Dovlecei frumosi sept-oct 2009*161*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Bia am sarit repede pe mancarica

Uka hai mai, ca m-am distrat zilele astea ca am aflat ca are lady gaga o piesa noua Alejandro (nu eram la curent deloc). Pai a facut-o special pentru Alexutzu, ca a auzit ea ca el pe la vreo 4-5 luni adormea NUMAI dansat pe bad romance!

Pupam caninul Carinului

Mai ma duc si eu la culcare, ca de vreo 3 ore mi-e rau si stau ca proasta treaza, nu m-am gandit ca e de la nesomn

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Bia am sarit repede pe mancarica

Uka hai mai, ca m-am distrat zilele astea ca am aflat ca are lady gaga o piesa noua Alejandro (nu eram la curent deloc). Pai a facut-o special pentru Alexutzu, ca a auzit ea ca el pe la vreo 4-5 luni adormea NUMAI dansat pe bad romance!

Pupam caninul Carinului

Mai ma duc si eu la culcare, ca de vreo 3 ore mi-e rau si stau ca proasta treaza, nu m-am gandit ca e de la nesomn

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

He, nu am uitat ce povesteai tu cu adormitul pe bad romance Au o pasiune comuna copiii nostri.
Pup si eu dintocii lui bebe Alex, uf sa treaca odata ca mor de mila si de nervi, ma doare sufletul in continuu .
Merci ca mi-ai dat dreptate cu replica mea catre tipa aia, si merci de fapt tuturor, ca inca vorbiti cu mine desi sunt avertizata . Glumesc, da?

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

multumesc fetelor .. prefer sa stau in umbra si sa-mi rumeg supararile by myself .. n-am nimic interesant de zis, din pacate ..

va pup

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Saluti si de la noi!

Multi pupici pentru dintosi si mamicile lor.. sa iasa repede, sa nu va mai chinuiti.Nu stiu daca va ajuta dar va zic ce am folosit eu si la Lilly si la Ruby: un prosopel uscat din ala micut, pus in frigi sau congelator pentru cateva ore si apoi pasat la bebelus pentru molfait sau cateva cuburi de gheata puse intr-o punguta mica si stransa la gat ..Ruby le molfaie cu o placere deosebita.

Elle, daca as fi langa tine te-as strange in brate..o sa fie bine, ai sa vezi!

Hepi, ce frumos povestesti de Maia..Ce haioasa ai fost de cum se ridica pe tati pe parul de pe picioare hihi

Lili, chiar m-a intristat ce ai zis acolo de dragii nostri "consateni". Daca eram acolo lasam copii cu taticii si te scoteam la o lopata ..imbinam utilul cu placutul ca mai dadeam din sunculite (de mine vorbeam) . Andra ce mai face? Pupici lu' Raducu

Iulika,parca nici nu-mi vine sa cred ca Bruce va fi fratior mai mare!Cum merge serviciul?

Uka,bravo..scurt si la obiect!

Luci, o sa fie bine!

Si despre noi cate ceva: Ruby busileste cu viteza sunetului, merge in picioare tinandu-se de mobila, vorbeste mult si zice "mama", "dada", "ba" (lui Lilly) si de trei zile zice "heni" sau "hena" pentru Henry- cockerasul nostru. La noi tzitzi e inca la putere La gradi e super ok, se joaca , si-a facut deja cativa priteni bebelici..ba si a primit prima invitatie la un birthday party la Charlie - un bebelache blond , razacios rau din clasa ei.

As vrea si eu sa tin pasul cu voi, dar nu pot..daca se ofera cineva sa faca rezumat sa-mi ziceti, ok?

Va pup pe toate de la un cap la altul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Si ca sa ma dau culta www.youtube.com/watch?v=H0mQpdIMN_o&feature=related" target="_blank">iote ce ascult eu..sper sa aud cand se trezeste Carina.
Of Ellenutza, te inteleg. Cand lucrurile sunt serioase, nici mie nu-mi place sa vorbesc despre ele. Adica..sper ca nu sunt grave, sper sa revina totul frumos. Mai bine tac, nu vreau sa te supar draga mea. Doar ca ne esti draga.

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

iar eu ascult ... www.youtube.com/watch?v=92cwKCU8Z5c" target="_blank">asta ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna seara fetelor...eu sunt in urma cu recuperatut dar mi-am luat notite...
Voiam doar sa intervin doar cu o singura chestie...(pana aici am ajuns cu cititul) referitor la controversatul subiect...
Voiam sa-i spun Liliacului nostru drag ca depinde foarte mult de copil..cat este de curios...un fapt concret va pot spune eu...fratele meu cand era mic..pe la vreo 3-4 ani s-a gandit sa duca la gura o sticla care era uitata la indemana lui...cu CLOR...noroc ca mama era langa el si nu a apucat sa ia nici macar o gurita din sticla ca altfel nu mai aveam frate acum...Si nu va ganditi ca mama "si-ar fi facut vreun obicei" sa-i dea din cand in cand sa guste cate un gat de clor...deci depinde foarte mult de curiozitatea copilului...Nu stiu dar asta e parerea mea...

Merg sa mai citesc si revin...

Oare sa mai aduc in discutie si notitele mele?

(22.09.09)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72

Mergi la inceput

Gata...am terminat...acum sa nu aruncati cu rosii,castraveti,ceapa in mine ca vin cu notite...
deci:

MONICA : prin ce ai trecut mami...ufff nu stiu cum ai reusit sa faci fata la toate odata..

Vizionat poze: TECHILA ai doi pui frumosi foc (mai ales bebe cu falci);MIMIKA ce frumos povestesti tu acolo despre baietii tai; MAMIDEANDREI imi place tare mult de vorbaretul tau; ALEX foarte frumoase pozele de la munte,se vede ca ii plac Alessiei cateii;

DACIANA : cu toate ca ai declarat inchis subiectul controversat as vrea si eu sa-mi spun parerea daca nu te deranjeaza prea tare...
Eu sunt de acord cu tine ca trebuie sa-ti inveti copilul cu de toate dar parca cu sucuri acidulate si bere ai exagerat...si asta pentru ca ii fac rau...gandeste-te pe tine cat te baloneaza sucurile acidulate si berea si apoi gandeste-te ce este in stomacelul puiutului...acum eu repet..fiecare are dreptul sa decida asupra modului de crestere a copilului...

FETELOR: daca Daciana a vrut doar sa va enerveze cum ati sustinut...eu consider ca este numai vina voastra...(nu aruncati cu rosii sau oua ca abia mi-am facut baie )...Ea nu a facut decat sa va zica ce face ea cu copilul ei...Nu v-a cerut parerea si nici vreun sfat...voi ati decis singure sa va implicati cu sfaturi si pareri...Daca ea considera ca asa este bine ptr copilul ei ...nu este treaba voastra cum nu este nici a mea...Eu am inteles si stiu ca ati vrut numai binele copilului dar daca ea a decis ca asa trebuie sa faca asa face indiferent de ce o sa spuneti voi..
Ati exagerat cu apropourile cu cafea si tigari...
Acum nu stiu...asta este parerea mea vizavi de ce s-a intamplat...sper sa nu fi deranjat pe nimeni cu mesajul meu..

Aaaaa si eram sa uit....Un lucru cu care m-a simtit si eu atacata...Lali ai fost cam dura cu Daciana cand i-ai spus ca se ascunde dupa premiza..."daca nu mananca altceva...ii dau ce vrea"...
Eu pana acum 2 zile(multumesc lui D-zeu) ma luptam cu mancarea lui Alex...nu voia sa manance nimic facut de mine in casa...doar borcanele...v-am mai povestit eu...Sa stii Lali ca nu ma deranja cu nimic sa-i fac eu mancarea in casa dar pur si simplu isi facea sila cu orice ii dadeam...de aia incepusem sa-i dau zilnic borcanele...Dar in acelasi timp niciodata nu m-am lasat batuta si incercam zilnic sa-i dau mancarica facuta de mine ininte de borcanele..De 2 zile vad ca a inceput baiatul mamei sa pape ce ii dau eu si sa nu mai faca figuri...Ieri piure cu ou, azi piure cu ficatel de pui...maine ii fac supica...sper sa si manance..

Gata ca m-am intins rau de tot...
Inca o data imi cer scuze data am deranjat pe cineva..

(22.09.09)

Mergi la inceput

Si pentru ca tot nu am mai intrat de mult pe aici as vrea sa le urez si eu "La multe lunite" sarbatoritilor de zilele astea, sa cresteti mari,frumosi si cuminti...

Noi luni am fost sa-i luat sange lui Alex ptr analize...trebuia din vena dar nu i-a gasit vena si i-a luat tot din degetel..maine mergem sa vedem rezultatele...am niste emotii...
Ieri a reusit baiatul meu in sfarsit sa se ridice singur in picioare...se ridica pe orice..inclusiv pe plasa de la tarc... sunt tare mandra de el...si sa va mai zic ca tot de ieri mergem in picioare tinut doar de o manuta?
Azi...de bine ce imi era...s-a gandit praslea sa se arunce din pat si logic ca s-a lovit micutul...si-a spart buza cu dintocii de jos...a urlat ca din gura de sarpe de nu mai avea aer saracul...va puteti inchipui ca i-a curs si sange bineinteles...Abia am reusit sa-l calmez...poate va intrebati unde eram eu? ...Il adormisem la noi in pat (asa vrea cateodata sa doarma cu mine in brate),si m-am gandit ca nu are cum sa pice in 2 sec cat merg pana la bucatarie sa mestec in mancare...el cand m-a vazut ca ies din camera a luat-o taras dupa mine uitand ca nu e pe jos.....Nu am apucat sa ies bine pe usa ca l-am auzit urland...Asa ca mai nou eu am acasa un kamikaze....

(22.09.09)

Mergi la inceput

Fetelor va las ca si asa vad ca sunt singura care bantuie pe aici si plec la culcare... Noapte buna tuturor...

(22.09.09)

Mergi la inceput