Puiuti de Randunici 2008 * (428)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Daciana, iti zic si eu ce-mi to zic si mie ca proasta...si-i zic si lui Tuchi si cui o mai fi...Dumnezeu stie El de ce ni le da sau nu ni le da pe toate si cand anume le programeaza...Pe noi uneori ne depaseste.
Abia imi trasesem sufletul dupa vestea glaucomului meu urmata instantaneu de accidentul vascular al mamei...Tata acum a facut icter si are probele de ficat catastrofale. Maine merg cu el la spital. Ori e hepatita acuta ori "ceva" a recidivat prin tubul digestiv. Ma gandesc la ce-i mai rau. Mama nu poate ramane singura si nesupravegheata (daca va fi sa-l internez), noi trebuia duminica sa plecam la mare in bruma de concediu la care am si eu dreptul (cu cupchil mic si 3 baiet/barbati dupa mine). Deci maine daca mai aveti loc/timp de un pumn strans si pt mine si tata v-as fi recunoascatoare!
Nu stiu fetelor, NU MAI POT, nu ma mai tin nervii cu atatea boli...Din 2007 incoace, cand nu e unul e altul...M-AM SATURAT!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

naty

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty tinem pumnii. Doamne ajuta sa nu fie ceva recidivat pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

naty, te cred ca nu mai poti (oricat de mult incarc sa ma programez sa fiu optimista si sa fiu rezistenta cand ma lovesc zilnic de cateceva simt ca imi vine sa o iau la sanatoasa si uite asa iar cad in panta cu negativism),ma sa nu fi recidivat nimic pe acolo si sa reusesti si tu sa mergi in miniconcediul programat si pe care il si meriti cu varf si indesat. macar sa reusesti sa iti reincarci bateriile. uite multi de la Daciana.

te astept maine cu vesti mult mai bune, tin pumnii cat pot de stransi

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+15 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

salutare! am citit in fiecare seara ce ati scris, insa pana sa raspund cadeam lata si adormeam cu laptopul in brate.
so, naty, iti tin pumnii si ma rog sa nu fie ceva de temut la tatal tau.
daciana, intr-o buna zi vei afla scopul acestor "rateuri"....
mishaaaaaa, imi era tare, tare, tare dor de tine!
miha, sunt intrebari firesti, cred ca toate cu bebe 2 ni le-am pus. nu pot zice ca la bebe 2 merge totul struna, ca deja am experienta de la numero 1, caci clar, este vorba de alta piticanie, cu alte "tabieturi", insa de cand cu el sunt si eu altfel...ma simt mult mai stapana pe mine si....altfel.

noi suntem la viena inca, este SUPERBBBBBBB!!!! efectiv mi-am rupt pantofii de cat am umblat, acu' am trecut la perechea nr 2 sa o fac praf si pe asta . e un oras minunat, oamenii imi plac la nebunie, amestecul asta nebun de natii, culori, limbi. in seara asta am stat la o terasa si am baut bere cu o multime de oameni, ne-am uitat la meci si am strigat in cor, VIVA ESPANA!!! . culmea, toata lumea pe aici a tinut cu SPANIA!!!!
am vazut palate, biserici, muzee, mai avem inca o lista intreaga, cel mai mult mi-a placut vizita la gradina zoologica si inghetata de la zanoni, unde, eu singura, nu am putut sa dovedesc una!!!!
alex a fost super incantata de Prater, parcul de distractii, unde am probat cam toate draciile alea. m-am dat in celebra VOLARE si am zis ca acolo imi ramane capul, ca se detaseaza de corp si raman fara el . apoi m-am mai dat intr-un turn cu lanturi, care se invarteau la 117 m inaltime. a fost o senzatie.....de nedescris in cuvinte.
Azi am mai fost la un festival de jazz si film, la Rathaus, o atmosfera vesela si relaxata, de parca toata lumea traia in Happy World. eu cred ca astia nu sunt stresati, frate, niciodata! zic si eu ca Alice, numai relaxati pe aici!
ma greu cu mancarea pt noi, ca astia sunt carnivori inraiti aici, restaurantele sunt pline de celebrii wursti si schintzele vieneze, brrrrrrr. insa traiasca CHINA si zecile de restaurante asiatice, care au si happy hours, cand mananci cat poti, de numai 6 euro. asa ca, mi-am luat inima in dinti si am incercat tot felul de preparate, de care am fost tare fericita ca nu fugeau din farfurie .
sincer, le-ar prinde bine vienezilor astora un restaurant romanesc, sa le aratam noi ce inseamna mancare adevarata si diversitate! o sa=i dau nicoletei ideea
m=am vazut cu nico si familia vineri, am stat cateva ore impreuna, alex si stefan s=au jucat impreuna, matei si marcel s=au imprietenit instant, iar eu cu nico....am avut senzatia ca o cunosc de o viata. parca ne despartisem cu o zi inainte si ne=am reintalnit. cand mi s=a prezentat m=a apucat un ras .

in fine, ma duc sa dorm, ca aici e 12 si maine ma scol devreme sa o iau de la cap, sa mai rup o pereche de pantofi prin 'piata lui fane', cum spunem noi in gluma la Stephansplatz.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

hop si eu in loc sa-mi fac somnul de frumusete...dar musai trebuie sa spun...miha, nu o fa pe calul breaz...peste vreo 6-7 luni o sa vrei sa se sufle si in popoul tau nu numai in al lui Luca...de fapt exagerez...nici macar nu o sa vrei sa ti se sufle in popou ci te vei multumi si cu aia o ora in care cineva ti-l va lua de pe cap pe Luca si tu vei putea recupera (posibil) somnul pierdut in noaptea precedenta. Nu miza ca Luca va avea aproape 3 ani si va fi baiat mare, caci nu va fi. El va ramane un copil care va vrea alint si joaca si atentie si nu este obligatia lui sa inteleaga cum e cu oboseala ta si schimbat de pampersi kkciosi noaptea si alaptat si bla bla bla.
Nepoata are 6 ani, e la scoala, are preocuparile ei, de mult timp isi inchide usa la camera ca sa nu fie deranjata...ei, a venit frate'su si cere atentie. Primul comentariu a fost ca nu e corect ca frate'su sta toata ziua acasa cu maica'sa in timp ce ea trebuie sa mearga la scoala, joaca ei matinala singurica in camera s-a transformat in calarit mama chioara de somn etc etc.
Asa ca...lasa poarta deschisa...caci orice ajutor iti va fi binevenit.

Nu spun ca nu te vei descurca ci iti spun ca iti va fi mult mai bine daca baremi un pahar cu apa are cine ti-l pune pe masa.

In rest noi... ne adaptam incet incet. Inca sunt habauca de cap. Masor ziua in functie de numar pampersi kkciosi, alaptari, minute in care reusesc sa dorm. Bine-nteles ca pe cand ii dau la unul sa manance urla celalalt, pe cand il alaptez pe unul vrea atentie cel mare, pe cand in sfarsit culc unul se trezeste altul...vai viata mea. Azi iau sfarsit cele 4 zile "de proba" in care am fost singura cu ei de la 5 dupamasa pana la culcare. Zic eu ca am trecut testul tinand cont ca nu i-am scapat pe niciunul in cap, au fost cat de cat schimbati, alimentati, alintati. Intre timp mi-am achizitionat si un wrap ca sa-l port pe Michael atarnat de gat cat mai fac una alta cu Patrick...eh, suntem pe drumul cel bun.
Dar un lucru e sigur...eu inchid taraba...alta gravidenie, alta nascare, alta tzatzaiala...no way.

Gata...plec la somn

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

neata!
pentru toata lumea!
pe gecko o iert ca nu ne da de baut nik!
ce pot sa zic eu e ca e absolut minunat cand ii vezi pe cei 2 copii cum se joaca si se iubesc, cum incep sa fie complici, cum se ajuta si se sustin!

cand ma uit la ei imi dau seama ca primii 2 ani ai lui Seb, pe care ii consider cei mai grei, au trecut ca prin vis si a meritat!

Iaca de ce sunt fericita ca sunt cu ei la munca!

Naty, Doamne-ajuta!
Nu stiu ce sa zic mai multe....te crfed ca e foarte greu si chiar daca toate au un rost, boala parintilor si suferinta copiilor sunt chiar de neinteles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna dimineata la toata lumea!
pentru toata lumea

Eu azi am trimis copilul la munte cu bunicii, si deja parca am ramas fara o mana si un picior 2 zile stau fara iubita mea, dar sambata fug la ea.
Culmea culmilor este ca astazi de dimineata vroia sa mearga la gradinita Si-a luat haina, si-a luat ghiozdanelul si cheia de la masina si tot imi spunea "haide, haide"!
Deja ma gandesc ce fac eu singura cu atata timp liber... Diseara ma duc la cosmetica, apoi mai dau o raita prin magazine... si??? Offf, o sa mor de dor...

Maine vrea sa mearga cineva la un film cu mine

Va pe toate si tin pumnii cui are nevoie

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Olga e internata cu Sophie la infectioase,cu kk cu sange. Mica e pe perfuzii,iar Olga..of..Nici nu-mi pot inchipui cum face fata! Cine are nr.ei si-i pe faza acum-va rog,scrieti-i 2,3 randuri,cred ca i-ar face bine!

Mergi la inceput