Viitoare mamici de sept-oct 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Alexuza, felicitari pentru grasunica!

Tina, cu(32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

buna mamicutelor
aniast,mai intai vreau sa-ti urez concediu placut in continuare si multumesc ca ma tii la curent cu starea vremii, noi am vrea sa mergem la olimp dar nu cred ca mai mergem in acest we, lasam peste 2 we-uri sa mergem la sinaia ca e raliu - nu aruncati cu rosii, pe mine nu ma pasioneaza asa ceva - si apoi in august intram in co - unii, altii in prenatal si mergem atunci la mare..asta e, daca vremea nu tine cu noi..
alexutza, lasa ca o s afie bine si cand o sa o tii in brate o sa uiti prin tot ce-ai trecut..important e sa fie ea bine si sa stea cat mai mult in burtica, la caldurica...

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si 25+ de
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iunia82

Alexuta, s-a vazut la eco colul sau ai facut si control?

Si pe mine ma framanta aceasta problema. Eu am indicatie sa maresc timpul de stat in pat preventiv. Aveam colul de 3 cm la 28s.

31+

La eco mi l-a masurat
am vb acum cu dr si a zis sa nu ma mai duc maine la ea si sa mai asteptam 2 sapt , o sa se duca cumnata mea cu rezultatele sa vedem ce mai zice

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Phii!! Ce burtica frumoasa!! Si ce nasuc de bebita am vazut!!
Alexuza esti f mumoasa!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata dragelor
Alexuta ma bucur tare mult ca e fetita bine. Stai cumintica in patut si totul va fi bine.
Bafta multa dragelor care mai mergeti la eco!
Sa aveti o zi frumoasa!

28+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!
Azi merg si eu la dr de fam sa-mi iau concediul...probabil undeva pe 13-14 luna asta intru in concediu...pe hartie, ca la servici o sa merg pana pe 23, deoarece le-am promis colegelor ca le ajut sa inchida trim II. Suntem programate cu bilantul pe 26 la minister asa ca pana pe 23 e musai sa fie gata...deci voi mai merge o saptamana din concediul meu. Nu ma deranjeaza, de cate ori am avut nevoie de vreo invoire urgenta sau de o ora doua pentru analize, sau "copilul e bolnav tre' sa plec acum" nu s-a pus nicio problema...pentru inca o saptamana, mai ales daca ma simt in stare, am sa vin.
Am vb cu doctorita gineco si a zis ca daca nu se intampla Doamne fereste nimic rau, o sa ma "taie" in sapt 39+ 1-2 zile. Undeva maxim pe 4 oct o sa nasc, cu alte cuvinte...wow....nu-mi vine sa cred ca gata, am stabilit chestia asta.
Mai tre' sa fac niste analize, tgp, tgo, acid uric, proteine din urina....si screeningul de diabet...of, poate termin odata si cu astea.....

Mi-e o foameee........

27+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Alexuza esti f mumoasa!

Ana26+ Maia Elena

daaa asa grasa ? nu prea cred

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Alexuza esti f mumoasa!

Ana26+ Maia Elena

daaa asa grasa ? nu prea cred

Burtica de 31 +

Ba eu cred! Draga,nu esti grasa,esti gravida. Numai eu sunt grasa!!!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Neatza burtici!

Eu vreau concediuuuuu!! Norocul meu ca nu mai am asa mult, dar azi tot n-am nici un chef de munca. As sta asa degeaba.....

Fetelor din Bucuresti, am o intrebare, de fapt doua. Prima, vin la o nunta in weekend, imi spuneti si mie cat se da pe acolo la o nunta? Stiu ca de regula conteaza locul unde se tine nunta, gradul de rudenie, etc, dar ma intereseaza asa o suma de minima de start si mai adaug eu la fata locului. Ms mult.
Si daca tot fac un drum pana la capitala, ma gandeam sa trag o fuga si pe la Kiabi, ca prea l-ati laudat aici pe forum. Stiti cumva ce program au sambata?

24+ cu

La ultima nunta la care am fost era meniul 300 ron , si noi am dat 2 pers 1000 ron , acum depinde de ce legatura este intre miri si voi
Dar mai bine inteaba cat este meniul , difera de la local la local

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

eveline, ce bine ca ai si aflat o data in jurul careia vei naste..si eu sper cand voi merge saptamana viitoare la control sa discutam si acest subiect pentru ca si eu voi face tot cezariana - ca si la ili- deci se va putea spune o data cu aproximatie...
multa sanatate.

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si 25+ de
foto

Mergi la inceput