bacterie vaginala
Fetelor, pe bune ca inebunesc!!!
De cand ma stiu am avut probleme ''jos''. Mai intai, ani la randul, am avut cistita care revenea, regulat, la fiecare cateva luni. Apoi, acum vreo 3 ani, mi-a trecut brusc. Fericirea de pe lume...
Apoi, incepand din toamna anului trecut, am inceput, cred ca in urma unui control ginecologic cam dureros, sa am o senzatie de mancarime usoara jos asociata cu un miros urat. Am fost la doctor, am facut analize - imbalanta bacteriala, posibil ''bacterial vaginosis''. OK, am citit tot ce se putea de conditia asta - ca nu e grava, apare din cauza ca aciditatea din vagin se schimba (de multe ori datorita sexului fara prezervativ sau orice altceva care deranjeaza vaginul).Am citit ca bacteria care cauzeaza conditia se numeste ''gardenerella vaginalis''. Deci ok, m-am linistit, am luat antibioticile prescrise de doctor (parca metronidazol se numesc). Mi-a trecut in cateva zile. Apoi, cateva luni mai tarziu - A REVENIT! Iar la doctor , iar teste, rezultat - urme de bacterial vaginosis. Iar tratament cu antibiotice. Mi-a trecut din nou. Asta s-a intamplat acum vreo 2 saptamani. Acum, dupa un weekend in care am cam tot facut sex(am un partener stabil) - iar a revenit!!!
Cum sa fac sa scap de ea???? Doctorul ma tot bate la cap sa nu-mi fac griji ca nu e grav, dar pe mine ma inebuneste faptul ca am bacteria, ca miroase, ca stiu ca am o problema acolo jos, ca nu pot lasa pe barbatu-miu sa se apropie de mine. Am tot citit online ca bacteria poate sa revina over and over and over again... Parca vad ca de-acum incolo pt ani buni o sa ma chinui cu asta...
Daca are cineva experienta cu nenorocita asta de bacterie sa-mi zica si mie (eventual tratamente naturiste, ceva)
Multumesc din suflet
Raspunsuri
szivarvany spune:
Partenerul nu a primit tratament ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
aniela23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Partenerul nu a primit tratament ? |
Nu, partenerului nu i se da tratament pt ca bacteria exista doar in vaginul femeii si conditia nu este transmisibila
XIO spune:
Pai banuiesc eu ca ai citit cauzele, incearca sa le eviti.
Ce protectie sexuala folositi?Stii ca pH-ul se poate schimba si de la prezervativ/spermicide , sperma, irigatii vaginale,sapun inadecvat etc
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro