Beta hcg - dublare la 48 sau la 72 ore?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marialora spune:

Mi-am facut programare la un medic, dar pe data de 8 Martie, pt ca este prea devreme cred, pt ca la ecograf nu se vede nimic. Am 5 zile de cand nu mi-a venit si cred ca e prematur sa ma duc la medic. Voi ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

daca de la ultimul CM ai aprox 5 saptamani trebuie sa se vada la eco.La mine la 5 saptamani s-a vazut.Care este data ultimului CM?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 12+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Pe 23.01 noaptea mi-a venit ultimul CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Marialora, nu vreau sa te dezamagesc, dar, teoretic, daca valoarea scade, fie s-a pierdut 1 bb pe drum, daca ar fi fost ma multi, fie sarcina nu mai este in evolutie. Du-te si repeta beta, nu mai astepta pana pe 8 martie.
Banuiesc, din experienta, ca acum va fi aproape de 0.

Imi pare rau...

Mi-as dori din tot sufletul sa nu am dreptate si bb sa fie bine!

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Ideea este ca nu mi-a venit pana acum CM si ma gandesc sa nu fi facut acele analize prea devreme, in sensul de la o zi la alta. Nevenindu-mi CM pana acum inca sper ca sunt insarcinata. Ma simt ok, doar ca uneori mai am mici intepaturi la burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

la cate zile de la ET, se poate face cel mai devreme, B-hcg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

ingeras, am revenit pentru ca mi-a atras atentia faptul ca ai avut la un FIV - 6 blasto AA, asta a fost un rezultat ffff ok.....de ce FIV-ul a fost in cele din urma nereusit? pentru ca evolutia a fost f. buna pana la un moment dat...

Mergi la inceput