Viitoare mamici de sept-oct 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Multumesc fetelor!
Felicitari de asemenea celor care au schimbat semnatura!
Maricicutz si noi am vrut sa mergem la mare dar am inteles ca va fi un weekend urat!

Tina, cu(32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

si ca tot veni vorba: puteti sa ne recomandati un hotel care are si spatiu de joaca pt copii? noi am vrea anul asta sa mergem in olimp, nu stiu daca a fost careva, dar si prin alte statiuni recomandarea e bine venita..

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si 25+ de
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen86 spune:

Voiam sa zic "Buna fetelor, felicitari pentru bebelusii vostri, sa va dea d-zeu niste copii sanatosi si destepti. V-am urmarit inca din sapt 6 si ma bucur nespus ca am fost martora la evolutia celor mici. Noi vom avea un baietel, Vladut si abia asteptam sa il tinem in brate. Este foarte activ, mai ales noaptea. Sper sa nu isi pastreze programul si dupa ce nasc. Incep acum sa ma gandesc la bagajul pentru maternitate. V-as fi rescunoscatoare daca m-ati ajuta cu idei. Nici bani nu stiu cat ar trebui sa dau ( nastere normala, sper). Va pup si o dupa-amiaza cat mai placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Vad ca se povesteste de zor!
Fistiq vei vedea ca evenimentul de la biserica va fi mult mai profund si emotionant decat la starea civila!
Luciana noi avem 6 ani impreuna! Frumos!
Vad ca unele dintre noi au avut curajul sa faca bebele din primul an de casnicie! Mie una mi-a fost frica! Asa are si sora mea baietelul facut! Bravo! La noi David a venit la 3 ani de la casatorie!
Ana esti harnicuta!

Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Alina, noi am stat prieteni 6 luni, iar dupa primele 3 deja ne-am apucat de pregatirile de nunta, abia implinisem 20 ani si nici nu-mi trecea prin minte sa fac vreun bebe atunci, mai ales ca am tinut mortis sa ma tina acasa pana termin facultatea, pe urma m-am angajat si dupa ce am simtit ca sunt destul de stabila pe picioarele mele am zis ca e cazu sa fac si bebe. Evident ca sotul a contribuit mult in tot ce am facut dar eu nu sunt genu care zice "sotul castiga el dicteaza (in casa)", asa ca in 2 ani de munca am si avansat, mi-am facut un locsor stabil si am plecat acasa .... am prins la fix si legea cu 85%

24+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui maricicutz

si ca tot veni vorba: puteti sa ne recomandati un hotel care are si spatiu de joaca pt copii? noi am vrea anul asta sa mergem in olimp, nu stiu daca a fost careva, dar si prin alte statiuni recomandarea e bine venita..

foto

noi de cand o avem pe baby mergem numai in olimp la perla majestic adica www.pmg.ro/hotel_majestic_olimp_oferta.html" target="_blank"> aici mancarea e buna, locuri de joaca sunt la umbra unul si unul in interior, insa in camere e gresie pe jos si sa zicem ca asta e un dezavantaj. insa per total noi suntem multumiti. ai mei tocmai au revenit de la 1 saptamana de mare daca dispuneti de finante mai babane puteti incerca si www.cocorspahotel.ro/" target="_blank"> aici am stat in primul an cu baby aici si ne-a placuuut au si piscina pt copii si loc de joaca insa poti intra la piscina contra cost si daca nu stai la ei.

-----

Mami de roza + 28 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Luciana si eu sunt mai cerebrala- leoaica de altfel! Dupa ce ne-am casatorit nu credeam ca va fi posibil sa avem o casa: salarii minime, fara ajutor financiar... Am zis ca macar un serviciu stabil sa fie, pentru a avea bebe! Sotul meu si l-a dorit pe bebe din prima! Dar a mai asteptat!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maricicutz

buna mamicutelor
fetelor, voi stiti cum e vremea pe la mare? ca ce e pe net e neconcludent - posibil furtuna de vineri pana duminica, nu poate fi adevarat si am vrea si noi sa dam o fuga in we.
si clar eu vreau si clatite si praji cu visine
eu abia sapt viitoare merg la doctor si ma voi urca pe cantar, asa ca pana atunci de ce sa ma stresez cu kilogramele?

foto

Maricicutz, noi suntem in Mamaia Nord si vremea pana acum a fost asa: Luni seara am ajuns la 7 si am fost intampinati cu o torentiala, ieri a fost vreme de plaja pana pe la 14 cand a inceput o ploaie usoara, a fost innorat pana la 18 cand a iesit iar soarele (puternic). Azi e o zi superba. Apa marii e calda, fara alge, fara valuri, limpede. Sper sa se pastreze vremea ca azi ca a fost de exceptie. Eu astept sa se trezeasca Vladi ca sa iesim iar pe plaja.

Andreea, cu (AMR 8-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am scris si la povestea nasterii ca noi ne-am cunoscut pe internet eu eram intr-a 10-a si el anul 1 ca se si mira maica-sa ca ce poate el student vb cu o eleva ca mine ne-am casatorit cand a terminat el facultatea, la vreo 2 saptamani de la licenta cand eu eram in anul 2. am avut o nunta fara lautari, turte, hora cu vecinii, etc. am vrut sa respect din obiceiuri pt ca imi plac insa cele gen cerut nasii cu un prosop de ala artizanal romanesc, tras mirii in casa de catre mama dupa ce li s-a pus un stergar de acelasi fel in jurul gatului, spovedit noi si nasii dar la noi au vrut si ai mei si ai lui sa se spovedeasca, etc. cele mai putin batatoare la ochi adica mi-ar fi placut sa fiu dusa la biserica cu carul tras de 2 boi albi insa cam greu in oras

in 2 saptamani facem 5 ani de la nunta si nu stiu cand au trecut. noi in fiecare an in perioada asta mergem la preotul nostru si facem o rugaciune de multumire lui Dumnezeu. si e frumos cum in fiecare an mai adaugam cate un lucrusor pt care sa multumim

-----

Mami de roza + 28 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Luciana si eu sunt mai cerebrala- leoaica de altfel! Dupa ce ne-am casatorit nu credeam ca va fi posibil sa avem o casa: salarii minime, fara ajutor financiar... Am zis ca macar un serviciu stabil sa fie, pentru a avea bebe! Sotul meu si l-a dorit pe bebe din prima! Dar a mai asteptat!

POZE

Cum a aparut Printul!

Haaa...si eu tot leoaica...si Raul la fel....din pacate cu bebe n-am reusit

24+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

maitreyi multumesc..super si la cocor dar e cam scumput pentru noi..dar mai stii ce surpriza ne face tati?
aniast, te rog daca ai timp poate poti intra si vineri, macar dimineata (daca mai esti acolo) sa ne spui cum e vremea...
office, si eu am inteles ca pe aici pe la noi vin iar ploile dar doar pana vineri si apoi iar cresc temperaturile...norii oare se vor duce la mare?

foto

Mergi la inceput