CV-ul in trend pentru 2010...

CV-ul in trend pentru 2010... | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

Un tānar de 20 de ani din judetul Bihor doreste angajarea īn silvicultura "sau īn orice alt domeniu". Mentioneaza ca are "diploma de bak" si trece la rubrica job actual: nicaiery. Obiectivul profesional este īndraznet, dar nu cuprinde si cunoasterea limbii romāne: "as vrea sa ma angjez si eu sami cāstig ezistemtza singur". Auto-prezentarea īi linisteste pe angajatorii din silvicultura: "sunt īnalt, serios si curat".

Un inginer mecanic cu experienta din Pitesti īsi cauta "loc de munca sau job", ca sa nu existe confuzii. Arata din start ca este poliglot: "doresc angajare īn pitesti, bucuresti, strainatate, abroad, bucharest". Jobul actual īl are la firma Chintesenta Enterprise SRL, cu functia "somer", iar asteptarile salariale sunt de 500 de euro īn tara si 2.500 īn strainatate. A cerut referinte de la angajatorii din trecut dar "e greu sa obtin referinte de la aceasta firma, fiind īn alta localitate si deoarece a falimentat".

"Buna ziua ma numesc dimache si as dori sa muncesc ca lacatus constructii nave īn stainatate sau īn tara", se oferteaza un tānar din Braila. Pentru un lacatus cu experienta de 10 ani cunoaste foarte bine domeniul IT: "Adobe Photoshop, Cunostinte hardware, Cunostinte software". Se recomanda prin aptitudini profesionale decisive pentru un lacatus: "capacitate de analiza profunda, abilitati de negociator si spirit intuitiv, empatic".

Un tānar de 18 ani din Buzau nu pare sa fie atāt de sigur de cunostintele sale īn domeniul calculatoarelor: "Doresc angajare īn sistemul it daca se poate dar daca nu īn orice domeniiu". O femeie de 39 de ani din Boldesti-Scaieni este la fel de flexibilia: "Doresc angajare, ca orice pot face....si fac...tot ce pot", scrie aceasta. si, īntr-adevar, desi a lucrat īn ultimii 4 ani ca brutar, are diploma si calificare de sticlar.

si bugetarii īsi cauta un job prin intermediul anunturilor de mica publicitate: "Īn conditiile actuale,ca bugetar veniturile sunt insuficiente,sunt nevoit pentru un trai decent si omenesc,a dorii si un alt job īn domeniul calificarii mele.apreciez lucrul facut cu seriozitate si raspundere,pun suflet īn munca pe care o fac din placere". Este oferta unui consilier de la Politia Comunitara din orasul Rāsnov care si-a trecut un obiectiv profesional impozant: "Corectitudine,legalitate īn limitele legilor si constitutiei Romāniei".

Īn schimb, o tānara de 21 de ani din Constanta ar dori sa se angajeze īn domeniul bugetar si publica un anunt, īn speranta ca va fi sunata de autoritatile locale sau de politie: "Doresc angajare īn cadrul administratiei locale, politiei locale sau ca manager, deoarece studiile superioare sunt pe acest profil . multumesc!". Printre abilitatile care o recomanda: "rezistenta la efort intelectual"

sursa:www.realitatea.net/perle-din-cv-urile-romanilor-care-isi-cauta-un-job_721951.html" target="_blank">www.realitatea.net

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Marius e greu de descifrat mesajul.Am citit jumatate si ma dor ochii . Nu poti sa il scrii din nou?

LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Diii scuze.... ce bou sunt!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

halal C.V-uri

Gabriela
18+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

.... ce bou sunt!

... referinte si aptitudini profesionale!!!

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Marius,
Cea mai tare e aia cu:"rezistenta la efort intelectual"

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Doamne, anunturile astea sunt chiar reale? Cred ca HR-ul se prapadeste de ras citind asa CV-uri.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 23+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

E bine ca exista si oameni din acestia ca avem si noi pe seama cui sa ne distram.
Foarte tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

acum am gasit topicul .Marius, sunt pe bune Cv-urile astea?
Madanic, tocmai ii spuneam sotului meu, ca si eu cred ca se prapadesc de ras cei de la recrutari sau HR.

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput