Bravo Carla !Delfinasi de iul-aug 2010 (154)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

pe mamicute vreu sa le intreb, cand se trezesc: ce alt remediu aveti la sughitat inafara de picatura de lamaie?! chiar daca elimina aerul dupa ce papa, uneori -la intervale neregulate- o ia sughitatul (si nici racoare nu-i e!). pe ea nu pare s-o deranjeze, in pauze chiar are chef de "povesti"...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Pai cum sa ma simt Andreea, cum zici si tu, doar ca adevaratele dureri vor veni de la 34 sapt, atunci sa te tii, nici pe wc nu poti sta o secunda, n-am mai citit si eu nici macar titlul de articol de pe ziarul de buda pan' la capat, parca ma rup in doua ca-n SF-uri.
Dar acum din 37 parca-i mai usor, dintr-odata s-au linistit toate, si oase, tendoane, etc, doar ca misca la greu, de te plictisesti, ba pe rand, ba odata, si cand se opresc in sfarsit incepe sughitul, parca-ti da cineva suturi la fofo , nici nu stii, sa te enervezi, sa te exciti.
De mancare mi-au disparut si mie poftele si visele erotice de inghetate fel de fel, lichide as bea intr-una, acu am un sprit de vin rosu fffff slab!
Maine am program de infrumusetare, si miercuri dimi la internare. Mi-am setat MMS, internet pe tel, bagaj, astept intalneala, ma crezi ca parca-s la prima astere, nu mai am rabdare? Si mintea parca mi s-a golit, numai la acel moment unic ma gandesc, cum le voi vedea, cum le voi alapta, maternitati dintr-astea. Daca-mi pui o carte in fata nici titlul nu-l mai inteleg, dar-mite o fraza ! Sau daca dimineata ma scol la pisu, nu mai pot adormi de ganduri, cum va fi, cum vor arata, ce va spune medicul, ce va spune sotul, tot felul de scenarii copilaresti, apoi imi plang de mila ca ce greu imi va fi...

Shery 37 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -2z

Ha.....la fel si la mine, parca nu-mi sta mintea decat la nastere, numa la asta ma gandesc, incerc sa-mi inchipui cum arata ratoii

Pai am intrat deja in saptamana 34, imi pare ca wc-ul a ramas mic (nu ca fundu meu s-a marit), abia reusesc sa ma asez/ridic de pe canapea. Offff vreau sa-i am in brate mai repede, parca nu mai am rabdare chiar daca stiu ca s-a dus linistea mea si noptile dormite

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 33+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Buna seara burtici si mamici

Azi am ajuns si noi acasa; sunt super obosita, nu mi-am revenit complet dupa nastere... hai ca dupa ce m-a tinut mandra 1 ora jumate la raport nu mai pot. Incerc maine mai mult...

A! RUGAMINTE LA MAMICI: Am venit din maternitate cu mucisori ai nu reusesc sa ii scot; am incercat cu ser fiziologic, cu 2 pompite .. nimic! Fornaie in permanenta! Scieti-mi si mie pe PM, ca nu stiu daca pot sa intru sa citesc pagina cu pagina de forum, Merci

39+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Neata!!! Am intrat sa semnam condica!!!!
am avut o noaptea foarte linistita, cu putine contractii si chiar am dormit.
o zi superba la toate burticutele si mamicile!!!!

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata delfinariu!

Vai mai fetelor cu gemenasi, ce emotii am eu, dar ce emotii trebuie sa aveti voi.
Una peste alta, azi scoatem motatele pt Sheritra HAI SHERY Maine sa ne trimiti si noua un mesaj sa ne spui cum a fost intalnirea cu printesele!

Eu cica am bagajul gata, dar imi mai aduc aminte de cate ceva

Mycya, scumpa mea, de unde ai cumparat tu batista bebelusului?

Alina 35+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Sorina, eu astept semnalul, am motatele incalzite de la Shery, poate vrei azi vreo intalnire cu bb? Eu iti tin pumnii sa faceti cunostinta cat mai repede!

Adriana, asteptam povestea Sanatate multa si sa auzim numai de bine!

Alina 35+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

batista bb-ului eu am luta-o de la farmacia DONA dar cred ca se gaseste in toate farmaciile!

neata am intrat sa va salut sa decar o noapte alba acum sunt chioara de somn si o sa mai trag un pui de somn sa imi revin...dupa care mi s-a pus pata sa fug pana la C&A ca al meu sot nua a vaut rabdare sa stea dupa mine sa pipai toate hainele de acolo!

dar sunt pe faza sa mai bag cate un ochi sa vad ce ati mai scris...ca am pus moatele la antrenament sa fie gata incalzite sa vedem pt cine le scoatem azi!

va doresc o zi buna si sa ajungem cat mai aproape de termen!

Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

...pt burticile mai mici de 32s sa jungem cat mai aprope de termen si Doamne Ajuta sa ane rugam si noi de delfinute si delfinasi sa iasa la soare ca le-a venit timpul!

Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Carla 5:46 AM:

Acum ma pregatesc pt cezariana ca am contractii la 5-6 minute si col deschis de 2 cm. La 6:30 vine dr. la operatie. Tineti-mi pumnii!! Ca am emotii ca o sa-mi vad bbii! Pupici la burtici, mamici si delfinasi!

Cred ca deja a facut cunostinta cu ei

Sa va dea Dumnezeu multa sanatate!

Alina 36+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

Dragaica a si eu o intrebare, daca incape in portbagaj? cate kg are...acu daca tot ni l-ai aratat da-ne si cateva specificatii tehnice

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

burtici, dormiti?!

noi tocmai am papat o jumate de tava de pandispan cu visine din visinata. ooana, chiar ca a iesit delicios! doar ca l-am scos dupa 15 min, cuptorul meu e electric si s-a copt mai repede.

...sunt convinsa ca a fost atat de buna de te lingeai pe degete

eu ieri seara m-am apucat pe la 10 sa fac strudel cu branza de vaci si visine...o nebunie, doar ca dupa ce le-am scos din cuptor ...am adormit
dar am recuperat eu acum dimineata

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

si chiar cand sa scot bunatate de praji din cuptor, hop vecina cu bb al ei de 6 luni in vizita. nu ca nu vroiam s-o servesc si pe ea (de fapt, chiar nu vroiam , dar era exact ora de papa a Isei si se trezise deja agitata. ti-ai gasit sa se simta asta si sa plece! asa ca mi-am sunat sotul sa vina repede de la sala sa mi-o scoata din casa. Doamne, ce nesuferita m-am facut! dar asa nu-mi place sa-mi strice cineva programul...

acum e liniste si pace, nici fotbal nu e , poate putin cam cald, dar suportabil.

maine arata temperaturi si mai mari, asa ca n-o sa iesim pana seara... o sa avem vreme sa scoatem motate la nevoie!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

asa e vecina de deasupra ...vine...deschid usa, imi povesteste o gramada de chestii care nu ma intereseaza, e si sefa de scara...in faza asta o tin in fata usii...dupa care cu tupeu intra inauntru si sub 1 ora nu prea scap
...nu prea inteleg eu oamenii care nu se simt la fazele astea

Oana 39+ Matei Marius

AMR 4 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput