BAZAR UMANITAR***32***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

mai eu am facut plati on line din ING caci acolo am eu contul si nu mi-a zis nimeni ca ar fi ajuns mai putini bani eu depuneam doar cate 4 lei in plus pt a putea parintele respectiv sa scoata suma intreaga.dar daca e asa cu BCR si eu o sa fiu atenta, la ING la ghiseu nu stiu cum este eu merg on line dar o sa ma documentez si va spun.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

PAI INAINTE ERA UN LEU
SI ONLINE?

BCR ia comision la aproape orice...ex la rata daca nu depune titularul de cont trebuie sa adugi 3euro....sunt cretini

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

PAI INAINTE ERA UN LEU
SI ONLINE?

1 leu e sa depuna titularul, asta am facut eu cand am depus mai demult pentru Robi, am cerut sa puna din partea titularului si-am salvat 3 lei.
Aviz nushu daca nu apare alt cont.

Online nu stiu daca chiar vrem sa stim cat e...
Oricum, online daca platesti sigur i se ia beneficiarului.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andata

Laura, imi cer scuze, baiatul meu nu s-a hotarat la nimic. Bluza alba il atrage (M32), as ramane datoare daca mi-ai spune latimea bluzei si lungimea manecilor. Multumesc.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

nu ai de ce sa iti ceri scuze, gusturile nu se discuta . Si fiica'mea se stramba si are pretentii la imbracat, daramite el care e un adevarat domn de acum!
Bluza alba are lungimea manecii (masurata de sub brat) de 46cm, latimea bluzei, masurata de la un subbrat la celalt e de 50*2cm.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

LA ONLINE ORICUM PUN MEREU IN PLUS,MIN 3 RON

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabina.p spune:

Nushulica acum am verificat in cont si confirmam si plata de 16 lei
Multumim mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Laura, maimutoiul meu (e nascut in anul maimutei ) are mainile lungi. L-am masurat si are 53 de cm de la subbrat la incheietura . Tot nu am noroc... Dar iti multumesc din suflet pt gest

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

salutare

scot din bazar :

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/C69Luni#5476725606627597714
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/C69Luni#5476725608470685826

am platit azi niste bani pt alexia si pt david dar astept confirmarile mamicilor(le-am dat pm) si apoi vin cu linkuri

am o problema in schimb cu plata pt stefania,am castigate produse in valoare de 13 lei , si mai am de platit 8 lei pt pecu si taxa de depunere care o ia bcr-ul va dati seama ca nu-mi convine deloc situatia.,..alt cont nu are stefania?
daca nu si nu o sa platesc asa dar de acum voi ocoli sa fac plati pt stefania din cauza acestei taxe si cred ca nu sunt singura...sau ma rog in situatii din astea in care ai produse de 10-15 lei chiar nu iti convine sa mai dai inca 50% pe taxe

editez sa zic ca produsele care le scot din bazar le-am dat bonus

de David si 26+

Ce-mi place faza asta, cand cuiva i se spune ce banci sa evite si fix la alea isi face cont...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Acum citesc si eu si mi dau seama ca si eu am licitatii active pentru stefania si vad ca are un singur cont cel de la BCR.

andreea2009 - nu poti vorbi cu parintii stefaniei sa ne comunice un alt cont la o alta banca ca altfel ma simt aiurea dar voi renunta si eu la licitatiile nefinalizate inca. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Cred ca nici andreea.2009 nu stia de faza asta, desi s-a discutat la Dezbatere, ce banci sunt de evitat.

Repet, pentru ING, faza cu 7 lei este atunci cand depunatorul MERGE LA GHISEU sa depuna banii.

Concret, eu am depus pentru David, mai demult, suma X. M-am dus la ghiseu si am intrebat:
- Luati comision din suma X?
- Sunteti client ING?
- Cum adica?
- Aveti card la ING?
- Nu.
- Daca nu, se ia comision DE DEPUNERE 7 lei. Daca aveati card (implicit cont) la ING, puteati face transfer direct si NU se mai lua niciun comision.

CLAR ACUM?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Diseara cand vine de la lucru am sa ii spun. Cu siguranta trebuie sa isi deschida alt cont,este absurd cu acesti 7 ron.
Imi cer scuze pentru asta.Este greseala mea ca nu am citit.Eu i-am spus sa isi deschida un cont,dar nu i-am spus nici ce sa aleaga nici ce sa evite.
O rezolvam noi si pe asta.

Mergi la inceput