Mamici si Gravidute Italia -77-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui yoanag

eu imi vine sa ma tund scurt cu caldura asta
simbata trecuta am taiat din el si de imi vine iar ma duc
eu nu stau pe ginduri cind mi-i se pune pata gata m-a si fac

gasesc eu o idee sa-mi schimb "freza" ca nu se mai poate..de la tine o idee..de la altul una..le combin eu..

ce sa mai tai? doar sa te faci periuta....

Mergi la inceput

andreea chiar ma gandeam la voi...ma bucur ca sunteti bine... dupa mine si eu cred ca sunt tantari..mama lor..(stefi face alergie de la piscaturi.. nustiu daca ai vazut in foto..ca avea un oki umflat de saraca nu putea sa-l deschida... si ii dau antialergic)

sper sa nu mai aveti nici un inconvenient si sa plecati in liniste...
in caz ca nu mai apuc iti urez de pe acum

Drum bun si multa, multa relaxare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Andreea-sa ajungeti cu bine si sa va bucurati de vacanta!
relaxeaza-te si profita din plin
te pup cu drag si sa ne auzim cu bine
Stefy-am facut aseara citeva poze ca ne distram cu piti
sa vad mai tirziu cind am timp le pun pe cal
da alea sint pozele din olanda de anul trecut
nu le-ai vazut cind le-am pus atunci?

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

abia acum a vazut ca ai spus ca sunt din olanda...
eu' mai inceata..mult prea inceata pt secolul asta
da' de vazut poze probabil tot de aici mi se trage...ca nu am apucat sa le vad (in perioada aia parca nu aveam net)...si tu deja le stersesi...

faina casa

Mergi la inceput

defapt am vrut sa adaug ca sunteti faini cu totii..sper sa nu sune a maguleala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ce faineeeee fotografiile din Olanda!! Casele, peisajul ... Am observat ca sora ta are veioza in ton cu catelul . SI semanati perfect voi doua ... doar ca una e blonda si alta bruneta. Si tu erai mai grasa anul trecut ... hai ca am terminat cu puricatul pozelor . Frumoase!!

stefania - da, pe aia mizez si eu, sa ma sfatuiasca coafeza, ca nu-s deloc decisa ce culoare sa ma fac.
Poti si tu sa faci acelasi lucru, sa o intrebi pe coafeza de tunsoare, ce model te-ar prinde.

andreea - ce bine ca nu-i nimic grav! Drum bun, vacanta placuta si relaxanta!! Pana una-alta, spor la impachetat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ANDREEA, sa aveti drum bun si sa ai parte de odihna, iar micutii sa fie cuminti. Va am.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

IOANA...fa-ma sa inteleg...vrei sa-mi tai venele de ai pus pozele astea......mamaaaaaa, ce fain e!!!!!!!

...vezi... ia telefonul...formeaza numarul surorii tale...si spune-i sa ne astepte cu masa pusa...ca noi venim

prin ce zona e?...nu de alta, dar sa stiu pt ce aeroport sa iau biletele

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Hahhahaaa ... numai din atata iti tai venele? Pai daca ai vedea imagini din Japonia, SUA, Australia ????

Eu am fost in Olanda acum 11 ani, cand am venit in Italia. Era o excursie prin Olanda. Si apoi am ramas clandestin in Italia, ca asa se proceda pe-atunci. Stiu ca am stat vreo 3 zile in Olanda, la hotel Golden Tulip (Schiphol - sper sa fi scris bine), super lux ... cel putin pt. mine ca era prima iesire asa mi se parea. Am vizitat Amsterdam si un parc unde era Olanda in miniatura, gen Minitalia (Bergamo). Mi-a placut, dar, repet, pe-atunci imi placea tot ce vedeam, era totul nou pt. mine. M-am minunat de nr. mare de biciclete din Olanda, practic erau mai multe deact masini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

pai eu de ce zic ca as mai merge o data
asa mult mi-a placut,e atit de linistit
nu e nebunia de trafic
ea sta in Emmen,cartierul e f linistit cu stradute ca in parc unde sint citeva magazine si atit
in rest iei masinuta si mergi la servici in zona industriala,e la 10 minute de casa apoi ca sa mergi mai in centru iar nu e departe deloc
m-a plimbat saraca peste tot
am mers la cumparaturi,am prin perioada de sconuri nu va zic ce lucruri frumoase am gasit la 1-2-3 euro toate scontate de la 20-25 euro le-am laut la 1-2-3 euro
set de hainite de copilasi,tricouri pt mine,sot,bluza de trening
in afara de asta ma simteam in alta lume
curatenie luna si bec peste tot
am fost la un centru comerical am vazut o pereche de adidasi usori albi cu pietricele ca si in ziua de azi ma gindesc la ei si nu aveau nr meu,erau albi si imi placea la nebunie
erau negri dar nu-mi placea decit albi
in rest e fost minunat
am mers de la ciampino la eindhoven ;) dar de acolo am mai facut cu masina vreo 2 ore juma pina la ei
pina la urma o sa-mi aranjez sa mai mergem acolo dar trebuie sa ma organizez cind are sora mea concediu ca altfel la ce sa ma duc...
Abramburika-da da eram mai plina -nu chiar grasa da eram mai umflata
se vede diferenta
ma bucur ca v-au placut
are o casa frumoasa cu etaj si mansarda asa ca loc este destul
ce case minunate sint pe marginea lacului.......pe acolo sa te tot plimbi ca asa te relaxezi

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput