Hotel Europa Eforie Nord

Hotel Europa Eforie Nord | Autor: karla2007

Link direct la acest mesaj

Buna seara fetelor.

Daca ati fost cazate la hotelul Europa din Eforie Nord,puteti sa-mi impartasiti pareri,ce v-a placut/nu v-a placut?In 2 august vom merge si sunt binevenite cateva pareri.

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Am fost anul trecut. Este super, noi pana acum tot in Turcia la all inclusive am fost, dar dupa ce am stat la Europa, ne-am convins ca si in Romania exista hoteluri adevarate pe litoral. Hotelul este foarte curat, personalul politicos, iar mancarea foarte buna si diversificata. Noi am avut doar mic dejun inlcus, dar daca mai mergem as opta pt all inclusive, sa nu mai mancam pe cine stie unde, sa patim ceva cu burtica.
Singura problema, specific romaneasca a fost plaja. Au plaja privata, inclusa in pret, cu sezlonguri si umbrele, nu se mai plateste nimic, da...e tot in Romania. Persoane care vin cu prosop si nu inteleg ca e plaja privata si nu se dau plecati (paza le explica dar degeaba), vanzatori ambulanti care striga in rime ca-si vand porumbul, colacul si mai stiu eu ce), pt mine a fost neplacut iar pt fetita mea de 6 luni jumate a fost traumatizant, pt ca se speria usor la zgomotele puternice.
Au loc de joaca pt copii, un parc deosebit, cand intram de la strada in parcul hotelului, parca intram inalta lume. Au piscina la hotel, centru spa.
Noua ne-a placut foarte mult!
Distractie placuta si un concediu minunat!

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

Ma bucur sa citesc numai de bine despre acest hotel.

Multumesc Ayla.

Concediu placut si voua daca nu ati fost inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Si noi, si noi. Deci superb, am fost acum 2 ani. Anul asta revenim si abia astept. Totul este frumos, mancarea fff buna, curatenie, personal amabil. Curtea este frumoasa, plaina de verdeata. Vederea superba. Drumul la plaja e cam nasol, mai lungut un pic, cand ai si 2 copii...Si muzica seara pe plaja, se aude in camera! Dar in rest i n privinta hotelului nici o grija, ca e f bine!

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

Multumesc Albinuzza pentru impresii.

Cat de lung e drumul pana la plaja?Din ce am auzit,spuneau undeva intr 10-15 min.

Mergi la inceput