Pufuleti ian-feb 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Neatza si LML pufuletilor de azi! multumim de cinste! XELA, Alexa

Musacaua: AnaG ei in Grecia o gatesc destul de uleioasa si cu mult sos tomat, poate de aia ti-a cazut asa greu, varianta scrisa de mine, cel putin mie imi iese "light", cu vinetele si cartofii scursi bine pe servetele de ulei.

Am facut supica, i-am dat la biberon ca era prea lichida, nu s-a omorat cu ea, a mancat 100ml numa si si aia stropiti pe fatza mea si scuipati din cand in cand. I-am fiert vro 20-30 de min la foc mic o radacina de patrunjel, un morcov si un pastarnac apoi dat zeama cu morcov pasat. Cand am vazut cum mi-o scuipa i-am adaugat un pic de ulei de masline, parca a mancat mai cu placere dup asta. Mama si sotzul mi-au zis sa pun mai putina albitura data viitoare ca poate a iesit prea amara, azi incerc sa ii dau din nou din aceeasi supa de ieri ca mai am vro 300 de ml...mi-au iesit din 800 ml apa cam 3-400 de supa clara.

Maine vreau sa pun morcov, dovlecel si juma de albitura (patrunjel sau pastarnac) si adaug spre sfarsitu fierberii niste ulei de masline, poate iese mai dulce.

imi pare rau sa citesc de pufu bolnaviori Bea cred ca esti pierduta...nu stiu sa te ajut, o sa ma rog numa sa ii treaca repede lui Ivanel si sa nu-l supere prea tare
Oani, multumim si de articole si de explicarii si de rabdare, insanatosire grabnica puiului cel mare, stiu sigur ca e pe maini bune
Ruxita sa se faca bine Caius!
Subscriu si io la ce a zis Cristies cu protectia copilului ptr micutii fugariti desculti pe zapada. Si io-s ptr calire si impotriva cocolosirii exagerate, dar nici chiar asa...Am zis ca o sa ma port cu fii-miu si o sa il tratez.menajez cu putin mai multa grija decat pe mine, nu exagerat de cocolosit/infofolit, dar nici exagerat de expus...Eu sunt adult si el e bebe deci daca io nu m-as simti bine alergand desculta pe zapada , cred ca el nici atat! una e calirea si alta e sa-l expui la degeraturi..

MP WB, ne-a fost dor de tine

Abia astept sa intru sa vaz si io poze

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Uleiul de masline chiar este bun. Mi pediatra mi l-a inclus in reteta supei pentru ca ajusta foarte mult la dezvoltarea neuronilor la bebelusi ca si la cea a fibrei musculare.

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Va invit la un capitol nou !!!

Sa fie plin doar cu vesti bune!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Uleiul de masline chiar este bun. Mi pediatra mi l-a inclus in reteta supei pentru ca ajusta foarte mult la dezvoltarea neuronilor la bebelusi ca si la cea a fibrei musculare.

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Ms mult, stiam si io ca e bun da nu in detalii (dezv neuronilor) , dar o prietena mi-a zis sa i-l introduc cand se plictiseste de gustul de supa chioara, de aia am zis sa nu-i dau de la inceput

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Am intrat pe fuga, vazut poze Ivanel
saracutul
Hai sa incercam sa-i dam de capat:
Bea, mai are febra? Cat a fost febra maxima? Cate zile? Nu-mi mai amintesc de cand ai zis de febra...starea gen e buna? sau are "toane" (nu-mi vine cuvantul) de copil bolnav?
Revin

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

nu mai face febra...
max a fost 39.3 duminica
prima data a fc miercuri seara,adik de o spat si.............
apoi nu a fc ca i-am dat nurofen si antibiotic............'
si nu are stare generala buna
deloc
nici toane
e super linistit
este cand il apuca plansul si nu stiu ce are
si se chinuie parca vrea sa faca caka...........

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:

Eu vin de la medic, a al meu cel mare e cu otita
Deci...Bea, nu prea imi miroase virtual a roseola. Are multisoare pe fata, ceea ce nu-i caracteristic si-s un pic prea rosietice pt roseola.
RUBEOLA - zi-mi daca a inceput eruptia la fata si apoi s-a exins pe tot corpul si, mai ales, daca simti noduli (ganglioni) cand il mangai pe gat, pe laterale sau in spate (cum mama masii sa fac sa-l palpez eu, ca n-am experienta, da-s mai realista decat medicii aia 3, fiecare cu a lui si tot lasa mama nelamurita!). A tusit lejer, i-a curs nasucul?

revn

acuma e rosu rosu pe fata
da a inceput pe gat si s-a extins pe burta spate acum apare pe picioare

da are gangliono
pe ceafa acolo in doua puncte si dupa ureche doi mari

nu i-a curs nasul
a tusit lejer
asa se chinuie sa tuseasca..............dar nu vine nimic sus.........

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Neatza, neatz...zice ratza! Cu asta se trezeste din cand in cand Anducu
Bea, raspund in cap nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:

Eu vin de la medic, a al meu cel mare e cu otita
Deci...Bea, nu prea imi miroase virtual a roseola. Are multisoare pe fata, ceea ce nu-i caracteristic si-s un pic prea rosietice pt roseola.
RUBEOLA - zi-mi daca a inceput eruptia la fata si apoi s-a exins pe tot corpul si, mai ales, daca simti noduli (ganglioni) cand il mangai pe gat, pe laterale sau in spate (cum mama masii sa fac sa-l palpez eu, ca n-am experienta, da-s mai realista decat medicii aia 3, fiecare cu a lui si tot lasa mama nelamurita!). A tusit lejer, i-a curs nasucul?

revn

acuma e rosu rosu pe fata
da a inceput pe gat si s-a extins pe burta spate acum apare pe picioare

da are gangliono
pe ceafa acolo in doua puncte si dupa ureche doi mari

nu i-a curs nasul
a tusit lejer
asa se chinuie sa tuseasca..............dar nu vine nimic sus.........

Simti ganglionii ca doua bobite de mazare? Sau mai mari?
Si inca o intrebare...petele au tendinta sa se aglomereze, sa se uneasca, sa formeze o pata mai mare din unirea unora mai mici?
Sincer, sincer, si fara sa o iei 100%, ca-i de pe net si fara sa vad copilul, dar probabil ca diagnosticul medicului de familie, ala de rubeola e cel mai corect.
Stau sa ma intreb daca o mai fi avut vre-un caz din sat...
Oricum evitati femeile gravide, ca sunt singurele la care e super periculoasa rubeola

Mergi la inceput