Aspirante!FELICITARI COCOLYSO,ANAXENA(536)
Raspunsuri - Pagina 2
draguta spune:
ANDREEA84
walkiria daca nu au venit uratii mai ai sperante luna asta
ai mai avut intarzieri?
walkiria spune:
Saptamana viitoare e si ziua alui meu si speram sa ii fac cel mai frumos cadou din viata lui.
Inca mai sper...dar destul de putin
walkiria spune:
Draguta ...nu am mai avut intarzieri de cand am avut un accident de masina...atunci mi-a intarziat o luna, din cauza socului.
In rest am avut numai intre 29 si 31 de zile.
camcris spune:
draguta tu ce mai faci?
ce mai face oare doula ca nu a mai intrat de mult timp
doula unde esti, ca mai faci???????????
ANDREEA84 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
waaaaaaaaaaaaw FELICITARI aveam si yo DPN 01.08.2010 Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
DD e mare si va fii un paunas numai al tau!
36+MARA-MADALINA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007
http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
ANDREEA84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui walkiria Saptamana viitoare e si ziua alui meu si speram sa ii fac cel mai frumos cadou din viata lui. Inca mai sper...dar destul de putin |
36+MARA-MADALINA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007
http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
roxy_s spune:
neata fetele
ce faceti? v-ati trezit ca eu tare greu.
walkiria nu stiu ce sa zxic cu testul......chiar nu stiu. trebuia sa iei si azi temperatura. maine sa nu uiti s-o iei.
madutza azi mergi la doctorita ta? ce bine de tine ca-l vezi pe bebe iar, eu abia sapt viitoare il vad
andreea hai ca este bine, 36 de sapt. bebe trebuie sa mai stea in burtica cel putin 2 saptamani. odihneste-te si stai mai mult in pat.
pt toate fetele.
S-a intamplat minunea mult asteptata6+
walkiria spune:
Fetelor va si va multumesc pt incurajari.
Cred ca o sa-mi fac totusi curaj sa fac o analiza de sange azi.
Dar, daca am ovulat in Z23, credeti ca iese ceva la sange? ar fi cam 11 zile dupa ovulatie. Dar nu sunt sigura pe data ovulatiei
camcris spune:
roxy si eu m-am trezit foarte greu azi si sincer chiar nu am motive ca tine, tu cat mai mergi la servici? mai ai mult?