Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna dimineata

hai fetele trezirea ca io ma plicti ....

am fost aseara la med. de familie si mi-a luat tensiunea, care era 11 cu...cu... nu mai retin cu cat .
la cantar am avut o surpriza, ca am intrebat daca e bun cantarul....am 51,5 kg, de la 48 cat aveam acu aprox 2 luni.
dar de la stat in pat si toata ziua , nu e de mirare.

18+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Beatrice imi pare rau de ceea ce ti se intampla. Mie medicul mi-a spus ca vom continua tratamentul tot timpul sarcinii , dar si in perioada de alaptarea, apoi il vom intrerupe, pt ca la mine s-a declansat odata cu sarcina.

20+

Analiza de sange ATPO, iti spune daca este o tiroida declansata de sarcina sau nu, daca aveai probl mai de mult timp, dar nu le depistasei sau nu se manifestasera.

21+

Mergi la inceput

Eu azi ma rasfat cu plimbatul. La 17 am morfofetala si de acolo plec la dr endocrinolog(aseara deja primeam pe mail rezultatele analizelor de la Synevo).Pe langa analizele de tiroida, mi-am recoltat sange si pt hemograma si unele valori sunt cu putin mai mici decat valorile normale, nu inteleg de ce pt ca la inceputul sarcinii, hemograma mi-a iesit foarte bine.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Madanic, Celesta si Mirunam pentru ce faceti voi testul de diabet? Ati avut cazuri in familie? Mie medicul mi-a spus ca nu e necesar de facut, decat daca aveam astfel de cazuri.

20+

Mergi la inceput

Pai da. Medicul mi-a sp ca e declansata in sarcina. Eu am putin peste val maxima. Aveam TSH 5.1 fata de 4.2 care e maxim. Eu am inteles de la tine ca ai intrerupt tratamentul, la asta ma refeream cand am zis ca medicul mi-a sp ca trebuie continuat tot timpul sarcinii.

20+

Mergi la inceput

Trezirea???? Eu sunt la munk de la ora 7.

21+

Mergi la inceput

da, retinusem ca ti-a zis sa-l continui pe toata durata sarcinii. La mine stiu ce a vrut dr endocrinolog(sa vdm ce mai zice si azi). Mi-a spus ca hipertiroida se regleaza datorita sarcinii in trim 2 si 3, se regeleaza de la sine, pt ca dupa sarcina, cam in a 2-3 zi dupa nastere sa revina cu toata fortza. Partea proasta este ca voi alapta.Uff, mai precis am boala Basedow siintr-un fel imi doream baietezel, pt ca fetitza avea toate sansele sa-mi mosteneasca boala. A fost o boala care nu s-a manifestat in niciun fel pana am ramas insarcinata, doar ca eram slaba si oricate vitamine luam si oricata cafea beam, tot lesinata eram.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

CAPITOL NOU

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Vreau sa-i multumesc Mirunei si sa o rog sa ma ierte ca de fiecare data cand am cate o problema, sunt si genul care ma panichez putin, o sun sau ii dau sms. Si intotdeauna, fie ca era cu familia sau la serviciu, a avut timp pt mine.

21+

Mergi la inceput