BV Carla !Hai Sherita! iul-aug 2010 (155)
Raspunsuri - Pagina 13
sorina_goga spune:
ne-am intors!
dilatare de un deget!
se cunoaste ca am avut contractii dar nu nastem azi.
vineri mai merg pt eco, monitorizare si daca creste dilatarea poate imi pune perfuzica daca nu asteptam. pana sambata mai pot naste cu a mea doctoreasa. am vb si cu doctorul care o sa-i tina locul si mi-a zis ca marti imi provoaca nasterea daca nu se intampla nimic pana atunci.
pt fetele care o sa nasca in iasi: gabita ai avut dreptate trebe sa vii cu hainute pt bebel la spital si cik acuma ti-l da in salon. gabita daca mai afli ceva preturi de prin spital da si mie de veste.
40+
Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
Victo spune:
sorina puiule si eu si elena stam cu dilatare 2 deste si tot nika...bai ce-o fi frate cu lenea asta pe ei...
Paula
cu
Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica
Victo spune:
anca, cu Ac eu m-am lamurit. orice s-ar spune, nici eu nu-l suport cd stau in aceeasi camera. poate dc ar fi o casa f inalta, sa nu il simt cum bate, dar asa la apartament..nicicum. solutia e sa il lasi sa mearga cd tu ori nu esti acasa, ori esti in alta camera si lasi usa deschisa, dar sa nu stai in preajma lui mai aproape de ..sa zic..3-4 metri. si noi il lasam noaptea sa mearga pe programul de noapte, deci incetut..si lasam usile deschise la dormitoare si ne e bine, nu bate pe noi.
Paula
cu
Cris2010 spune:
Sorina, hai inca un pic de rabdare. Pana la urma iese el, nu ramane in burtica
.
Pana la urma am facut niste macaroane integrale cu lapte si am pus si un ou sa fie mai hranitor, deci Anca, te intrec in combinatii.![]()
Cu cerealele nu ma mai impac neam de cand am ramas insarcinata. Inainte era micul meu dejun preferat.
Cu caldura si eu sufar noaptea. Dormim cu geamul deschis si tot mi-e cald, iar sotul doarme invelit. Inainte eram tare friguroasa, acum mor de cald cand ceilalti se simt ok.
Cris
38+ cu
Mycya spune:
Neata gagici
ehe noi am dormit in sfarsit mai bine, racoare liniste in burtica nu a mai facut gimnastica in miezul noptii.Bamboleta la 26 de grade credca dormeam sub dus
la mine au fost 21 ca am tinut geamul larg deshis si era asa bineee
daca trece de 23 de grade deja fac 13-14.
si va poftesc si la micul dejun salata de vinete cu rosioare si o
Sherry nastere usoara, recuperare rapida si mult laptic
Sorina mai bucura-te acum de burtica cat mai poti ca intr-o saptamana e sigur ca vei tine printisorul in brate
Bianca
35 +
Andra Maria
Victo spune:
anca, nu am mai contactat firma sano, pt ca e prea scump transportul..12 lei pt un pachet de scutece de 20 lei..nu se merita, e 50%. si nu as lua mai multe, ca nu stiu dc imi plac.
Paula
cu
anca_vlad spune:
Cris de data asta m-ai luat....
salata de vinete...dar cine sa le coaca ca eu nu stau in picioare langa ele...nu pot!
o sa fug la un dus apoi sa imi iau lenjeria, apoi la politie sa imi iau buletinul ca in sfarsit am pus viza de flotant - nu mai sunt chiar asa de musafir in bucuresti....apoi la aosta la cosbuc dupa pachetul cu hainutele lui bb!
ufff ce de treaba sa vezi ce pui de somn trag cand m aintorc...ii fac traseu lui nenea cu taxiul azi o sa fie un fericit!

Anca +34s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
anca_vlad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo anca, nu am mai contactat firma sano, pt ca e prea scump transportul..12 lei pt un pachet de scutece de 20 lei..nu se merita, e 50%. si nu as lua mai multe, ca nu stiu dc imi plac. Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica |
nu exista distribuitori pt cluj?
si magazine care sa comande pampersi de la ei!
eu astept sa imi mai aduca inca un bax cu 52 buc tot la 28 lei!
daca iti vine vreo idee cunm te pot ajta...astept propuneri!

Anca +34s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo anca, nu am mai contactat firma sano, pt ca e prea scump transportul..12 lei pt un pachet de scutece de 20 lei..nu se merita, e 50%. si nu as lua mai multe, ca nu stiu dc imi plac. Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica |
despre astea discutati?
http://supermarket.util21.ro/produs_377_sano-baby-premium-nb-scutece-absorbante-28-buc-pana-la-6-kg-.html
sa vedem nu se pot comanda mai rentabil?
Oana
39+ Matei Marius
AMR 2 zile