Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui DIMITRA_R

fetelor,eu sunt suparata astazi,am vorbit cu dr meu,si am o infectie mica a secretiei,si ureoplasma asta nenorocita care nu scap de ea.acum am de luat antibiotic 5 zile,si supozitoare vaginale 6 zile,
sper sa fie bine bebe,dr mia zis ca nu este serios,dar trebuie sa iau tratament
ureoplasma asta am avuto si la prima sarcina,acum am luat la inceput tratament si nu vrea sa plece deloc
sunt asa de speriata,si pana pe 20 iulie mi se pare o vejnicie,cand merg la eco

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)19+

si eu am ureaplasma:(. zi-mi si mie te rog , cum a fost la prima sarcina, ai scapat dupa tratament? acum ce antibiotic iei? la cate sapt ai nascut-o pe cea mica?
eu am luat antibiotic 3 zile azitrox, 2 pe zi in doza unica . inca nu mi-am repetat analiza, sper sa ma timp sa ajung sapt viitoare :(

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Joann, ar trebui sa iasa cu detergent daca nu e uscata deja. In caz contrar Vanish/clor (daca e complet alb) sau mai simplu Fairy/alt detergent de vase care scoate cu succes pete de grasime, sange, creioane si altele.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

sugubina aniversare frumoasa, si sa fiti impreuna o 100 de ani fericiti si sanatosi! si pt bebeline sa stea cumintele in burtica pana la termen!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

nu reusesc sa pun poze...nu stiu de ce nu imi da voie...

18+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

am fost f trista ieri. m-am cantarit si am slabit un kg!
ma plangeam zilele trecute ca nu am pofta de mancare si mananc in sila, dar e prea de tot sa slabesc! daca ii fac rau lu' bebe???
aseara m-am fortat sa mananc ciorbita radauteana, pe care sotul o adora, dar mie nu-mi place nimic din ce gatesc, nu pot s apun mancarea in gura. nu am greturi sau stari de voma , doar efectiv nu simt foame si cand mananc ma satur cu juma' de castronel de mancarica
mai m-a linistit sotul putin ,dar acu' iar sunt singura cu gandurile mele

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Adipapazi te-am gasit. Felicitari pentru pereche!!! Maine vedem si noi ce avem in carcasa.
la toate ursuletele!

fericita!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

am fost f trista ieri. m-am cantarit si am slabit un kg!
ma plangeam zilele trecute ca nu am pofta de mancare si mananc in sila, dar e prea de tot sa slabesc! daca ii fac rau lu' bebe???
aseara m-am fortat sa mananc ciorbita radauteana, pe care sotul o adora, dar mie nu-mi place nimic din ce gatesc, nu pot s apun mancarea in gura. nu am greturi sau stari de voma , doar efectiv nu simt foame si cand mananc ma satur cu juma' de castronel de mancarica
mai m-a linistit sotul putin ,dar acu' iar sunt singura cu gandurile mele

19+

cunosc problema...asta mi se intampla si mie...nu imi place sa mananc nimic iar mancarea pe care o fac mi se pare oribila ...si cand ma apuc sa fac mancare ma gandesc ce as manca eu din toata lumea asta...si zic gata fac asa...dupa care nu-mi place

Doamne ai grija si de noi 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

RAL ELI la prima sarcina,am luat antibiotic,si dupa aceea nu am repetat analiza,mi sa spus ca nu este nevoie,fetita mea sa nascut la 40 de saptamani totul a fost bine.
acum la a doua sarcina iar mi-a iesit nenorocita asta de ureoplasma,am luat la 8 saplamani antibiotic RULID 150mg,2 pe zi,5 zile,am repetat analiza saptamana trecuta si iar a aparut,de astazi iau din nou RULID,aceeasi doza,5 zile,
eu nu mai stiu ce sa cred,dr imi spune ca nu este nici o problema,dar tipic trebuie sa iau aceste medicamente.
am repetat analiza de secretie,pt ca am multa secretie,si au vazuto iar si din nou tratament,ca daca,nu repetam nu mai imi dadeau nimic,ca la prima sarcina
nici eu nu mai stiu ce sa cred,
sper sa fie totul bine pt toate dintre noi pana la 40 de sapt!

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello girls...am fost dimineata la sport..apoi nu mai puteam sa dorm..am adormit la 9:30..
joann daca pata de snage e proaspata atunci iese imdiat cu apa rece si apoi spalata normal cu detergent..
beatrice am retinut eu aiurea sau tu dadusei di hypertiroidie in hipo??acum iar ai hyper?????????????..oricum din ce am citit hiper e mai putin periculoasa decat hipo...oricum amndoua trebuie tratate i sarcina obligatoriu
ana
fetele pt carcei cereti doc. sa va prescrie magnezium
si acum multi pt toate fetele, fara exceptie..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

am pus si io doua pozici ... doar ca cea cu burtica nu am iesit cu totul ca am facut-o singura .

18+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput