Prietene la bine si la greu 30

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

bre da' unde fugiti asa? ca alerg ca la maraton sa va prind din urma

hai sa va pe toate ca-mi era dor de voi

multumesc mult pt voturi, doar ca m-am desumflat cand am vazut ca noi avem 33 voturi iar castigatorul din prima saptamana are 930

legat de trasul de putzica, a mea printesa a gasit alta gaura, buricul

l-am admirat pe Luci, sot de Lavi pt initiativa de a scrie pe forum, si pt curajul cu care a recunoscut ca e totusi util

nasucul eu nu i-l curat in fiecare zi pt ca nu am ce sa curat...daca respira bine si nu se vede nimic in nasuc o las in pace...daca o aud ca se fornaie si are ceva ii bag putin varful de la pompita, ea stranuta imediat de cateva ori si iese si "problema"

vai, Lavi ce de probleme mai sunt si la voi in familie, offf...cat de bine te inteleg ... ma bucur ca sotul tau e cu capul pe umeri si sper ca ceea ce i-a spus mamei lui sa ii dea si ei de gandit... si o imbratisare pt tine

aaaa, legat de ce a patit Andre cu caruciorul, am gasit si noi unul cand am iesit intr-o poienita la un gratar...l-am lasat acolo si am sperat ca se vor intoarce dupa el

Licuriciule eu le-as fi spus ca daca pe vremea lor se statea la lampa cu gaz, nu inseamna ca tu nu trebuie sa aprinzi lumina
brrrr, ce enervante sunt

Diana ce rochite ies din mainile tale...woaw!...felicitari!

si iar nu am ajuns la ultima pagina ca s-a trezit maimutica si ma striga ...va pup, poate mai scriu la somnul no. 2

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

tati stefi nici nu stie de treaba asta. a aflat doar ca ma-sa e la spital si ca trebuie sa fie cineva din familie alaturi de ea, ca asa a solicitat dr de acolo si m-a rugat sa ma duc eu. Imi e si mie mila de ea, ca de oricare om pe care l-as intalni in situatia ei si incerc sa uit cat de a dracului e cu mine, dar am ramas socata cand am vazut ca nici unul din cei doi, nu s-au dus la ea, pana nu am sarit cu gura pe ei, ca ma duc eu, da dupa aia sa se tina .

Cu chitantele asa am sa fac de acum, daca va mai fi cazul, pentru ca eu vreau neaparat sa ne mutam din casa asta. Asta e, nu suntem nici primii nici ultimii in chirie cu copil mic. sa vina ei sa aiba grija de ea, ca e si mama lor.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

vai, era sa uit:

La multi ani Lavinia
iti doresc sa fii fericita si iubita si sa ai o viata plina de bucurii, iar toate necazurile sa te ocoleasca...te pup cu drag!

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

In timpul unei certe, sotia ii sparge sotului capul cu o scrumiera. Ia un bandaj si il panseaza, apoi il priveste tandru si spune: “Dragul de tine, ce te-ai face fara mine?"

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare si de la noi,

Suntem prin zona, dar e cam greu sa tin pasul cu voi. Azi a fost soacra pe aici si a facut curatenie (i-a zis sotul ca daca tot vine sa puna mana pe aspirator si sa faca curatenie). Asa ca eu am stat la calc mai toata ziua. Andrei doarme, si sper sa ma lase sa scriu si eu un mesaj.

La multi ani Lavinia, sa ne traiesti sanatoasa, fericita..

Suntem certati cu legumele. Nu mai papa nici macar o lingurita, si asta de la faza cu varsatul. Nu stiu ce sa fac cu el. Am inceput azi sa o iau de la capat. Am pus la fiert doar morcov sa vad daca asa papa.

Eu tai unghiile cu unghiera simpla, nu din aia din trusa pt bb. Mi se pare mult mai usor si mai rapid decat cu forfecuta.

Eu ii mai dadeam sa pape/linga cate o bucata de mar, pana ii faceam mancarea. DAr acum rupe din ea si am renuntat. I-am dat ieri niste pufuleti ca aveam pe masa, si el nu mai tacea sa pot termina mancarea. Ce viteza avea la bagatul in gurita, si ce se mai enerva ca se lipea de mana si nu reusea sa il bage in gurita.

Apropo de bb2, am si eu o prietena care are o fetita de 10 luni si acum este gravida iar. Ea a nascut cu cezariana si ei i-a spus dr ca e ok dupa 6 luni.

Apropo de sugestii de la persoane binevoitoare: nu-i dai aia?, nu pui aia? nu faci aia? Eu raspund sec tot timpul: Nu/Da/Eu nu fac asa. Fara alte explicatii .

Mergi la inceput

Oare de ce nu imi arata semnatura?

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Edit: ba apare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Incearca macar pe viitor sa pastrati orice chitanta, factura..Desi nu scrie pe ea cine a platit-o..asa ca mare lucru nu lamureai cu ele.

ba, daca platesti cu cardul, scrie . si foloseste .

Ramo

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

In timpul unei certe, sotia ii sparge sotului capul cu o scrumiera. Ia un bandaj si il panseaza, apoi il priveste tandru si spune: “Dragul de tine, ce te-ai face fara mine?"

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Am si eu ceva intrebari, dar off topic:

1. mai stie cineva/ceva despre Simonette?
2. nu exista pe forum topic separat despre dermatita sau alergie la laptele de vaca? Am tot cautat si n-am vazut. Poate ma ajuta fetele cu mai multa experienta pe DC.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

smarandita, si eu cred ca intai trebuie sa ne facem sotul aliat. Al meu nu imi spune sa-i dau sau nu ceva copilului, ba chiar ma intreaba, dar na... la cat e plecat... cred si eu. Al meu avea dilema cu laptele praf. Este fan alaptat si pentru ca e mai ok pt bebe si pentru ca e mai ieftin (spune el). Cu toate astea ma intreaba de ce exclud total lp, adica nici cereale cu lp nimic. No, asa am eu pitici.

Ramo c, imi pare tare rau ca stau asa urat lucrurile la voi. Lasa, ca vine tati si poate se schimba lucrurile in bine

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput