America (206)
Raspunsuri - Pagina 2
mihutza11 spune:
Adriana acum sincer parca si eu as vrea o finala Spania-Olanda, din aceleasi motive.. nu stiu dar eu am incredere in Casillias.. dar na sa vedem cum joaca azi..
Mica dansatoare
CamiM spune:
Io culcai cupii si acum m-am asezat la meci si cica lucrez in paralel la midterm paper despre diversitate etc,etc..:) ce-o iesii.. huzbandu' e super nervos ca are curs taman in timpul meciului..si le mai da si examen studentilor asa ca dupa urmeaza o portie de corectat.
LOL Adriana tocmai vazui si eu stirea cu caracatita
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
mihutza11 spune:
deci pana acum spaniolii le dau clasa la nemti.. nemtii au avut un sut, in schimb spaniolii vreo 5.. au noroc nemtii ca-s inaltogi rau de tot, astialalti par niste furnicute pe langa ei ..
vazui si eu aia cu caracatita..
Mica dansatoare
CamiM spune:
OLE!!! domle' cand te-alege caracatita om esti!!!
Spania facu nemtii praf!
blackpanterro spune:
Hahaha, nu pot sa cred ca a castigat Spania, ma declar fan de caracatita Paul :))))) Bravo lor! Ma bucur ca acum oricine castiga vor fi castigatori de cupa pt prima data, trebuie sa fie un feeling extraordinar!
Adriana 31+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
ruxij spune:
wOW! Cine e caracatitzu' ala asa bengos? Tare! Eu am vazut doar prima repriza, dar nemtii au jucat mult mai slab decat ii stiam din alte meciuri.
CamiM spune:
Ruxi iote aici cefalopodu' in chestiune: http://edition.cnn.com/2010/SPORT/football/07/06/germany.octopus.semifinal/?hpt=C2&imw=Y&fbid=VDMkEF9ExRv
ruxij spune:
Hahaha, e chiar o caracatita! Credeam ca e vreun tip poreclit the octopus lol Chiar, pai cand or fi aflat nemtii ca a zis octopusu' ca iau cafteala, doar s-au prezentat la meci de forma