Puiuti de Randunici 2008 * (428)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Daca n-a mai facut febra e de bine, nu?
Doamne Ajuta!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am trimis si eu sms Olgutei,am luat nr dupa mail...doamne ajuta sa fie bine

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Doamne ajuta sa fie bine Sophie si Olga!

Cuscra, sanatate multa tatalui si putere tie! Ma gandesc la tine si ma rog sa fiti bine cu totii.

Tuchi, sper ca e totul ok cu ginerele bonei si lucrurile vor reveni la normal.

David e bine, daca intereseaza pe cineva... Am avut si eu nevoie de gandurile voastre bune, dar se pare ca toate ati trecut peste postarea mea...

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Ramo multumesc pentru pontul cu nr de telefon de pe mail! Doamne-ajuta-le sa scape repede!

Mergi la inceput

Ioana, ma bucur ca David e bine! O si o pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salutare cu mult soare!

Sunt prin zona, citesc si astept sa-mi vina dorul de povestit, ca am vizitat niste chestii atat de frumoase!!! O sa incarc poze (secolul asta, sper) sa stiti ce aveti de vizitat, daca veniti in Anglia.

Zoze, nu te-am lasat sa ma strigi, ca mi-e frica de buburuza. Sa nu se enerveze. Sper sa te prind pe mess curand!

Olga, stiu cam prin ce treci...Imi pare tare rau, va fi bine! O imbratisare calda de la mine, ma gandesc la voi!

Mergi la inceput

Alice abia astept povestea despre locurile minunate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Alicel vine inspiratia aia mai repede?

Luny ce mai face Mateiu'? S-a dezumflat buzita?

Mimo ai ramas datoare cu povestea de la pasapoarte! Sau te-au dat aia gata?

Stelutz voi sunteti bine, sanatoase acum?

Cristina tot am vrut sa-ti spun ca mi-a placut tare mult aia cu "acum 2 copii sunt prea putin pentru mine" bafta in ceea ce iti propui

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

am citit tot insa am retinut

olga sa fie totul bine, multa sanatate...
zoze, cand mai afli ceva despre olga sa ne spui, da? urmatoare eco la mine e programata undeva dupa 15 august...dar pana atunci cred ca o sa imi gasesc un dr cu care sa nasc ca dr-ta la care merg cu ma poate asista, decat daca nasc la clinica particulara...si in alt oras, adica Sf Gheorghe...nu-mi vine...mai bine in Brasov...asa ca sunt in cautare de dr, dar mi-e asa de frica sa incerc un alt dr. de dr cu care am nascut nu mai dau la nici un cabinet, nasol moment

ioana, ma bucur ca sunteti bine asteptam si alte vesti

alice astept povesti

ariel, m-ai facut sa vad Viena cu tine

naty, vesti? sper sa fie bine tin pumni in continuare

gecko, cunosc sentimentul cand ma gandesc ca ma voi "imprieteni" iar cu el parca nu-mi vine sa mai nasc lasa ca trece totul noi sa fim sanatosi

blanka? scoate capu' si povesteste...spune tot

kya, sincer eu nu stiu cum e sa iti fie dor de copilul tau pentru ca Daci nu a plecat niciunde fara mine , dar sper sa treaca repede, uite din partea mea , rasfatate si tu un pic

tuchita, sper sa ai vesti in curand de la bona, poate nu putea sa raspunda sau nu a auzit telefonul

bravo, andrei pui de Ramo, esti destept sa o inveti si pe Daci culorile, da? te rog frumos

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+15 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Pupici de la noi.Vecinik
Despre noi: viroza a cam plecat de la noi,mai tuseste putin Tea,iar eu inca am nasul usturoiat...Am dat si de dr care imi place si, desi amilaza serica a iesit cam mica,cica nu e relevanta,rau era daca iesea mare...dozarea vit D e Ok,la fel fosfataza, asadar,gauroaia din fontanela ea stie de ce e...continuam cu 1000 de vigantoletten,dar avut grija cu soarele sa nu dam in supradoza de vit D...aleluia,ca soarele il caut,dar nu-l gasesc...So,m-am mai linistit in privinta fontanelei...
Dar,nu ma mai descurc cu crizele Teodorei...dupa boala e si mai si,lula a devenit prietena ei zi-noapte,altfel e crima...OH,MY GOD,CUM MAI SCAPAM DE EA?...nu asculta deloooc,vrea doar ca ea,pot sa-mi racesc gura la nesfarsit,iar daca nu cedez,urla cu tremuraturi si cu icnete teribile pana la epuizare...Oh,mama,mai e careva asa??Nu stiu,zau,cum sa ma mai comport!Incerc sa-i explic,degeabaaa...daca apuca sa inceapa sa urle,aleluia.Cu masa tot greeeeu de nu ma mai tin nervii...ieri nu a mancat nik dupa 13.00.La 20.00 ne-am certat fiindca am rugat-o sa pape macar cateva lte de iaurt,pe langa pufuleti,altfel ii confisc pufuletii si m-a ignorat...asa ca i-am confiscat pufuletii,i-am explicat,nu am avut cui...s-a pus pe urlet teribil pana la epuizare si s-a culcat...pe la 3 noaptea a cerut lapte..Of,chiar ca probleme mici la copiii mici mici..ca apoi cresc si copiii,si problemele...

Aoleu,saraca Soph...imi pare tare rau.Olga,multa putere!
Cata,cu uro e cam asa:Prima uro cica a fost contaminata...la sumar au iesit frecvente leucocite si flora microbiana,iar a 2 a uro a iesit necrescuta...Eu nu mai inteleg nik...Dr zice sa nu ma stresez,daca nu mai face febra si nu-mi da de inteles ca ar ustura-o,ar jena-o ceva...dar eu m-oi prinde?Si apropo,nu am avut cum sa pacalesc uliul sa inghita miere/zahar+alb metil sau ciocolata peste care am turnat 2 pic de metil...nik..s-a prins si a scuipat-o cat colo
Mimo,umorist trebuia sa fii,mami! Tu cu atatea oferte in maneca,si tot tu sa dai la mop...scuze,da scoti omul din boala cu naratiunea!Tai dupa lista 2 mai,gata!
Aoleu,Vecinik,cum naiba te-ai intalnit chiar cu vamaiotul din naratiunea lui Mimo???Era clar dus cu capul,bietul!Pai daca tu nu stii sa conduci,pai cine??Apropo,nu te va uita nici randunoiul vreodata,si nici prietenul nostru cu care ne-am vazut atunci in carol,cum ai iesit tu in tromba si in zig-zag din parcare,nervoasa!
Kytzy,Doamne ajuta..
Ariela,ma bucur pt voi,austriecilor!Cu ce sa intaresc si eu imunitatea???
Cata,aoleu,ce ghinion cu bona!Sper sa fie totul bine!
Naty,offf..
Pupici tuturor si sanatate maxima.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput