu zic ca te-ai descurca oriunde iti vei propune sa mergi... important e sa iti doresti
acuma na ca tot la mine bat..si eu faceam o tragedie ca n-am s a ma descurc in ro..si uite ca am venit chiar si cu impresii frumoase...si sincer nu ma asteptam...

cami curaj ca te descurci tu!
distractie placuta!

va las ca prea mi-am facut de cap azi....

o zi buna !

Mergi la inceput