Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (19)
Raspunsuri - Pagina 19
yuppy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hristina Fetele dragutele, pentru copil de 5 ani ne trebuie scaun de masina? Ne intreaba la vama despre el? Am putea avea probleme pe traseul din Bulgaria? CE stiti despre aspectul asta? Multumesc! |
Pana la bulgari nu sunt probleme. Mergi linistita.
anna_leah27 spune:
Roxana multumesc.
am gasit detalii legate de club calimera in urma cu cateva pagini , pe la pag 5 parca, m-am mai lalurit si linistit , acum stept sa vina doar momentul de plecare in concediu.
Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot
roxana c. spune:
Ana, concediu placut si te asteptam cu impresii.
Am aflat ca au inceput sa apara probleme cu overbookinguri ptr cei cu intrare din 22 august. Cei care scriau de asta aveau tot prin Solvex, iar agentia -una din cele cu probleme si in iulie: Aatravel.
Cel putin acum anunta cu mai mult de 15 zile inainte, tot e o realizare ( concediul oricum ti-l da peste cap, dar macar e timp sa te obisnuiesti cu ideea si sa-ti revii, sa poti gandi logic)
Ptr cele care aveti intrare dupa 22 august, daca vreti, eu pot intreba la receptie ca nu ma doare gura.
miha81 spune:
Mm primit si noi mail pentru anulare la Duni...Noi, la recomandarea Roxanei, rezervasem prin Giromondo...si eram multe familii... Ne-au oferit ca variante Riviera Beach Club sau Sunset Resort Pomorie. Stie cineva ceva despre aceste locatii? Merita?
A, aveam intrare din 22 august..
pozeBianca
roxana c. spune:
Miha, imi pare rau, ma simt ca naiba, tot la recomandarea mea au facut rezervare Carmen si Crenguta, si au ajuns la Pomnorie...
Despre cele 2 locatii, Sunset Resort si Riviera...din ce am citit eu despre ele ( n-am fost la niciuna):
Sunset-
are plusuri: piscinele si cazarea: in apartamente mari, super ok din ce am citit
minusuri: afara din resort nu prea ai ce face, mancarea nu-i extraordinara( sa nu te gandesti ca faci foamea), parcarea si sezlongurile pe plaja sunt contra cost
Riviera
plusuri: a fost resedinta guvernului bulgar si pana in urma cu 2 ani nu gaseai locuri, deci zic eu ca nu-i rau, are toate camerele cu vedere la plaja, sezlongurile pe plaja si parcarea gratuite, parcarea chiar pazita, mancarea f. buna din ce am inteles
minusuri: apropierea de Nisipuri- aici poate fi plus sau minus, depinde , daca e liniste prea mare macar poti pleca in Nisipuri
Tot la minusuri ( ptr unii, care vor liniste, e plus) e faptul ca in general am inteles ca sunt nemti la a3-a tinerete acolo
Nu am gasit multe pareri despre Riviera, dar cei care au scris au fost super multumiti.
Singurul minus mare este ca spunea Crenguta ca in Sunset era o familie care fusesera redirectionati din aprilie la Riviera, apoi cand au ajuns acolo...au fost trimisi la Sunset....
Parerea mea...as alege Riviera, dar i-as pune in tema pe cei de la Giramondo ca daca mi se intampla sa am probleme si acolo....dracu-i ia, mor cu ei de gat. Sau si mai bine: ameninta-i cu datul in judecata, ca daca-s patiti cu mine...cred ca nu se mai joaca si cu altii.
Inca o data: imi pare rau tare de tot, daca te pot ajuta cu ceva...
alinam spune:
Miha mie mi-a placut foarte mult cum arata Riviera, nu am stat acolo, doar in trecere anul trecut, eu anul asta am fost la duni, riviera nu mi-am permis .
miha81 spune:
Roxana asta este! Stiu ca ti s-a intamplat si tie si imi pare sincer sincer rau... dar stai linistita! Deci voi credeti ca Riviera... dar este un resort sau ce include exact? Chiar nu a fost nimeni?
Alina deci sa inteleg ca este mai scump ca la Duni? Chiar nu stiu ce sa fac...
pozeBianca
alinam spune:
Miha este ca un resort ca e format din vreo 4 hoteluri, o curte mare cu parcari , copaci locuri de joaca, gard si bariera, eu am intrat intamplator acolo, nici nu stiam ce e si cum se cheama , stateam in nisipuri, mi-a facut o impresie foarte buna, cauta si tu pe net poze, impresii de la romani nu prea o sa gasesti, poate pe tripadvisor gasesti ceva, nu stiu cum e curatenia, mancare in hotel dar de afara totul pare ok, mie mi-a dat impresia de loc romantic, probabil si din cauza ca era apusul. Acum tu hotarasti unde mergi, cauta impresii si despre celelalt loc.
crangutalil spune:
Miha, citeste pe amfost acolo ce am scris despre sunset pomorie, si eu si Carmen am scris, sa stii ca si sunset e mult mai scump ca Duni, noi pana la urma am fost multumiti...de Riviera nu stiu nimic, asa ca nu pot sa-ti spun...Daca iei Sunset in calcul, fa si tu ca altii si cere agentiei sa-ti dea bani sa platesti parcarea si sezlongurile, ca la Duni le aveati gratuite(asta daca tot spun ca-ti ofera aceleasi conditii sau chiar mai bune..)Spun asta pt ca erau redirectionati de la Duni care luasera de la agentie 100 euro inapoi ca sa plateasca parcarea si sezlongurile...In rest, daca n-ai fost la Duni, o sa-ti placa la Sunset, mai ales daca aveti copii cu voi...
Nu stiu ce sa zic, alegere buna sa faceti si concediu placut...
codruta_grg spune:
Am revenit din Sunny Beach, de la Kalina Garden si acum relatez impresiile de calatorie
Drumul l-am facut pe Valea Oltului-Giurgiu-Ruse-Varna-Sunny Beach. Parerea mea e ca drumul de la Sibiu pana la mare a fost mai ok decat cel din Cluj pana la Sibiu, nu calitatea lui cat traficul. Am stat putin si pe centura Bucurestiului, dar acolo ma asteptam sa stam mai mult . Concluzia: drumul in Bulgaria e ok, putin zgrunturos asfaltul de pe autostrada lor, dar in rest super lejer. Vreo 3 echipaje de politie pe drum, dar nu au avut treaba cu noi.
Hotelul la care am stat (Kalina Graden) l-am ales in defavoarea Victoria Palace (urmare parerilor negative fata de acet hotel-si cand l-am vazut ce bine arata m-am cam ). Kalina Garden este un hotel recomandat de nemti, ceea ce Victoria nu era. Acuma stiu si de ce: ei vin acolo sa se distreze la maxim, sa faca galagie pana dimineata sa bea pana adorm cu capul pe masa, ceea ce nu-i permis la ei in tara . Erau in piscina cu barci cu vasle, cu 5 saltele una peste alte din care faceau salturi in apa, ma rog...oricum nu mai galagiosi decat romanii pe care ii stim noi .
Camerele erau frumoase, spatioase si cu cabina de dus maaaare, maaare
Marea e ok si plaja frumoasa, cu intrare lina in apa. Echipele de salvamari tot timpul erau atenti la ce se intampla in apa.
Mancarea, desi diversificata, nu prea a fost pe placul nostru: sosuri, tocanite, supe ciudate si cam repetir iar fructele nu aveau nici un gust.
Am vizitat insula de langa Sunny Beach, Nessebar. Aici mi-a placut la nebunie, stradute mici, casute la fel, cu flori, parcuri si multe verdeata, parca era un satuc de pescari dar modern.
Concluzia: mai bine in Bulgaria decat in Romania dar mai bine pe la greci sau turci