Prietene la bine si la greu 30
Raspunsuri - Pagina 14
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza Dana are casa plina de mosafiri, masa plina de beuturici si artificiile pregatite. |
iote gand la gand
si bineinteles Mihamora si Fdaniela fac si ele rozarii si matanii sa castige stiti voi cine
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
am halit covrijii si gata fug, las si pt madama cu mosafirii
G.N.F.W.Y.A.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
smaranditza spune:
madama cu mosafirii bea numai APA PLATA dupa ora 6 seara (de vreo cateva zile incoace), si tot dejaba!
Sau stai, ca nu stiu daca mie mi-ai lasat, sau la raluci (care are si ea mosafiri...din aia...nepofiti) sau la Dana, care face matanii amu. (ioi, licuriciule, asa m-ai facut sa rad... )
Ancutza_Bro spune:
covrigii sunt pentru toata lumea, sper sa o ademenesc pe Raluci cu ei, ca uite nu canta nimeni in seara asta.
eu incerc sa o adorm pe Saby acum
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
lili_a spune:
si io, io ce?
raluci da' cum de-au venit musafirii asa hodoronc tronc? Io sint tot fara, si nici un semn ca ar aparea...
Monis saru-mina ca v-ati gindit la mine. Vine fata in parc, doar sa ziceti cind. Poate vine si Dozz sa-i dau carticica lu Jianu
Las si eu niste berica fara alcool pe bancuta, sa va tina de sete
raluci_b spune:
si io fac matanii la meci, musafirii tot mai stau nu-i mai numar ca ma plictisesc
HAI GERMANIAAAAAA
Lavi - te iertam in seara asta, dar pt maine sa te tii ca vin si eu cu cinsteala de 8 luni
va pup
si va las portia mea de covrigi cu tot cu rosmarin si bericioaica
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
ralu_seby spune:
LA MULTI ANI LAVIIIIII!!! si sarbatoriti astazi
I'll be back, tan-tan-an!!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
dankutza spune:
Dozz multumesc pt sfaturile referitor la burnei. Nu sunt prea sigura ca o sa ma duc la el. Mi se pare ca Pinky a crescut in inaltime mai bine decat in greutate. DAr asta o sa vad sapt viitoare cand ajung la dr. Piticul meu era/este cu inaltimea lui Pinky. Auzi, dar tu aveai ceva dubii referitor la soldurile fetitei, sau pur si simplu ai vrut sa o vada un ortoped? Cat a costat consultatia la CMU? Ai gasit loc repede, sau te-a plimbat pana ti-a facut programare? DAr de ce nu ti-a spus de prima data de ham si a trebuit sa te mai duci o data la el? Ai facut ceva investigatii, radiografii? Scuze curiozitatea...
Poze noi cu Pinky de la 7 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
monica_80 spune:
Hop si eu repede pana nu trece de 12 (a..uitati ca la romanica e 11)
LA MULTI ANI LAVI!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA NE TRAIESTI, SA FII FERICITA ALATURI DE FAMILIA FRUMOASA!
de scump Maria 13.12.2009
pozici