Prietene la bine si la greu 30
Raspunsuri - Pagina 16
monica_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria dau eu bere, de stare nasoala, de durere de san, de cida ca nu trece Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
of ionela....imi pare atat de rau ca nu trece, chiar ma gandeam la tine...stiu cel mai bine ce inseamna durerea de san (lalu)
de scump Maria 13.12.2009
pozici
smaranditza spune:
Aha, ok. Inteleg ca nu a fost inca testata cu sucurile de fructe. Si eu ma gandeam exact la asta, many: oare nu se infunda ciocul?
Multumesc mult de raspunsuri.
Noapte buna.
Dozz spune:
Mariaandreai, ce ma bucur ca ai revenit! Multumesc pt raspunsuri. Ma bucur ca ai iesit din butoi!
Lavi, eu mai alaptez si fetita se trezeste noaptea de 2-3 ori. Adoarme repede la loc, dupa ce se satura.
mami.ilinca: raspund la intrebarea 2 - nepoteii mei au acum 5 ani, deci nu s-a pus pb sa prinda dozele de vaccin bcg expirate. La ei nu a ramas semnul. Pediatrul le-a facut un test (o injectie) si au avut reactie cutanata, deci vaccinul "prinsese". Nu stiu cum se cheama injectia asta test, dar pot afla. Nu are rost sa revaccinezi fara sa testezi inainte.
ralu_seby spune:
citat din mesajul lui monis5 aici sunt prezent! da cineva o bere? Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
Am un bax de Budweiser receeeeee..abia astept sa gust si eu...avem si rosmarini si inghetata Big Milk
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
monis5 spune:
citat din mesajul lui ionelamaria dau eu bere, de stare nasoala, de durere de san, de cida ca nu trece Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
haidi bai . ce rau imi pare!!! nu stiu cum sa te ajut
Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui many_bani Noi o folosim pe cea de 150ml de la AVENT ptr. apa si ceai, as vrea sa dau si sucurile tot cu ea dar inca nu am ajuns acolo, probabil in scurt timp, dar oare nu o sa se infunde ciocul cu pupa de fructe? Daca aflii inaintea noastra poate ne spui si noua Pupici mami de Vlad (29.10.2009) Poze |
ba da, se infunda, eu il strecor bine
si eu folosesc tot aia de la Avent, ii pun apa sau suc de portocale indoit cu apa (de fapt ii dau putin gust apei)...faza naspa e ca s-a colorat ciocul ala alb de la suc si nu s-a mai dus cum trebuie la spalat
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
ralu_seby spune:
citat din mesajul lui smaranditza monis, vezi ca ti-a lasat raluci portia ei. Ai primit PM-ul? Fetelor, prin ditamai labarteala mea de-aseara, s-a pierdut intrebarea despre cana cu cioc. O reiau: voi o folositi doar pentru apa, asa cum scrie pe eticheta ei? Sau dati si sucurile de fructe cu ea? Ca ma gandesc sa-i fac lui Timi din cand in cand sucuri de fructe (voi le dati? cand? cum?), insa mi-e lene sa stau sa ma joc cu lingurita, si de-aia intreb de cana asta. O folositi? Ma duc si eu sa consolez sotul, ca si al meu tine cu Germania, dar cam slabut joaca azi. |
Noi folosim canuta doar pt apa. Lui Matei ii place f mult, mai ales ca are si manere. Fructele sunt mai mult un piure
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
ionelamaria spune:
monica, cred ca nu ma doare atat de tare cum era la voi. Am reusit sa desfund atunci canalul si nu a apucat se inflameze, dar rana aia supureaza, chiar daca e mica... si cand pun bebe la san e jaleeeeeeeeee. Ma streseaza alaptatul... si, de fapt, doar alaptatul cu sanul stang. Daca nu as sti ca pot aparea probleme la canale, pe bune ca nu l-as mai pune la san... si cred ca ar trece mai repede. Ca face cojita acolo si la supt se desprinde... si mi-e si jena sa ma plang ca na... e mica... cat dintocii lui
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
RamonaCopot spune:
Hei ce m-am ditstrat cand am cetit pe mama omida alias Lauroaia cum a transmis ea live din casele noastre.
Eu ma relaxam in cada plina cu apa fierbinte, o ora juma am stat si ma gandeam la amr, la faptul ca mai am si maine o zi fara soacra acasa (apropos Laura, dupa ce am aflat ca a oprit-o la Timisoara, chiar am topait prin casa si am urlat de fericire, iar mama a crezut ca a venit stefi acasa deja de is asa hepy), am iesit din baie dezbracata (noroc ca nu prea avem oglinzi prin casa sa ma sperii)...ce sa mai..dezmat total pentru mine .
smaranditza eu i-am dat la xoricel suc de morcov, portocala si mar din canita aia si l-a putut savura. E drept ca doar o data am avut chef, dar se poate. Acum el bea numai apa din ea, dar deja a rupt tetina de la atata rontait. Cred ca ideea e sa nu i-o lasi sa o molfaie el singur cu orele cand are suc in ea.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
mariaandreai spune:
Bonsoir,
Lavi La multi ani si multi bani (vin ei sigur doar ca s-ar putea sa mai trebuiasca sa strigi dupa ei)
citat din mesajul lui monis5 ce e ala un bitang? |
vezi a 3-a definitie Aici se foloseste pt ca vine din maghiara. pt mine 'fleaura e cuvant necunoscut Legat de cruditati, se recomanda de la 1 an, dar pana la urma depinde de cum iti "simti" tu copilul. Adica nu se recomanda acum din motive de balonare si/sau aciditate. Daca tu crezi ca Santi nu are probleme de aciditate si gaze, poti incerca mai repede (eu as incepe pe la 9 luni cu din astea mai putin acide)
Andre nu te las in locul meu, dar te astept cu mare drag sa ne plimbam impreuna
Din categoria cra-cra: si Miruna a descoperit animalutele si cred ca motanelul meu va ramane in curand fara blana si codita. E innebunita cand il vede, striga si vrea in picioare, sa mearga la el. Si are o vitezaaaa ... Cateii sunt mai mari, pe ei prefera sa ii priveasca. Rade la ei, tipa, mai intinde mana, dar nu indrazneste sa ii smotoceasca ... inca. E innebunita sa stea in picioare. Daca stam jos imi ia mainile, le ridica si isi arunca funduletul in sus, indreapta piciorusele si e in picioare Face cativa pasi, in special daca vede ceva interesant (daca il vede pe Zoro face chiar multi pasi rapizi). Mai nou isi cauta echilibrul. Adica imi da incet drumul la o mana (eu nu o tin, o las pe ea sa se tina de degetele mele, asa cum mi le apuca atunci cand stam jos) si se lasa de pe un picior pe altul, fara sa le miste de pe loc. La inceput se dezechilibra imediat, acum sta deja cateva secunde. Si ultima lauda, ieri s-a autodiversificat cu piersica si lubenita (cand descarc filmuletele vi le trimit ). Cand am inceput diversificarea am incercat cu bucatele, dar nu a vrut, chiar in pireu daca gasea vreo bucatica facea ca si cum ar fi vomat. Mai tarziu, i-am dat pt gingii bastonase de mar tinute in frigi sa le roada, dar i le tineam eu in mana. La fel i-am dat sa guste caisa si visina. Cu primele bucati de mar se ineca, la caisa mai isi facea greata cand ii ajungea in gurita vreo bucatica si o scuipa, la visina inghitea bucatele. Ieri in schimb, i-am pus pe masuta ei bucatile de fructe si le-a luat si a papat. Cand se rupeau bucatele le mesteca asa de fain
Noapte buna
Maria si Miruna(11.12.2009)