Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

Ce faceti fetelor?Pe mine m-a rapit o greata pe care cu foarte mare greutate am suportat-o.Insa azi mi-a fost foarte bine.Oare nu cumva este un semn rau?

................................................
9+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Miha aha deci ai un rocker(ita) inrait(a) daca l-ai zguduit la Ramstein Si-al meu sot vrea sa mearga, la noi vin luna asta parca.
Eu in sarcina trecuta pe la 25 de saptamni am fost la un balet si tot spectacolul copilul s-a zbantuit in lungul si-l latul burtii, ziceai ca vede si face la fel ca cei de pe scena. Cel mai tare se misca la aplauze, cred ca se speria. Eu care nu prea-l simteam de fel m-am speriat tare, am zis ca nu-mi mai trebuie. Acum cine e fan orice dans si miscare? Copilul meu. Toata ziua ar dansa, da din fund, din cap, face break-dance, piruete, nu stiu unde a vazut el la televizor si face exact la fel.

Shubulina de pe lap-topul de la servici nu pot vedea pozele, astept sa termin si ma duc si eu sa vad, daca e mai mare ca a mea. Eu sunt de-a dreptul complexata, o ascund, ca daca ma intreaba lumea in ce luna sunt mi-e rusine sa zic ca numai in 2. Nici poze n-am facut.

Iubita Mara pai nu cred ca e nimic au, acum inaintam si mai trec din greturi. Eu am fost OK toata ziua pana m-a pus nu stiu cine sa mananc ditamai batonul de ciocolata si mi-e rau de mor de la el. Si atata m-am tinut sa mananc sanatos insa muream de pofta.

Deci avem inca un baietel... wow, preiau conducerea detasat. Asa a fost si la odiseea cealalta, baietii au condus la inceput, cand se vedea clar, multora nu li s-a spus ce au ca nu se vedea bine, asa ca in a doua parte, incepand cu 18-20 de saptamani apareau numai fetite. Chiar unii baieti s-au transformat in fete. Asa ca pana la urma au fost mai multe fetite.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Irinuka, am avut un patut mai mic pt cat a fost Dav mic, apoi i-am luat unul mai maricel. Am avut un carut cu 3 roti, dupa care am luat unul sport, mai usor...

Loutzy, pai tu te pricepi la toate. Noi, care nu avem talentul tau, putem doar sa cumparam. Se gasesc pleduri din alea de care zici tu ca ai confectionat...sunt cu capse si cu fermoar in fata. Eu am doua, unul alb si unul bleu. Eu am un costumas cam cum a aratat bebelu, care are doua fermoare de la gat pana pe piciorus, in jos. Se desfac, se baga bebe acolo (nu e nevoie sa-i bagi manutele in maneci) si se trag fermoarele. Cu gluga, cu tot, e excelent pt iarna si f comod de imbracat.

AA, si cine zicea ca e ciudat sa imbraci baiatul in roz? Acum se poarta orice si la baieti. Sa nu fie cu floricele...in rest e ok.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Da Madutza, Luna vrea sa zica de afara pana la masina sa il pui intr-o paturoaie mare, ca in masina oricum il pui in ceva mai subtire, are dreptate.

Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bebelusi, Macar tu urmaresti cu constinciozitate discutia Eu nu am vrut decat sa ajut

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Luna cred k ceea ce mi-a fost adresat mie era pt tine de fapt si de drept. Cred k esti o fire inspirata.
Sper doar sa nu fi inteles k nu sunt de acord cu ceea ce spui.
Intrebarea e :cine nu are masina cum procedeaza?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Shubulina ce burtica frumoasa ai
eu tocmai m-am dat cu ulei si stateam si analizam burtica..
si am zis sa fac o poza..dar nu se vede nimic frate
o sa o scot sa va arat si voua..sa nu ziceti k mint

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Bebelu,sarna.Stii ceva de shines?S-o fi bagat la somn?O fi bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nu stiu nimic
vad k nu e pe forum
Shine dc ne citesti, da-ne un semn si zi-ne cum esti

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Offf,e cam tarziu.La ora asta ea trebuia sa doarma.Da poate totusi ne da un semn,sa stim ca sunt bine amandoi.

Mergi la inceput