Prietene la bine si la greu 30
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
ralu_seby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani La cat mai multe lunite Remus alias BUBU si Mateiutzu' poponitzu de Ralu_seby, sa cresteti mari si voinici. ![]() ![]() mami de ![]() Poze |
Sar'naaaa
![](japonez.gif)
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
![](toba.gif)
![](batetoba.gif)
![](bucatar.gif)
![](cheers.gif)
![](bere.gif)
Pregatesc de pe acum si o
![](iubesc cafeaua.gif)
![](floare.gif)
![](pofticios.gif)
![](papica.gif)
![](pepsi.gif)
![](snoepkont.gif)
Ione, cu f multa intarziere, La Muti Ani fericiti alaturi de sotul tau, sa aveti cat mai multe momente de bucurie si dragoste impreuna!
![](floare.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
Pupixuriii la discretiee!
![](ilovey.gif)
P.S. Dana.n, cum iti apare in stanga, sub numele de pe DC, laleaua aia..chestiile alea cu "donator pt..."?
Aaaa.Lili, m-am bucurat tare sa te citesc!!
![](pupic.gif)
Mariandrei,
![](pupic.gif)
Krelia, Stephy,
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
Dankutza,imi pare rau pentru Pinky si pentru tine.Sper sa isi revina repede micuta din raceala. de
George-Stefan (15.11.09)
poze geo
crissa13 spune:
Am revenit! Iar sunt singura in noaptea asta, uf nu ma pot obisnui sa fie casa goala!
Am votat fetele in concursuri.
Va multumesc tuturor pt comentarii!
Am luat lapte Brenac pt maine si dupa aia o sa folosesc lapte de vaca pt ca avem o sursa sigura.
Legat de schimbarea carutului cu unul sport noi nu o sa il schimbam pt ca asta pe care il avem are vreo 4 pozitii si nu e foarte greu, iar Robert doarme foarte bine in el.
Dozz felicitari pt dintisor!Imi pare rau ca Ana trebuie sa poarte 2 luni hamul, dar cum ai zis si tu mai bine previi.Si Robert a avut pozitie pelviana, dar nici un doctor nu mi-a zis ca ar avea probleme cu soldurile si nu am fost la nici o ecografie de sold. Oare daca ma duc acum e tarziu??
Lili felicitari pt mersul Mariei, imi pare rau pt oboseala datorata musafirilor!
Miany felicitari pt dintisor.
Lauriciule esti belea
Smarandita canuta cu cioc o folosesc doar pt apa, doar ca Robert nu mai vrea sa bea din ea, nu stiu de ce.Am ajuns sa ii dau apa cu lingurita, sper sa inceapa iar sa bea din ea, nu doar sa rontaie ciocul.
Monica frumoase evolutiile Mariei!eu sper sa o ia si Robert de-abusile dar dupa cum il vad cred ca o sa mearga direct in picoare.Nu sta decat foarte putin pe burtica si cand il tin sa mearga face pasi destul de bine.
Monis oare maraiala si trezitul mai des a lui Iuli se explica prin aparitia unui nou dintisor?
Ionela pupam sa treaca mai repede sanul!
Ralu multumim pt stirile live!! asa ma bucur cand "aud" evolutiile fulgusirilor nostrii!
Dankutza brr prin ce ati trecut!Multa sanatate lui Pinky, sa revina la sentimente mai bune cu papica!
Cam atat pt seara asta.
Nopate buna tuturor!!
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Ralu, acele emoticoane apar donatorilor la anumite cazuri de pe DC.
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_80/monica_80.jpg)
monica_80 spune:
Fetele, va las pozici[/b] sa le vizionati la cafea. pupici de
scump Maria 13.12.2009
pozici
Andrecluj spune:
Buna dimineata, mamici, bebici si tatici dupa caz, ne prezentam cu cafelele obisnuite si va invitam la o portie de baita, ca noi o taiem. Ralu, Raluci Sa va traiasca minunile, sa creasca mari si frumosi si sanatosi! Dankutza Multa sanatate, sa ii treaca la Pinky repede! Stephy Miss you! Cuscri a mea pe unde umbla? A plecat oare pe la ceva drumetie si am ratat anuntul? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa , Botez Chiara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
Buna dimineata.
Ceva cafea iau si eu de la voi.Imi trebuie cam una de la fiecare.Geo a dormit mai bine.DAR.........s-a trezit la 07.00 in loc de 07.30.La multe luni Matei si Bubu,la multe lunitze Laura.
Revin mai tarziu ca tre sa fac de papa pentru noi si pentru copil. de
George-Stefan (15.11.09)
poze geo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
neata,
multumim de urale, Mateiu sa fii sanatos la multe luni Laura la multe lunite si tie gingasa mica
Va pupa bubu, va ofera o tratatie cu lapte biscuiti cu migdale si cereale integrale, caffe latte
va pup, plec sa-mi iau decizia ca sa putem merge mai departe cu statul asta minunat
Dankutza - ii doresc sanatate maxima pinkutzei si insanatosire grabnica
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_p_ilinca/mami_p_ilinca.jpg)
mami.ilinca spune:
Neata,
La multe lunite Bubu, Matei, Laura!
Dozz: se numeste IDR,clar facem testul inainte.
Smaranditza: eu i-am pus suc de fructe facut la robot in canita Avent.Canita nu s-a infundat pt ca i-am dat supapa jos.Dar Ilinca nu a apreciat deloc ideea mea,acum nu stiu dc din cauza sucului de fructe pe care il respinge uneori sau a canitei...nu i-am dat apa cu ea,mi-e mai usor cu biberonul
la care am atasat manere.
Ralu-seby:incepe distractia si la voi!Vai de spatele tau de acum
Noi seara avem probleme deja,eu o asez in patut la nani si ea e in picioare atarnata de marginea patului.Cred ca dc s-ar putea ar adormi in picioare
.
Dankutza:offff,sanatate multa micutei tale!pe toate
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)