Trombofilia o cauza a infertilitatii - 27 -
Raspunsuri - Pagina 20
mrnscmnc spune:
Arsitica la Fundeni nu trebuie sa platesti in nici un fel. Doamnele de acolo sunt super dragute, ce-i drept ca au fff multe paciente si trebuie sa ai rabdare. Din ce am vazut eu nu se merge pe sistemul pilelor, mai mult fac chiar si glume pe seama asta daca vine cineva "cu recomandare"
Gabriela de la Universitate iei troleul 66 si te lasa chiar la cap de linie unde de fapt e intrarea din spate a spitalelor. Sunt multe cladiri, mergi pe alee si in dreapta vreo 2 cladiri, oricum intreaba gardienii ca stiu toti. Sa ai la tine dosarul cu tot ce ai facut pana la momentul ala si preferabil in ordine ca se uita pe el. Programul e de la 7-10 dimineata pt recoltatat si dupa ora 13 pana la 18 chiar pt rezultate.
O sa ajung si eu dar cred ca marti ca luni merg la ginecolog pt primele analize. Si vreau sa va mai intreb o data pe toate e cineva care are alergie la aspenter?
Pup
jasmine30 spune:
Ruxandrada iti multumesc din suflet pentru raspuns!
Sarcina usoara in continuare si sa dea Dumnezeu ca bebe sa se nasca la termen frumos si papacios !
Cu drag,
dangabriela spune:
mrnscmnc, multumesc tare mult pt raspuns!! Ar mai fi ceva: dosarul il las acolo la ele si il iau odata cu rezultatele? Sau se uita pe el de fata cu mine, atunci cand imi ia sange?
Eu am luat Aspenter , nu sunt alergica , dar acum iau Aspirin cardio( are o concentratie mai mare).
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 11 +
felix76 spune:
Ruxi, dureros mod de a descoperi ce problema ai. Daca nu ar fi fost forumul si fetele care au sapat si au descoperit cauzele infertilitatii si avorturilor repetate, probabil nu am fi ajuns sa facm analizele si sa descoperim "balaurii". Ma bucur enorm ca traiesc in secolul asta pt ca am acces la tehnologie si informatie.
Fetele care-s interesata de pret, am vazut un lucru, multe gravidute nu bagau nimic la buzunar si nu era nici o problema, erau tratate la fel ca cele care bagau. Nu e tarif fix, eu am dat 20 lei la asistenta (vai ce rusine mi-a fost sa bag mana in buzunaru femeii chiar si sa las ceva acolo) si la dr n-am dat nimic ca nu am avut ocazia. O sa ma duc odata cu un buchet frumos de flori.
Adeverinta de la medicul de familie am avut dar mi-a lasat-o in dosar, nici nu s-a uitat pe ea.
Tamy, Denisa, Anna 

Felix
9+
aristica spune:
mrnscmnc, felix
...am intrebat de "plata", deoarece la primul fiv, cand ma duceam la doamna doctor la garda, in spital, o eco avea pretul ei "in buzunar", un consult - un alt pret, o injectie - alt pret...si aflasem preturile de la alte femei aflate in situatia mea. Ideea cu un buchet mare de flori e foarte buna. cred c-am s-o adopt si eu, dar transform buchetul intr-o floare la ghiveci ![]()
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
mrnscmnc spune:
Aristica am inteles ideea, si eu a 5-a oara am dus un buchet de flori si am inteles de la asistenta ca le duc la biserica din curtea spitalului.Nu te agita ca e alt sistem decat in spitalele obisnuite.Si am vazut ca si in spitalele celelalte nu prea mai iau atentii doctorii, eu la sarcina pierduta din ianuarie am dat doar la anestezista si la asistente caci doctoritele nu au vrut sa ia nimic. Am stat de vb cu ele si am inteles ca daca vroiam eu intrerupere de sarcina luau, dar asa.....nu se bucura de raul pacientelor.Si sincer si eu sunt bugetara si nu-mi da nimeni nimic, in schimb treaba mi-o fac.Pup si bafta
unique spune:
Eu i-am dat doctoritei de cate ori m-am dus la Fundeni,si asistentei la fel de cate ori mi-a luat sange, dar nu pentru ca mi-ar fi pretins cineva ceva, asa am considerat eu ca e bine, avand in vedere munca depusa de ele.
Dana, mami de
Sofia Andreea (17/10/2007) si
23+ 
MTHFR C677T heterozigot
samira33 spune:
fetelor...va rog sa ma lamuriti si pe mine cu ceva ca nu stiu daca am inteles bine.
asadar si prin urmare....am Factorul V Leiden pozitiv ,heterozigot,G1691A.
tot cititnd pe internet am vazut ca se face referire al rezistenta la proteina c activata cand este vorba de factorul Leiden.
eu am facut si poteina c odata cu toate analizele de trombo.
aceasta proteina c e tot una cu APCR???sau e alta mancare de peste si trebuie s-o fac si pe asta???si daca trebuie s-o fac,unde ma duc???probabil tot unde am facut si analizele de trombo...insa ce cer???
pur si simplu APCR???
nah...ca mi-am prins urechile.
balanta_tm spune:
samira, APCR = Rezistenta la proteina C activata.
20+ 
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
FIV1 reusit, Wunschbaby Viena
samira33 spune:
asta am inteles balanta
ce nu am inteles este daca APCR asta e totuna cu Proteina C...sau sunt 2 analize distincte???!!!