Dovlecei frumosi sept-oct 2009*161*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Bravo Uka ,nimeni nu ii putea raspunde mai bine acelei femei scrantite la cap. Pentru ea merita si un avertisment de 20 de zile.

LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Ai ma Lali, m-ai deconspirat... De jena aveam de gand sa nu mai intru p-aici, am ratat chiar un raspuns haios lu dna daci...
Adevaru e ca m-a socat tare .. si am reactionat urat, nu meritaatataarentie, oricum nu-i schimba nimeni convingerile ..

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Uka nu te-ai suparat,nu? Sa stii ca este nevoie uneori de astfel de oameni care pot spune nonsalant in fata unui om prost ca e prost,de aia te-am laudat. Ea face parte si din categoria oamenilor care nu-si vor schimba convingerile impamanteninte de generatii trecute. Trist ca nici macar nu incearca. De persoana dintre noi care intra tot in a doua categorie,dintre noi,nici nu mai discut. Doar ca m-am amuzat la ultimile replici ...

Dintre noi cele de la dovlecei,,nu dintre noi doua

LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

ele, iubita, hai ca aici pe umerii nostri poti aseza capul. Te cu mare drag si varsa tot veninul ca sa scapi de starea blue.

iulika si luto faza cu sertarul pentru lucrari m-a facut nostalgica. Imi amintesc cu cat drag admiram "lucrarile" lu' fii-mea cu niste rotocoale pe care noi le numeam "melci". Le-am pus frumusel la mapa si-o sa i le fac cadou la majorat.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Seara buna, dragi mamici!
Ma prezint si eu la raportul de seara ca nazdravanii mei au adormit in sfarsit.

Am vazut fotografii superbe cu doua mamici tare frumoase si in forma (imi permiteti sa ). Se pare ca ati avut o vacanta frumoasa, Cristina si Lulaby. Iar dovleceii dulci tare!

Luto, nici n-am stiut ca exista asemenea crese cum descrii tu acolo. Ma bucur ca ai o asemenea oportunitate pentru David. Cred ca pot sa inteleg si cum ti-e greu sa-l lasi acolo. (Eu il las cu soacra mea in aceeasi casa sau curte si tot mi se pare greu.) Sa ne mai povestesti ce face, cum se descurca. Sunt curioasa sa aflu aventurile lui de la cresa.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Elle, hai pe la noi si mai spune-ne despre tine. Mie una mi-a fost dor de tine. Nu conteaza ca esti blue. IN CURCUBEU EXISTA SI ALBASTRU.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Biaz, te rog, imi spui cum prepari tu linte pentru bb? Ce fel de linte folosesti te rog?

Ce mai papa puiul tau mic? Mi-a atras atentia mesajul tau despre "meniul" puiului mai mare.

Ne spui doua vorbe despre ce papa Mosorel?

Multumesc .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Biaz, te rog, imi spui cum prepari tu linte pentru bb? Ce fel de linte folosesti te rog?

Ce mai papa puiul tau mic? Mi-a atras atentia mesajul tau despre "meniul" puiului mai mare.

Ne spui doua vorbe despre ce papa Mosorel?

Multumesc .

h.

Multumesc lui DD.

Ce mai faci dragutza mea? Mai zi-ne de Maia Ai mai pus poze? Cu Dorel nu ai?

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Elle, hai pe la noi si mai spune-ne despre tine. Mie una mi-a fost dor de tine. Nu conteaza ca esti blue. IN CURCUBEU EXISTA SI ALBASTRU.

_

Ce frumos ai spus !!Te pup mami.Tot uit så iti spun cat de mult te apreciez.Multa sånåtate la baietii tai si tie mult succes si multa putere så duci la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus!

Elle imi pare tare rau ca esti tristå.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 5+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Luto, ce frumos ai povestit de prima zi la cresa. Am empatizat cu tine mami.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Hepi, trebuie sa recunosc faptul ca nu am asa de mult timp si energie pentru cel mic asa cum am avut la cel mare. Asa ca ii dau mancaruri simple. Uneori doar bucati de legume fierte cu iaurtel.
Lintea i-o prepar asa cum as face-o pentru noi, numai ca fara sare si apoi data la blender (nu avem decat doi dintisori si nu stim sa mestecam prea bine). Adica: ceapa calita cu putina apa, nu ulei, morcov, linte fiarta si vegeta dintra-aia naturista (nu mai stiu cum se cheama. Practic legume uscate.) + un catel de usturoi (pus la fiert, il scot impreuna cu ceapa inainte de a da la blender), putin ulei dupa ce am luat de pe foc. Cam asta e tot. Ii dau lintea cu iaurt. E cea mai usoara din categoria leguminoase (si fierbe foarte reprede comparativ cu celelalte, dar tot trebuie introdusa cu grija, sa vezi cum reactioneaza burtica.

Scuze, nu prea ma pricep la prezentat retete.

Nu stiu daca am apucat sa-ti spun dar admir foarte mult felul in care te preocupi sa-i oferi cele mai sanatoase alternative Maiei. Si in plus te invidiez pentru livada.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Uka dar vad ca ai semnatura noua sub nume
Se pare ca de-acum esti o forumista adevarata

Ce faceti pe seara asta ? V-ati mai bronzat ? ai pus fata in valuri ?
Ce naiba faceti toata ziua, ca eu inca sunt in categoria cretinilor care cred ca daca traiesti LA MARE....esti asa intr-un vesnic concediu
Ca sa fiu sincera pana la capat, in locul tau mi-as lua copilul toata ziua si as face o baie (chiar daca cred ca e cam greu de realizat....pana invata si Carina sa faca pluta macar).
Va pup cu drag.

Hepi s-a mai imprietenit Maia cu muncitorii ? Sper ca nu le dai inca bere daca sunt la tine si acum.....Da-le si tu o dulceata de trandafiri si un pahar de apa rece

Iulika sunt aproape sigura ca sistemele sunt asemanatoare. Si cand va prinde si Prichi un loc sunt sigura ca si Danuta ne va povesti la fel. Cu mica diferenta ca pe asta micu' al meu il invata ce-i aia fotbalul si berea, pe al tau ce-i aia sauna iar pe micuta frantuzoaica o baga la mers cu cartile pe cap ....si mult balet

Hai mai Ellenuta pai concediul nu a avut niciun efect ?
Biaz ce frumos ai spus-o pe aia cu curcubeul

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput