Viitoare mamici de sept-oct 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 4
Arianna11 spune:
Alynta eu am mai auzit fete care au patit ca tine,varsaturi la sf..asa ca stai linistita e normal.....bine ca e bb bine ,or sa se termine si astea ![]()
DD ne-a daruit o minune
25+
Alesia Maria
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andreea82
Te ajutam cum sa nu, dar dupa aia sa te tii, sa vezi cat mananc Imi pare rau pentru tatal tau! ![]() 27+ cu un carucior multicolor :) |
Si eu mananc mult,dar sa stii ca mai mult de 15 sarmale nu-ti dau!

.Glumeam! Sunt destule pt toata lumea!Ana
26+
Maia Elena
pianna spune:
vai ce-mi ploua in gura....sarmalute cu smantana.....

Luciana, stii cumva cat costa fara reducere?
24+ cu 
alexuza spune:
Asaaa ,deci ii zic sa imi aduca ( o sa vina la botez , deci pe la max 2 luni ) dar mai am o nelamurire
ea mi-a aratat unul cu picioare si unul fara care se leaga cumva de scaunul normal ,CARE O FI MAI SIGUR ?
Burtica de
31 +
alynta27 spune:
Arianna multumesc de raspuns! Poate i-or creste pletele si mamichiura fiimei de asta raul!![]()
Chichiuta da-ti o parere, te rog si la analizele mele! Valorile astea sunt modificate fata de normal:
Hemoleucograma:
Limfocite 19.6% (VN=25-40%)
Neutrofile 70.3% (VN=55-70%)
Nr eritrocite 3.87 x10*6/UL (VN=4-6.2)
Hemoglobina 10.83 (VN=11.8-015.3 g/dL)
Hematocrit 34.02 % (VN= 37-45)
Cocentratie medie Hemoglobina/Eritrocit. 31.82 g/dL (VN 32-036)
Pachetocrit 0.17% (VN 0.20-0.50)
La sumar de urina mi-a iseit densitatea la limita: <-1.005 VN= 1.005-1.030
Sper sa nu deranjez! Daca vrei imi poti spune si mie fiecare ce indica! Stiu ca unele arata infectiile, altele anemiile! Eu am fost chimista in cazul unui laborator de analize, dar hlg si sumarele nu au fost in sarcina mea! lA DOZARILE HORMONALE SI bIOCHIMIE STIU CE SI CUM INDICA! Multumesc!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pianna vai ce-mi ploua in gura....sarmalute cu smantana..... ![]() ![]() ![]() Luciana, stii cumva cat costa fara reducere? *********** 24+ cu ![]() |
pe noi ne-a costat la Raul 33 mil si cate 1 mil taxa pe an, se poate plati si in rate. Acum tot cam atata e, poate cu noul tva sa se fi modif putin.

Se plateste dupa ce vine rezultatul si numai in cazul in care iti convine si-l accepti.

24+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
alynta27 spune:
Alexuza eu am unul care are picioare si cand vreau il pliez! Daca la bucatarie ai masa care sta mereu deschisa si e trainica poti opta si pt scaunelul prins! Acum gandeste-te unde ii vei da papa! Avantajul celui cu picoare e ca il pui unde vrei si nu depinzi de masa!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Buburuza_10 spune:
Dragi mamici cu experienta si viitoare mamici informate, am si eu nevoie de un sfat!
Cum e mai bine: a)bebe sa doarma cu noi in camera sau b)sa doarma de la inceput in camera ei?
Astept cu interes opinii si sfaturi! 
31+ 
alexuza spune:
CE BURTICI FRUMOASE AM VAZUUT 

Si chiar asa ANA nu te mai vaita de grasime ca nu ai asa multa , ti se pare pt ca tu dupa cate am vazut inainte erai cam schilodik
( este mai bine asa
) 

Burtica de
31 +