Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

1. cred ca e gratuit, chiar gasesti in mapa de prezentare din camera cum se formeaza nr de tel intre hoteluri; cel mai bine intrebi la receptie, cand ajungi
2. nu, nu exista produse in frigiderul din camera, vei gasi doar cuburi de gheata
3. e posibil sa fie asa, n-am incercat, dar mare inginerie nu este, cartelele se confirgureaza electronic la receptie, pe loc
4. noi am avut camere alaturate, desi la agentie nu am solicitat expres acest detaliu, insa d-ra cu care am colaborat excelent, cand a facut solicitarea de rezervare la partenerul bulgar, a cerut ea acest lucru, din proprie initiativa, lucru de apreciat zic eu...
patut nu am cerut, ma asteptam sa gasesc ptr ca fetita are 3 ani si avea varsta mentionata pe rezervare si voucher, insa oricum am plecat cu patutul ei pliant de acasa, in el este obisnuita ea sa doarma...

noi am mers la dus pe Ruse - Razgrad - Targoviste - Omurtag - Kotel - Karnobat - Burgas - Sozopol - Duni, iar la intoarcere Duni-Sozopol-burgas - varna -ruse
la dus intalnesti niste serpentine cam stranse, atentie daca are cienva rau de masina
la intors se merge destul de mult pe zona de litoral si este cam aglomerat, sunt destule echipaje de politie si restrictii de viteza, noi am parcurs primii 150 km in trei ore !!! am recuperat din timp pe autostrada, insa...
drumul este la fel de bun si are cam aceeasi lungime, pe ambele variante, asadar alegerea va apartine :-))
personal, chiar daca nu-mi plac prea mult serpentinele, drumul ales de noi la dus mi s-a parut mai frumos ca peisaj si mai liber, s-a aglomerat spre final, spre intrarea in Burgas...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

multumesc mult, Kriss
cum a fost camera si mai ales, mancarea?... stii care este diferenta intre Lagune? stiu ca-s 3, si cica asta ar fi cel mai slab...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

da, sunt 3.garden e singurul cotat mai bine, insa nu am avut probl la L.Mare.initial ni s-a zis ca vom manca la l.garden, dupa aceea au vazut ca era prea full si ne mai indreptau la noi la primul dintre ele.daca nu ai pretentii, e totul ok. chiar nu ma asteptam sa fie bine anul trecut.
Camera a fost ok, destul de incapatoare, ne-a incaput si un patut pliant si aveam loc.mancarea ok, diversificata, fara probl.digestive sau alte chestii:)fata a mancat f bine.

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Multumesc, Corina, drumul cred ca il vom alege p-ala cu Kotel. Niciunul n-avem probleme cu serpentinele ( nici nu ma omor dupa ele)

Azi am achitat, pe la ora 15, apoi cand am ajuns acasa aveam deja pe mail factura finala si voucherul( bine, am mai intarziat in Real, dar vreau sa zic ca n-am asteptat 2 saptamani ca sa primesc voucherul ca la Giramondo).
Am vorbit si la agentie ca am uitat sa spun la inceput de patut si camere alaturate, mi-a spus ca de cate ori e vorba de mai multe camere pe o factura/ voucher, automat sunt alaturate, dar ca totusi va suna acolo. Ne-a urat sejur placut si daca avem cea mai mica problema.... sa sunam la agentie. Sper si cred ca nu va fi nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Multumesc, Corina, drumul cred ca il vom alege p-ala cu Kotel. Niciunul n-avem probleme cu serpentinele ( nici nu ma omor dupa ele)

Azi am achitat, pe la ora 15, apoi cand am ajuns acasa aveam deja pe mail factura finala si voucherul( bine, am mai intarziat in Real, dar vreau sa zic ca n-am asteptat 2 saptamani ca sa primesc voucherul ca la Giramondo).
Am vorbit si la agentie ca am uitat sa spun la inceput de patut si camere alaturate, mi-a spus ca de cate ori e vorba de mai multe camere pe o factura/ voucher, automat sunt alaturate, dar ca totusi va suna acolo. Ne-a urat sejur placut si daca avem cea mai mica problema.... sa sunam la agentie. Sper si cred ca nu va fi nevoie.

Roxana

Roxana, sa stii ca sunt foarte seriosi!
De cate ori am sunat(si am sunat in we mereu), ne-au raspuns imediat!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Alina, tot prin ei ai avut si tu rezervarile?

Te intrebasem mai sus: daca ai pleca maine...sa zicem...ce drum ai alege, care ti s-a parut cel mai bun din toate punctele de vedere( starea asfaltului, aglomeratie, etc)

Mergi la inceput

Fierb de nervi.

Ma duc sa ma imbrac ca trebuie sa plec la servici, de-abia mai ma calmez, intru mai tarziu sa va spun ce inseamna sa ai tupeu jegos.

Nu-i vorba de rezervare, aia e ok, e vb de Emilia de la Giramondo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Alina, tot prin ei ai avut si tu rezervarile?

Te intrebasem mai sus: daca ai pleca maine...sa zicem...ce drum ai alege, care ti s-a parut cel mai bun din toate punctele de vedere( starea asfaltului, aglomeratie, etc)

Roxana

umul categori

Drumul ar fi prin Kotel, era foarte bun, noua ne-a placut. Fix 400 km are.
Cu Family, aveam.

A si ca fapt divers, ne-a spus ca daca mai vrem si la anu', sa o anuntam prin decembrie undeva!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Voi reda ce-am scris pe situl acela cu pareri...stiti voi care:

Revin... am fost trasa de maneca astazi de cineva de la agentia prin care facusem rezervarile- Giramondo- ca scriu lucruri urate despre ei si ca am uitat sa mentionez si faptul ca am primit banii platiti din aprilie, banii MEI dati ptr sejurul care mi l-au anulat.

Ei bine, am citit toate postarile mele si am mentionat la un moment dat ca am primit banii, deci scrisesem. Dar... n-am scris atunci, scriu acum: am primit banii dupa ce in urma controlului de la Ministerul Turismului au fost informati ca daca nu imi vor inapoia banii pana a 2-a zi, vor ramane fara licenta.

Deci... acum cred ca am fost clara: am primit banii atunci, pe 2 iulie.

Cat despre asa-zisele " lucruri urate", am scris adevarul, n-am mintit... fiecare considera dupa cum crede daca-s lucruri urate sau frumoase.

Iar culmea culmilor (sau sa-i zic chiar a nesimtirii) este ca mi se cere sa sterg ceea ce am scris despre ei. Hai nu zau... asta n-o voi face, mai mult decat atat: am informat persoana respectiva ca ne vom vedea in curand in Iasi (de unde-i agentia) la procesul prin care voi cere despagubiri ptr noptile nedormite, ptr stresul prin care am fost din aprilie si care a culminat in ziua cand aflasem ca nu-s pe liste, ptr raspunsurile la intrebarile copiilor mei carora nu stiam ce sa le zic, pur si simplu, (daca mai mergem, cand si unde si de ce nu plecam odata cu ceilalti), pentru concediul distrus, ptr ca acum am reusit sa rezerv tot la Duni, dar alt hotel, alta perioada, alt nr de nopti ca-i sezon de varf, alt pret, si nici reducere EB nu mai am... sa mai zic... ? Ma opresc aici deocamdata si va voi tine la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

kriss

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Kriss, zi-ne cum a fost la Kaliakra, te rog.

Mergi la inceput