Aspirante!FELICITARI COCOLYSO,ANAXENA(536)
Raspunsuri - Pagina 16
Lia73 spune:
adik sa fac duminica
nu?
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
camcris spune:
cosmi sa nu mai intrerupi ceaiu te rog sigur se rezolva problema te rog, daca veri poti sa iei si pastile de napraznic si ceai
cos_minutza spune:
Lia graficul ce zice,cand ai avut ovulatia?Eu zic sa mai astepti pana in z26 macar
Yasmi bafta la medic
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Camcris il beau dragutzo,mi-am facut azi 2 litri sa nu trebuiasca sa fac chiar in fiecare zi ceai,ca ma apuca lenea atunci
tuturor!!!
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Joy21 spune:
'Neata!
Felicitari Anaxena, sarcina usoara si un bebe sanatos!
Lia, daca vrei sa faci tstul mai devreme, incearca unul mai sensibil (surecheck sau first response - se gaseste in cora parca). Iti tin pumnii.
camcris, multumim pt micul dejun
Cosmy, spor la ceai, sa fie cu rezultatul dorit!
bb_yasmi, frumoasa tunsoarea. Si eu tb sa ajung sa ma tund ca n-am mai fost de.... pfff... nici nu mai stiu cand
Victoria, mami de Anna Sofia, 20+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
cos_minutza spune:
Joy multi!!!
roxy_s spune:
neata fetele
ce faceti??
anaxena iti scriu si aici: iti doresc o sarcina usoara, frumoasa si un bebe sanatos si frumos.
pt fete.
S-a intamplat minunea mult asteptata6+
dana_r spune:
camy_pus, da-mi, dacapoti nr lui de tel ca nu strica niciodata. dr meu e tot timpul foarte ocupat, dar e si bun, numai ca eu as vrea pe cineva care sa stea mai mult sa te asculte si sa iti raspunda la intrebari or el nu prea are timp ca e tot timpul card de femei afara.
http://lt1f.lilypie.com/Ljz7p3.png?Ede0oKS9