BAZAR UMANITAR***32***
Raspunsuri - Pagina 18
diana2242 spune:
mai eu am facut plati on line din ING caci acolo am eu contul si nu mi-a zis nimeni ca ar fi ajuns mai putini bani eu depuneam doar cate 4 lei in plus pt a putea parintele respectiv sa scoata suma intreaga.dar daca e asa cu BCR si eu o sa fiu atenta, la ING la ghiseu nu stiu cum este eu merg on line dar o sa ma documentez si va spun.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman PAI INAINTE ERA UN LEU SI ONLINE? |
BCR ia comision la aproape orice...ex la rata daca nu depune titularul de cont trebuie sa adugi 3euro....sunt cretini
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
alexandrina spune:
citat din mesajul lui ancadragoman PAI INAINTE ERA UN LEU SI ONLINE? |
1 leu e sa depuna titularul, asta am facut eu cand am depus mai demult pentru Robi, am cerut sa puna din partea titularului si-am salvat 3 lei.
Aviz nushu daca nu apare alt cont.
Online nu stiu daca chiar vrem sa stim cat e...
Oricum, online daca platesti sigur i se ia beneficiarului.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Laura25 spune:
citat din mesajul lui andata Laura, imi cer scuze, baiatul meu nu s-a hotarat la nimic. Bluza alba il atrage (M32), as ramane datoare daca mi-ai spune latimea bluzei si lungimea manecilor. Multumesc. Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara Poze cu noi blog de mama Si ingerii au nevoie de ajutor Blogul lui Mihaita |
nu ai de ce sa iti ceri scuze, gusturile nu se discuta . Si fiica'mea se stramba si are pretentii la imbracat, daramite el care e un adevarat domn de acum!
Bluza alba are lungimea manecii (masurata de sub brat) de 46cm, latimea bluzei, masurata de la un subbrat la celalt e de 50*2cm.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ancadragoman spune:
LA ONLINE ORICUM PUN MEREU IN PLUS,MIN 3 RON
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
andata spune:
Laura, maimutoiul meu (e nascut in anul maimutei ) are mainile lungi. L-am masurat si are 53 de cm de la subbrat la incheietura . Tot nu am noroc... Dar iti multumesc din suflet pt gest
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
Mercedes spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Ce-mi place faza asta, cand cuiva i se spune ce banci sa evite si fix la alea isi face cont... Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta! Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! |
Acum citesc si eu si mi dau seama ca si eu am licitatii active pentru stefania si vad ca are un singur cont cel de la BCR.
andreea2009 - nu poti vorbi cu parintii stefaniei sa ne comunice un alt cont la o alta banca ca altfel ma simt aiurea dar voi renunta si eu la licitatiile nefinalizate inca. Multumim!
Selene_Bunny spune:
Cred ca nici andreea.2009 nu stia de faza asta, desi s-a discutat la Dezbatere, ce banci sunt de evitat.
Repet, pentru ING, faza cu 7 lei este atunci cand depunatorul MERGE LA GHISEU sa depuna banii.
Concret, eu am depus pentru David, mai demult, suma X. M-am dus la ghiseu si am intrebat:
- Luati comision din suma X?
- Sunteti client ING?
- Cum adica?
- Aveti card la ING?
- Nu.
- Daca nu, se ia comision DE DEPUNERE 7 lei. Daca aveati card (implicit cont) la ING, puteati face transfer direct si NU se mai lua niciun comision.
CLAR ACUM?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
andreea.2009 spune:
Diseara cand vine de la lucru am sa ii spun. Cu siguranta trebuie sa isi deschida alt cont,este absurd cu acesti 7 ron.
Imi cer scuze pentru asta.Este greseala mea ca nu am citit.Eu i-am spus sa isi deschida un cont,dar nu i-am spus nici ce sa aleaga nici ce sa evite.
O rezolvam noi si pe asta.