Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 20
shubulina spune:
La inceput de drum gagicile ![]()
Hai,capu sus,Shines!Bea o canuta de lapte,te ajuta sa dormi.
Eu iar m-am trezit la 9.30 din somnul de dupa masa,deci voi tot sta pe aici.Si in ultimele nopti am niste insomnii...vai de capu meu.Numa sa am cu cine vorbi.
bebelu86 spune:
deea noapte buna 

eu as dormi de as rupe patu in doua
nu imi vine deloc sa ma ridic. decat sa papa si sa merg la buda.
in rest... 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
shubulina spune:
Noapte buna de_ea.
Bebelu,muncesc sa umplu paginile.
Tocmai mi-a venit o idee.Credeti ca ne putem semna cu numele cand postam un mesaj?Parca id-urile sunt impersonale,asa...
Incep eu.
Ana
roxx26 spune:
Shine, cred ca totusi, pana la urma, e bine sa te hotarasti la un medic in care sa ai incredere, pentru ca mersul la atatia medici te zapaceste de tot. Gandeste-te ca niciodata opinia lor nu poate fi identica si atunci te vei gandi mereu - oare care a avut dreptate? oare medicul X de ce nu a observat nu stiu ce detalii? oare care dintre masuratori este cea reala? etc
E doar parerea mea...
Sa vii maine cu vesti bune!
_
BB e deja pe drum
13+
bebe creste
bebelu86 spune:
pai ne punem la semnatura dc e .. k sa nu stam de fiecare data sa ne semnam, k poate uitam..
hai k ma apuc de cap nou
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
roxx26 spune:
of, bebelu, ce te invidiez, ce-as mai dormi si eu...daca nu ar trebui sa merg la minunatul loc de munca... By the way, azi au venit hartiile oficiale prin care suntem anuntati ca din iulie vom avea scaderi de 25% din venit
Eu tot am fost optimista, tot am sperat ca o sa se intample ceva, dar...nimic!!!
_
BB e deja pe drum
13+
bebe creste