Trombofilia o cauza a infertilitatii - 27 -

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

m-am lamurit!!!
nu-i totuna...tre' s-o fac si pe asta!!!
ce bine ca am descoperit acum ...ca Duminica dimineata tot ma intep pentru PRG...s-o fac si pe asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Daca ai factorul V Leiden, vei avea si APCR. De obicei se face analiza APCR intai, si daca iese pozitiv se recomanda analiza FVL. Eu asa am priceput. Si fiindca eu am inceput de la coada la cap, cu FVL-ul adica, nu sunt convinsa ca este necesar sa o fac, ca pana la urma ce sa imi arate, ca am FVL? Stiu deja

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Samira33 te intreba-si de APCR, de tine este bine ca esti aproape dar, eu mai trebuie sa fac homocisteina, sa vad cat de tare si mare sunt, am gasit la mine dar, costa cat daca, fac eu un drum pana la bucuresti+analiza(360 ron)si nu stiu daca nu-mi compromite proba, asta este baiul mai mare. Cand i-am spus sotului de analiza, ma intrebat de ce nu ai facut-o?eeeei era scumpa(150), nu am spus ca am uitat.Te-o gasit economia,mi-a spus.

Pupici la toata trupa de fete

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Dangagabriela, mergi cu ultima eco si analizele pe care le ai pana in prezent. Acolo iti vor face un scurt istoric medical si iti vor lua sange pt analize.
Aristica, inseamna rezistenta pe arterele uterine. Multumesc pt urari!
Nici eu nu le-am dat mereu bani. Am constatat ca nu fac diferente daca ii dai sau nu. Nici Uscatescu si nici asistentele. Mie imi par super de treaba!

14+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Felix scuze de intarziere,acum am ajuns acasa.
La 12 sapt a fost prima oara cand mi-a masurat IR.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

23+

Mergi la inceput

hai ca incerc si eu sa trag niste concluzii privind vizita la d-na dr U. Deci:
1. sun inainte sa vad daca va fi acolo sau nu si de la ce ora (fac 5 ore cu trenul pana in Buc., aranjez cu soacra sa stea cu baiatul... complicat - deci TREBUIE sa o gasesc acolo)
2. iau trimitere de la medicul de familie si eventual adeverinta de salariat. Trimiterea nu cred ca va fi valabila, dat fiind ca nu sunt in acelasi oras doctorii.
3. iau la mine toate analizele pe care le-am facut si lista cu medicamentele ce le inghit.
Intrebarile mele sunt:
1. daca ma duc de la 6:30 acolo imi face analizele sau trebuie sa zica dr inainte? Aici sunt total in ceata, v-am zis ca mie mi-a recomandat si analize de diateza hemoragica, si habar nu am ce sunt alea.
2. daca nu sunt gata analizele ce fac, intru la dr fara ele si le aduc mai tarziu, sau cum?
3. Homocisteina ar trebui sa o fac in prealabil sau se poate face acolo si sa dea rezultatul tot la fel de repede?
Of, parca nici sa gandesc nu mai pot! Incerc sa imi fac traseul de acum fiindca in luna august voi fi foarte putin pe acasa. Vreau sa ajung la d-na dr ori la sfarsitul lui august, ori la inceputul lui septembrie, ca sa prind si ovulatia de septembrie cu injectii de clexane facute, daca imi zice (foarte probabil). Poate am si eu noroc si apare, ca imi faceti pofta atatea gravidute pe aici!
Cel mai fain ar fi sa mai vina la control atunci vreuna dintre voi, sa ma duca si pe mine de manuta pe acolo, ca v-am zis ca ma inhib cand e vorba de spitale de stat mari.
Multumesc pentru rabdarea de a repeta la nesfarsit niste lucruri pe care le-ati mai spus deja...

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ii arati asistentei toate analizele care trebuie sa le faci. eu trebuia sa mai fac o analiza si m-a trimis la o bioloaga tot din spitalul ala (am dat si io ceva). daca te trimite in alta parte sau nu se fac acolo analizele alea sau le faci la tine (in iasi) stabileste cu asistenta sau doctora cum le transmiti (prin e-mail eventual). e foarte important sa fii sincera si deschisa la discutii, sa explici tot ce vrei (chiar daca se enerveaza) si sa nu pleci de acolo pana nu esti lamurita pe deplin ce ai de facut.
dr. se poate sa nici nu te vada dimineata. te duci direct la asistenta si ii explici ei cand iti vine randul. acolo e multa lume, fii indrazneata, intreaba cine se ocupa de gravidute, cine e ultimul la rand si alte chestii de astea... ca stai acolo mult si bine daca nu esti infipta.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz

Mergi la inceput

madyrizi, multzam fain! cred ca voi face de dinainte toate analizele, asta bineinteles daca aflu ce e diateza aia hemoragica (analizele specifice)... apropo, aveti vreo idee? stiu cam am mai intrebat o data
PS am banuit ca mie mi-e adresat raspunsul, chiar daca nu sunt din Iasi

Mergi la inceput

Fetelor, continuam discutia aici: capitol nou nr. 28

Mergi la inceput