Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu nu prea beau lichide multe..si mai ales seara
dar cu toate astea. de vreo luna si ceva am prog in fiecare noapte la 1, 4 si 7 la toaleta..
in fiecare seara.. deja sunt teleghidata..

Raluca va

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Aditza, eu mi-am mai dat cu parerea despre dublu test si/sau triplu test cu ceva timp in urma, asa ca nu mai vreau sa ma repet (eu l-am facut, din fericire rezultatele au fost mai mult decat ok, asa ca nu mai am de ce sa imi fac griji - ma rog, doar teoretic, pentru ca fiind doar o statistica, oricat de bun ar fi rezultatul ai totusi sansa aia de 1/xxxx ca bebelusul sa aiba down de exemplu - care nu se vede la eco, a propos).

Ce trebuie insa sa stii este ca un rezultat prost se poate apoi confirma prin amniocenteza. Asta este scopul DT/TT, de a stabili prin statistica in ce cazuri are rost sa se faca acea amniocenteza, care spune apoi exact daca bebe are vreo problema sau nu.

Bineinteles, ideal din punct de vedere al diagnosticarii ar fi ca toate femeile sa faca amniocenteza, dar pentru ca este o metoda invaziva si are 1/100 sanse de pierdere a sarcinii, se fac aceste teste pentru a imputina numarul femeilor care ajung sa faca amniocenteza.

Mai departe, este optiunea personala a fiecareia si nu cred ca exista reteta de "asa e bine, asa faceti". Tine de firea fiecareia, pana la urma toate vom avea ceea ce ne da Dumnezeu - dar conteaza in care din variante te-ai simti tu mai cu inima impacata. In cazul meu, daca va fi sa fie Doamne fereste ceva cu bebe, voi gandi ca asta a vrut soarta, dar macar am facut tot ce am putut ca sa previn - si asta sper ca ma va face sa dorm mai linistita decat daca nu as fi facut testul. Cam asta e felul in care am luat decizia. Vezi ce varianta ti se potriveste tie mai bine.

Pupici si noapte buna, fetele!

Anca 14+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

eu am prob pana ajung la serv..plec la 6.45 catre birou..ajung la 7.50 si deja fac pe mine..cum deschid usa cum fug la baie
mi-a explicat dr azi ca e practica placenta incepe unde se termina colul la mkine..deci e jos si apasa mult si pe vezica..de aia fug mereu la baie
sa speram in intr-o luna se mai ridica..doar ca peste alte 2-3 coboara iar

Simo 14+

Mergi la inceput

dar in perioada asta, pe unde e bb situat?
mie nu mi-a zis medicu dc e mai sus sau mai jos, si nici nu mi-a trecut prin cap atunci sa0l intreb .

k pe mine ma termina..socrela zice k e jos si de aia tot ma duc la max o ora sunt la baie pe timpu zilei.

Raluca va

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

fetele eu va las

noapte buna tuturor si somn usor

va las imediat si capitolu nou facut

Raluca va

Albumele noastre

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

capitolul 24

Mergi la inceput