Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_leah27

Buna ,
a fost cineva la hotel hrizantema din sunny beach?
am citit si bune si rele , dar pana sa fac rezervarea si sa dau banii am citit numai de bine , acum ca e prea tarziu citesc numai impresii proaste...
va rog , cele care ati fost sa imi spuneti daca v-a placut sau nu.

Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C66T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot

vad ca si tu esti din Cluj, ca si mine. Cand plecati? si pe unde mergeti, pe la ruse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Noi avem rezervare din 14 august , nu mergem pe la ruse pentru ca mai mergem cu cineva din galati si mai intai o sa stam acolo cateva zile , deci o sa plecam de acolo pe la mare , intram pe la varna ca e mai aproape , drumul exact nu il stiu dar ma mai documentez
Acum e cumnata mea in bulgaria , ei au mers la nisipurile de aur si au facut drumul pe la ruse , daca vrei detalii sa imi spui si o intreb ...
Voi cand mergeti si la ce hotel?

Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Azi am avut noroc : am intrat ultimii sa depunem actele ptr pasapoarte ( a fost chiar o faza draguta, cand a zis cel de acolo:" sa intre ultima persoana, gata, nu mai primim pe nimeni dupa aceea, veniti luni", si sotul ii spune " pai,...ultima persoana sunt eu, dar vreau pasapoarte ptr toti copiii mei, 3 la nr")
Deci pasapoartele sunt gata peste 2 saptamani, pe 23 iulie ma duc sa le iau, apoi...ramane sa ne hotaram cu perioada cand sa plecam: ori intre 24 iulie- 5 august, ori 15 august- 1 septembrie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alacub spune:

Cine spune ca e si vina noastra ca ni se anuleaza rezervarile are dreptate. Sa va povestesc ceva caracteristic romanilor. Noi am fost la Obzor la Sol Luna Bay. Cum nu prindeam sezlonguri pe plaja pe la 8:30 cand coboram noi, mergeam la piscina pentru copii, unde in primele zile era f liber la ora aia. A patra zi a venit un grup de romani considerabil de mare. Nu mica ne-a fost surpriza sa descoperim ca abia mai gaseam sezlonguri si la piscina de copii. Nu inteleg, daca pleci in concediu te trezesti la 6-7 dimineata si te iei la intrecere in pijamale sa ocupi sezlonguri la plaja sau la piscina? Oare scopul concediului nu este relaxarea?
Sotul meu a coborat intr-o dimineata inainte de 7 si era full la plaja. Romanii pazeau sezlongurile cu randul (unii se duceau la micul dejun, altii se aruncau ca ulii pe sezlongurile de pe plaja)
Chiar mi-e rusine ca sunt romanca cu astfel de concetateni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Azi plecam si noi spre Duni...dupa cate am citit pe softpedia, am emotii cat casa!
Mai ales ca avem o situatie cam asa, ai mei cu copii prima noapte o au rezervata la Marina Beach, iar de maine urmatoarele 2 sapt la Marina Royal, si avem si suita, si la primul hotel si la al doilea, si ambele cica cu sea view...Noi avem rezervarile facute la Belviele, adica eu si sotul, we asta, we viitor si we din 25.07.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Plecam si noi luni la Nisipurile si o sa avem o traista de medicamente dupa noi...aveti cumva idee daca este vreo problema la vama?

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

noua nu ne-au controlat bagajele vamesii bulgari. A verificat pasapoartele si gata.
Iar cand ne-am intors nici atat.
Si noi am avut multe medicamente, altfel cum sa pleci linistit in concediu?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Stie cineva de Club Calimera din Sunny Beach? Am gasit impresii de-ale altor natii, dar voiam de-ale romanilor. Si nici nu am gasit pe nicaieri daca are parcare, daca se plateste si cum e cu sezlongurile pe plaja. Apoi...la astia in afara am vazut ca scria ca au sistem AI, la noi toate agentiile spun ca e UAI....pe cine sa cred?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Stie cineva cum este in Pipera la facut pasaport pentru copil ????
Este aglomeratie ???

Multumiri multe !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata!
Vin cu impresii proaspete dupa we-ul petrecut la Duni!Am avut ocazia sa petrec cateva ore la 3 hoteluri din Duni, Marina Beach, Marina Royal si Belleville. Asadar, dupa un drum de vreo 400 km am ajuns la poarta de la Marina Beach, unde urmau sa petreaca o noapte ai mei cu copii. La poarta paznicul s-a pus pe verificatul listelor, si nu ne gasea, imi propusesem sa nu ma enervez, stiind ca se poate intampla, eram "un pic" pregatita , dar nu am rezistat sa stau si sa astept in masina la poarta, am iesit pusa pe fapte mari!Paznicul sa sunte la hotel, acolo tot asa nu eram pe liste, sunam la agentie, la directoarea, ea ne spune ca tocmai in dimineata asta vorbise cu directorul de vanzari si i-a confirmat rezervarile noastre.(Specific, ca ajunsesem la 8.30 seara), ne zice agenta sa-i dam telefonul paznicul, nu stiu deja ce ii zice, ala s-a pus pe sunat, in fine dupa vreo juma de ora, pe la vreo 9 seara ne dau astia drumul sa intram in resort!Sotul meu turba, ca pierde cina, eu enervata pe toti, ca ne-au lasat pe banii nostri sa stam in fata portii ca pe niste infractori...in fine, era si frig, eram dezbracati, si incepusera sa picure putin intre timp...
Ajungem la receptie, predam pasapoartele alor mei si a copiilor, ne pun la toti bratari(si noua, ca au zis ca si la noi s-a confirmat la Belleville rezervarea), si ne-au invitat sa mergem la restaurant ca sa mancam, si pe urma urma sa ne arate camera. Destul de amabili la receptie, norocul lor!
Prima impresie despre hotel, mi-a placut, muzica live pe terasa, mancarea destul de buna, si era sf programului, dar era destul de mult, si chiar calda. Torturi si prajituri m-au dat gata, de bautura nu spun nimic, ca tarie nu beau, dar non alcoolic, dozator sa traiasca, dar merge, se compenseaza cu mancare!Cand aproape terminasem sa mancam s-a stins lumina inauntru, adica gata va ajunge, e 9.30.
Ajungem inapoi la receptie, si ne conduc in camera, o suita, cu vedere la mare, 2 camere super, aranjate, curate, si spatioase.
Dupa ce i-am cazat, am plecat sa ne cazam si eu cu sotul(vroiam si noi la Beach, dar ptr o noapte nu se faceau rezervarile la cele 2 hoteluri), primim si acolo o camera destul de dragura, ceva mai veche decat de la Beach, se simtea ca e putin altfel. In seara aceea, am reusit sa ne plimbam un pic, am ajuns si la discoteca de langa amfiteatru, era destul de vesel acolo, afara ploua marunt, si s-a strans destula lume.
A doua zi, ne-am dus la micul dejun la Marina Beach, foarte bun de altfel, am gasit tot ce e nevoie ptr un mic dejun satios, chiar ma gandeam, ca nimeni niciodata la el acasa nu mananca atatea feluri de mancare cate erau acolo, dar totusi erau comentarii ca mancarea nu e variata...nu e adevarat, gasesti ce vrei...Dupa micul dejun, ne-am dus la piscina(uitasem sa spun, ca dupa o seara rece si ploioasa, dimineata ne-a trezit cu un soare puternic, si vreme super buna), locuri cate vrei, sezlonguri libere...Apa in piscina era cam rece, dar dupa ziua de sambata chiar nu aveam nicio problema, apa marii era cam ca in piscina. Copii au prins repede gustul balacelii, si nu au iesit din piscina mai deloc!
La 12 urma sa eliberam camera si la Belleville, si la M.Beach, urma sa ii mutam la M. Royal. Cheile de la Bellevile, le-am predat inca dupa micul dejun, si am dus gentuta noastra la ei in camera. La 12.30 eram deja la M.Royal, la receptie, hmmm si aici incepe nemultumirea mea, nu mi-a placut deloc la Royal, dupa ce am stat la M.Beach, poate doar exteriorul hotelului. Ne-au dat camera destul de repede(tot suita cu vedere la mare), la et. 5 dupa lift, si la et.3 dupa urcatul scarilor. Suita nu mi-a placut deloc, cam la fel de mare ca la Beach, dar mai veche, mai stearsa, avea un singur tv, desi se vedea ca trebuia sa fie 2(la M.B. are 2), baia era mai mica, loc pe chiuveta ioc, la M.B, era mare cu marmura in jur, aici fara, doar chiuveta mare cu margini. Intr-o camera patul dublu mare, in cealalta camera canapea care se desface, ca un fel de pat dublu, iesea buretul acela din saltea, si nici macar nu era drept, ci se lasa, daca te asezai pe margine(M.B. era o canapea super). Balconul mare, dadea spre piscine si mare, dar la o mare inaltime, i-am lasat cu mare grija, si o neliniste. Chiar m-am dus la receptie sa intreb daca nu au o alta suita la vreun etaj inferior, si m-a dus la o camera de la parter, cu vedere spre parcare si un pic de mare, am zis pas. La M.B, camera era la parter, era chiar langa terasa restaurantului.Dupa ce i-am cazat, ne-am dus la masa tot la M.Beach, daca am plecat de la hotel devreme(de la Belleville), nu ne-a taiat nimeni bratarile, citisem undeva impresii de la Duni,cum ca la ora 12 au fost invitati sa paraseasca resortul, si aveam emotii pe tema asta, chiar vroiam sa rezerv ptr 2 nopti, dar agenta ne-a zis ca nu e nevoie, ca nu te dau afara. Asa ca am mancat la pranz(tot era foarte bine), si ne-am dus inapoi la piscina, am reusit chiar sa inot, s-a incalzit un pic apa intre timp, desi am stat sub umprela, tot m-am ars ceva. Pe la 4, ne-am dus la ei in camera, sa ne schimbam, si am plecat spre Bucuresti.
Deci concluzia mea este ca M.B. e mai bun ca M.R.
Mama mi-a povestit aseara, deja dupa ce plecasem, ca s-au dus la restaurantul de la M.Royal, si mancarea a fost foarte buna, si le-a placut.
Sambata care vine mergem din nou...

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput