Aspirante!FELICITARI COCOLYSO,ANAXENA(536)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

adik sa fac duminica
nu?

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

cosmi si eu de zi beau ceai de cretisoara
lia si eu zic sa mai astepti putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lia duminica-luni.

mamica fericita de 2+ si 6+

maine suntem in Antalya!! yupiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

cosmi sa nu mai intrerupi ceaiu te rog sigur se rezolva problema te rog, daca veri poti sa iei si pastile de napraznic si ceai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Lia graficul ce zice,cand ai avut ovulatia?Eu zic sa mai astepti pana in z26 macar
Yasmi bafta la medic

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Camcris il beau dragutzo,mi-am facut azi 2 litri sa nu trebuiasca sa fac chiar in fiecare zi ceai,ca ma apuca lenea atunci

tuturor!!!

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

'Neata!

Felicitari Anaxena, sarcina usoara si un bebe sanatos!

Lia, daca vrei sa faci tstul mai devreme, incearca unul mai sensibil (surecheck sau first response - se gaseste in cora parca). Iti tin pumnii.

camcris, multumim pt micul dejun

Cosmy, spor la ceai, sa fie cu rezultatul dorit!

bb_yasmi, frumoasa tunsoarea. Si eu tb sa ajung sa ma tund ca n-am mai fost de.... pfff... nici nu mai stiu cand

Victoria, mami de Anna Sofia, 20+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Joy multi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele
ce faceti??
anaxena iti scriu si aici: iti doresc o sarcina usoara, frumoasa si un bebe sanatos si frumos.
pt fete.

S-a intamplat minunea mult asteptata6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

camy_pus, da-mi, dacapoti nr lui de tel ca nu strica niciodata. dr meu e tot timpul foarte ocupat, dar e si bun, numai ca eu as vrea pe cineva care sa stea mai mult sa te asculte si sa iti raspunda la intrebari or el nu prea are timp ca e tot timpul card de femei afara.

http://lt1f.lilypie.com/Ljz7p3.png?Ede0oKS9

Mergi la inceput