Bravo Carla !Delfinasi de iul-aug 2010 (154)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Felicitari Denisa ,Bine ati venit pe lume Carla si Mateo.

La mine bebelina sta tot in fotoliu.Cred ca ii place pozitia asta.Cu toate exerciitile pe care le-am incercat ,nimic nu s-a schimbat.Adevarul e ca nici vointa nu prea am ,nu stiu de ce.Acum indiferent prin ce metoda nasc ,important e ca bebita sa fie sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu
Otilia tu dai declaratie dupa ce nasti ca e copilul tau? Eu aici trebuie sa dau conform cu legile romanesti, dde fapt cam peste tot de laconsulat pana la ambasada germaniei

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+

Nu dau nici o declaratie. Vad ca fiecare tara cu regulile ei.
Felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru ajungerea la termen.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Burtici, nu mai stiu cine spunea ca si-a luat niste tampoane de la Seni pentru perioada post nastere. Ce tip v-ati luat? Super? Super Plus? Mi-as lua si eu un pachet. Sunt mai mari si mai groase decat cele de la Always de exemplu?

Elena 34+ cu un cuminte

AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Puiut, eu am luat tampoane seni lady din cele super. Nu pot sa le compar cu always pt ca nu stiu cum arata cele mari. Astea de la seni sunt destul de mari si groase. Vezi ca iti arata pe pachet cam cum arata.

Cris 38+ cu

si noua la maternitate tot seni ne-au dat...sunt mai groase...sunt f bune ...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

mamicilor, bbeii vostri tresar in somn? fetita mea tresare f des si nu stiu de ce...
si dupa ce ii cade buricutul trebuie sa ii dau cu ceva acolo?

buricutul Isei a cazut la 8 zile, de atunci nu-i acord o atentie speciala, doar igiena zilnica, ca e perfect vindecat. si Isa mai tresare, mai zambeste, se mai incrunta - cred ca e normal...

noua azi ne-a cazut buricul!!!!!!! e a 12-a zi...si lui Eric i-a cazut mai tarziu...
_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

asa e.. tresar, se agita, dau din manute, zambesc sau se incrunta...e ff firesc...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ei mai fetelor dar nu trebuie chiar asa tampoane imense, mai bien schimbati tamponul f des, de genul la fiecare ora-2 ore si gata.
cel mai mult va curge cd alaptati,in primele sa zic..2-3-4 zile asa ca eventual sa aveti in vedere sa puneti tampon curat inainte de asta, ca sa nu aveti accidente.
apoi va fi ca un ciclu normal

eu am avut nevoie de ele mai mari vreo 3 zile, oricum erau in spital (in fiecare dimineata refaceau provizia din saculet ), acasa mai putin. oricum le schimbi cum se pateaza, nu astepti sa se umple... dupa prima sapt am trecut la un simplu protector de chilot. acuma, depinde de fiecare... poze aici

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Eu am auzit ca in unele spitale nu te lasa cu tampoane cumparate.
Mi-am facut si eu din vata cu tifon cam 28 de bucati,am zis ca mai bine sa fie in plus decat in minus.Si mi-am luat si un pachet de tampoane XXL dupa mine ca nu se stie ce si cum.

O intrebare pentru mamici :cat timp vom avea scurgeri?Ca eu am auzit de la cineva in jur de 40 de zile incontinuu,ca la CM insa parca nu-mi vine a crede.Vb Elenei [Puiutz] asa de bine a fost fara CM atatea luni

Vai vai maine a 2a pereche de gemenasi,am niste emotii.Cred ca e asa frumos sa ai 2 bebei in burtica
Asa ca madam Sheri dupa cum vezi promisiunile sunt promisiuni:eu nu am servit caimacul iar motanelul meu e un gentleman,le lasa pe gagicile tale inaintea lui

Sorina eu iti iau nr de tel,cine stie,poate ne intalnim ca lehuzele la o cafea in fata maternitatii

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 7 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Cris din pacate asa e cu meseriasii...eu tocmai am terminat de calcat...cand ma apuc de renovat promit ca ma inscriu inainte la un curs de zugravit tamplarie vopsitorie tencuieli etc si stau eu pe capul lor si le mai dau si lectii...asta in cazul in care nu e mama prin zona ca ii mananaca cu fulgi cu tot daac ceva nu sta drept!

Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici si mamici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaDia spune:

Buna fetelor! Raspundem prezent la apel.
S-au cerut vesti despre noi si profit sa mai si scriu nu doar sa stau sa citesc din umbra.
Ma bucur alaturi de voi de nasterile deja intamplate si tin pumnii tuturor celor care isi asteapta randul.

Noi suntem in saptamana 35 si mergem inainte cu tarie si veselie. Stefan isi asteapta fratiorul pe care il va striga "Flatiolule!" . Da, fiindca fetita prognozata si atestata ca atare chiar si pe ecografia de saptamana 12 s-a trasformat in baiat... Sanatos sa fie!

Ramanem in odiseea delfinasilor si va tinem la curent cu evenimentele ce vor urma.

Maria si Stefanul (06.09.2007)

Mergi la inceput