Asigurarea de sanatate in perioada CIC

Asigurarea de sanatate in perioada CIC | Autor: Ennni

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Am si eu o nelamurire. Urmeaza sa ma internez in spital pt o operatie, eu fiind in CIC. Printre altele mi se cere dovada calitatii de asigurat pt a nu plati spitalizarea. De la locul de munca mi se spune ca imi pot da adeverinta dar se va specifica pe ea ca in perioada CIC ei nu vireaza pt mine contributia la asigurarile de sanatate. Acum eu ce sa inteleg? Sunt sau nu asigurat?? In perioada CIC trebuie sa-mi platesc eu contributia la asigurarile de sanatate? A mai fost cineva intr-o astfel de situatie? Cum ati procedat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Chiar nimeni sa nu stie ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Esti asigurata, intreaba la spital daca le este suficient talonul de CIC sau copie dupa decizie. Daca nu, poti obtine o adeverinta de la casa de asigurari de care apartii.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Spune-le sa-ti elibereze o adeverinta din care sa rezulte ca esti angajata pe perioada nedeterminata incepand cu data ....X si ca esti in concediu pt ingrijirea copilului minor incepand cu data Y, mergi frumos cu adeverinta la Casa de sanatate si ei vor pune viza pe adeverinta si apoi o duci la spital. Atat.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Ok mersi mersi mult pt raspunsuri

Eni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu am primit adeverinta de asigurat de la Directia sociala,acolo unde am depus dosarul CIC.Nu e nevoie sa mergi nici la locul de munca nici la Casa de sanatate.Adeverinta respectiva e valabila doi ani (sau ma rog, pana implineste copilul doi ani),deci iti faci mai multe copiii dupa ea si le dai pe-alea la medicul de familie,sau spital dupa caz.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Uite asta nu stiam, Thx. pt info.

Mergi la inceput

Cu placere.Poate n-ar strica sa existe o rubrica pe DC cu info legislative special pentru mamici,incepand cu dosarul CIC si toate alea.Eventual sa fie pe forum reclama la ea,sa o vada fetele.Si pe cat posibil sa fie actualizata permanent,ca la noi se schimba de pe o zi pe alta.

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica70

Cu placere.Poate n-ar strica sa existe o rubrica pe DC cu info legislative special pentru mamici,incepand cu dosarul CIC si toate alea.Eventual sa fie pe forum reclama la ea,sa o vada fetele.Si pe cat posibil sa fie actualizata permanent,ca la noi se schimba de pe o zi pe alta.

Exista - insa daca doresti actualizam, din partea mea ai tot sprijinul.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123679
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124257

Mergi la inceput

Da, stiu ca erau ceva subiecte pe forum,eu ma refeream sa fie pe site totul intr-un loc si vizibile,dar ma rog poate e mai bine asa ca pe forum se pot pune si intrebari.
Eu sunt oarecum in domeniu adica-s director economic si expert contabil cica ,momentan in CIC,dar oricat ai fi de pregatit tot nu apuci in tara asta sa fi la zi cu toate chichitele legislative.Deci eu nu ma prea bag sa raspund la legislative decat cand imi sare in ochi ceva ce stiu sigur raspunsul si vad ca n-a raspuns corect altcineva inainte.Iar la munca de actualizare nici atat nu ma pot baga, din mai multe motive: nu-s "la zi" cu legislatia , nu am timp cu doi strumfi mici si in plus am si probleme medicale grave momentan.Iar ultimul motiv ma face sa fiu cam egoista cu putinul timp liber ramas

Mergi la inceput

Asta e. Crestere mare la strumfi.

Mergi la inceput