Mamici si Gravidute Italia -77-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Nuuu, nu chiar grasa, mai dolofana asa. Sper ca nu te-ai suparat pt. termenul grasa ... era ca sa fac comparatie si stii ca eu is mi directa de fel ... hahahhaaaaa.

Ce lucreaza sora ta acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetele.
Am intrat rapid sa va scriu,sunt treaza de azi dim de la 7,sunt rupta.Am facut curat ,spalat etc,mai am de calcat hainele cand se usuca apoi trec la pensat pedichiura etc.La 17 plecam la mare si conduc io,offff sper sa nu mai fac prostii ca nu-mi mai trece frica.
Am vazut ca sunt fete care fac bagajelele pt plecare,va dorim o vacanta placuta si drum bun.
Si noi vrem sa plecam in Romania luna asta dar intai sa vedem cum plateste lumea.
Va si va dorim un week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

si daca tot sintem in tema adaug si eu ca sint multe lalele,multe biciclete si mori de vint
si uscatoare au oamenii in gradina in forma de umbrela(moara)ca si cum ar fi intoarse pe dos cind le sufla vintul si se invirt cind bate vintul si se usca hainele
cel putin la ce e aici nici nu se compara
aici e haos total,agiatie mare ,italienii vorbareti(si nu numai) si galagiosi si multa mizerie
acolo in 10 zile am vazut o hirtie pe jos,exemplar de curat,f civilizati si la locul lor si amabili si rezervati
cel putin cit am avut eu contact in magazine si ce am apucat sa vad pe acolo
Alexandra -scumpo tu ai zis ca vrei sa vezi poze
asa iti faci o idee
ei da ce mi-ar placea sa vizitez si eu Japonia,Statele Unite....multe locuri.....
ma bucur ca v-au placut pozele ,nici nu le-am pus pe toate ca am facut atunci peste 200 de poze

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ioana ..ce prostiii mai spun[cap]
..am vrut sa spun defapt ca voi stiti ca sunteti frumosi...

petro ..eu una sper anul asta sa fac cunostinta si eu cu o coafeza(adica sa-mi fac curaj)

alexandra ma faci sa rad...
dai, ca nici cu Roma nu mi'e rusine..locurile speciale nu le mai zic... cati n-ar vrea sa fie in locul nostru...

petro..oricum ar fi e frumoasa Olanda!
chiar si daca ai fi vazut celelalte enumerate de tine prima.. nu ti'ai fi schimbat ideea ...parerea mea..

Mergi la inceput

E frumoasa, sigur, am zis ca-mi place ... pt. peisaje, verdeata, liniste, curatenie, da' nu mi-as taia venele doar pt. asta. Eu am auzit impresii de calatorie din Japonia (si sotul a avut ocazia sa mearga acum 3 ani, de la munca, dar a ratat), vazut poze, din Australia ... sunt muuuuulte locuri frumoase pe lumea asta.

Oricum, am inteles ca alexandra a spus in spirit de gluma si raspunsul meu a fost pe acelasi ton, tot in gluma.

Mergi la inceput

Stefy-stai linistita
scrie ca inteleg eu ce vreau glumesc
Abramburika-stai linistita ca nu ma supra
n-am de ce
doar ce era sa ma ascund sa nu pun nicio poza cu mine si de eram mai plina???
doar toti avem perioade deastea
ea lucreaza intr-o fabrica,directoare,un servici bun tare la 10 minute de casa,acum face facultate si cind o termina ii prinde si mai bine la servici
m-as muta si eu acolo dar fara acte nu poti sta,limba nu o stiu nici engleza,nici olandeza si nu prea vad cum m-as putea descurca...dar as pleca si inca subito de as putea....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yoanag
stai linistita
scrie ca inteleg eu ce vreau glumesc

ce figura esti!!!

Pai esti tanara, ai avea timp sa te acomodezi si in Olanda cu lb., cu stilul de viata etc. Zic eu, care nu as mai avea acum curajul sa o iau de la capat in alta tara. Sau eu stiu, mai dire mai!!

Mergi la inceput

si mai zic ca unde traiesti destul sa fi fericit si sa traiesti bine
nu ma doare capul ca sint aici,sau as sta in alta tara
nu pot sa zic ca nu as pleca daca sta mai bine in alta parte sau as avea mai multe posibilitati
acolo de ex nu exista ca mergi sa cauti de munca si te refuza pe motiv ca ai copil cum e aici
cind i-am povestit sorei mele mi-a zis ca asta e discriminare,nu exista asa ceva acolo,din contra te ajuta sa gasesti de munca,te sprijina statul(oamenii,legile)ca sa iti poti creste copilul nu ca si aici ca mergi si cauti si iti spun in fata ca nu te iau ca ai copil mic si ce faci cu el cind e bolnav....

Mergi la inceput

Mie ca si stil de viata ordonat, corect etc. mi-ar placea in tarile nordice (Suedia, Norvegia, Danemarca etc.). Bineinteles, din citite, din poze ... ca n-am fost pe-acolo. Chiar daca par ei mai reci asa si eu de fel sunt mai retinuta, nu socializez din prima, deci ar fi mai pe gustul meu ca sa zic asa.

Are copii sora ta, presupun ca nu ... ca n-am vazut din poze. Era prima oara can o vedea pe G. dal vivo? Hai ca ai intrat la interogatoriu cu Olanda ta.

Mergi la inceput

Cami-spor la guida!!!
lasa frica ca daca te gindesti cu groaza sau te urci stresata clar gresetsi si nu te simti linistita si te agiti mai tare
Abramburika-eu de as avea posibilitati mai bune as pleca....
eu mi-am terminat curatenia,am aranjat tot,mai imi ramine de gtit pe deseara si plimbare
maine sint di riposo si am facut azi curat asa ca maine nu ma mai agit
am casa mica si ma apuc dupa ce ajung de la lucru pina se trezeste Giulia aranjez tot iar dupa ce se trezeste fac si camera si gata

Mergi la inceput